İlave olarak söyleyebileceğim 1 adet kuru soğanın kabuklarını soyup dörde bölüyorsun ve ısırgan otuyla kaynatıyorsun posasını atıp soğuyan suyu saçlarına sürüp 1 gece bekletiyosun. Soğan suyu saçların uzamasına ısırgan otu da gürleşmesine yardımcı oluyor
Saç Diplerini dedim. soğuk su saçı hızlı uzatır ve diplerden daha sağlıklı bir saç uzamaya başlar. Gür bir saç içinde keratin bakımı gereklidir. Bilmediğim şeyler hakkında konuşmam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mavi serum ve minoxil kullanıyorum. Ayrıca arada soğuk suyla yıkamak fayda edebilir. Saçlarını kırmayacak taraklar ile tara.
Teşekkürler doğal yollarla gürleştirme ve uzatmaya çalışıyorum
Doğal ne kaldı ki...
Yok yani yağlarla evdeki malzemelerle falan ,
Sarımsak suyu ve zeytinyağı deneyebilirsin.
Argan yağıÇam cerebantin ( Şampuanina kat Sağon suyu maskesi Pirinç suyu kesinlikle önerim
Teşekkür ederim)
Önce kırıkları almalısın. Kırık varken uzamaz. Her taramanda uçlardan kopar
Dax supergro. Ben de yeni aldım yorumlarda herkes memnun sen de al bir dene istersen
Şu karantina bitince gidip alicam denerim 🌼
İlave olarak söyleyebileceğim 1 adet kuru soğanın kabuklarını soyup dörde bölüyorsun ve ısırgan otuyla kaynatıyorsun posasını atıp soğuyan suyu saçlarına sürüp 1 gece bekletiyosun. Soğan suyu saçların uzamasına ısırgan otu da gürleşmesine yardımcı oluyor
Önerilerin için teşekkür ederim, soğan suyu denemiştim bir kaç hafta önce, kabuklarını atmıyorum saç renginde açıyo diyolar, boyasız açmak güzel olur
Ben de aksine dorelik verdiğini duymuştum saça. Rica ederim bu arada
🌸🌸
Ben şampuana tatlı badem yağı kattım, çok işe yaradı.
Dışarı çıkamıyoruz malum şu durumlar yüzünden, evet Internet de araştırmistim badem ve hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş
Hindistan cevizi yağı en iyi tercihim.
Evet hindistan cevizi yağı iyi geliyo
Saç Diplerini soğuk suyla yıka.
:)🌹
Saçın nemini kaybetmek istiyorsan soğuk su ile yıka 🤷🏻♀️🙄
Yok istemem🙄
Saç Diplerini dedim. soğuk su saçı hızlı uzatır ve diplerden daha sağlıklı bir saç uzamaya başlar. Gür bir saç içinde keratin bakımı gereklidir. Bilmediğim şeyler hakkında konuşmam
Sebamed diye Bir şampuan var bak bir serim
Teşekkürler
Arap yağı öneririm zeytin yağı da güzel
Evet zeytinyağı sürdüm etkisi umarım iyi olur, teşekkür ederim 🌸
Sık duş al
en fazla 2-3ondan fazlası da iyi değil zaten
Sarımsak