kendime özgüvenimin gelmesi için fitnessa başlamak istiyorum. beni motive edecek sözlere ihtiyacım var.
fitness ile hayatınız ne yönde değişti ne kadar zamanda değişti?
fitness ile hayatınız ne yönde değişti ne kadar zamanda değişti?
mesele kilo vermek ya da daha güzel görünmek değil :) tabi ki bunlar zamanla geliyor ama spora başladığında hayata daha pozitif bakabilmeyi öğreniyorsun, vücudunun zinde olduğunu hissediyorsun, daha enerjik oluyorsun ve bu da senin hayatının daha kaliteli ve eğlenceli olmasını sağlıyor. Ayriyeten yeni arkadaşlıklar kurabiliyorsun, çevreni genişletebiliyorsun :) daha sayayım mı :)
say :D :D :D şaka yapıyorum.. teşekkür ederim :)
:D rica ederim :) spor candır spor yapan canan ;)
Fitnesın amacı hedefinizi başarmanın verdiği mutluluk ve kendinize olan inanç ben sporcuyum özelliklide yarışmalarda derece aldıktan sonra dünyanın en harika kızıda gelse tavlayabileceğim gibi efsane özgüven duyarım :)
karşı cins için değil kendimi sevmek ve sorumluluk sahibi biri olmak için istiyorum. teşvik için teşekkür ederim :)
Emin ol kendini fazlasıyla seviyorsun ;)
Fitness yapmıyorum ama yapanlara çok iyi geldiğini biliyorum ve evet, özellikle de başka spor yapmamış insanlar için ya da hobileri pek olmayan kişiler için hayat tarzını bayağı değiştiriyor. Ben de başlamayı düşünüyorum aslında ama sadece vücudumu daha da şekillendirmek için yani diyet filan yapmam herhalde:) En azından bu dört sene için.
-Gecen bol olsun.-
teşekkür ederim :)
Rica ederim:)
Derslerden dolayi ara verdim ama spor ve dans gibisi yok hele o hareketleri guzel yapiyorsan iyice seviceksin hayatin duzene giricek vucudun sekle giricek ve daha cok sveiceksin
teşekkür ederim :)
Cevap
11Cevap
Yaşınız kaç bilmiyorum ama başladığınız ve bunu hayatınızın bir parçası haline getirdiğinizde ilerleyen yaşlarınız da iyi ki yapmışım diyeceklerinizin arasında birinci sırada yer alacaktır.
24 yaşımdayım. teşekkür ederim :)
ya tabiki değişiyor, fazla kilolarından kurtulunca ya da benim gibi eksik kilolara kavuşunca insan fiziğinin düzeldiğini görünce özgüveni geliyor kendini beğenmeye başlıyor. dışarıya karşı da açılmaya başlıyor çekingenlik bitiyor, bu kız/erkek bana bakmaz düşünceleri kayboluyor.
Fit bir vücuda sahip olunca erkeklerin gözü sende olacak
erkekler için değil kendimi sevmek için istiyorum
soze gerek yok basla degisimin seni zaten motive edecektir
abi kim ne derse desin kız çirkin olsada spor yapan kız daha bir cekici oluyor bence
Hayatım değişmedi ama elbette özgüvene etkisi oldu.
Kickboks yaptim hayatim değişti. Fitness aptal sporudur hayvanliğin lüzumu yoltur. :)
senin böyle düşünmen gerçekleri değiştirmiyor. kötü söz sahibine aittir. kendini insanca ifade edemedikçe buna mahkumsun.
Burdayız farkı göreceksin
Şu hayatlar da ne değişmeye müsaitmiş canım. :D
Yeah baby Here I * again
Hadi yapabilirsin
Ben...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar