tipsiz olduğumu hatta baya çirkin olduğumu kabul ediyorum cidden, sadece toplum içinde az da olsa iyi görünebilmem için saç, sakal giyim önerisinde bulunabilir misiniz acaba?
Tipsiz birisine tip ile ilgili biraz yardım edebilir misiniz? Detay?
yok be kardeş öyle kıvanç tatlitug gibi değilsin ama çok tipsiz de değilsin orta halli sin bakimla falan la olur bu is sen kapri üstüne tişört güneş gözlüğü ve saçları uzat tamamdir kisaca
sadece toplum içinde bakıldığında suratların kötü yönde değişmesi biraz kötü etmeye başladı beni, saç sakal vs nası bir değişiklik yapsam az da olsa toparlanırım?
ya zaten berbat durumdayım farkndaym yinede buna da şükür ama burunu yaptırmaya pek cesaret edemiyorum açıkçası, onun haricinde saç sakal vs ile de kırtulamıycam galiba
senin ilk burnun göze çarpıyo. yani profilden de belli olduğunu düşünüyorum. ayrıca görünüşe göre kırık burnun. zaten o kadar büyük olunca suratına aldığın her darbe burnunu etkiler. erkek olduğundan kavga dövüşte olmuştur.
Dediğim gibi gidip yaptır o burnu düzelir zaten kendiliğinden ;)
ama burnu yaptırma işi bu kadar basit midir ki? birde bu işin burunla kurtulamama kısmı var yinede çoğu kişi bu tavsiyeyi verdi bir bakayım ben çok teşekkürler :)
özgüvenim yerine gelmez ona eminim ama burunu yaptırmak ta o kadar kolay mı onu bilmiyorum yoksa denerdim cesaret edemiyorum. ama birde burundan geriye kalanı bu kadar kötüyken burun tek kurtarmaz gibi?
Ya kötü değilsin diyorum kardeşim, burun nice berbat kızları kraliçeye çeviriyor varya çok önemli yüz emin ol, eğer imkanın varsa iyi bir doktora yaptır değişimi göreceksin
şükür ediyorum halime zaten ama tipimin seviyesinin ne kadar dipte olduğunun farkındayım bunu hafifte olsa biraz toparlayabilir miyim diye düşünüyorum sadece
bir tek sabah namazlarını kaçırıyorum aslında onun haricinde günde 4 vakti asla kaçırmamaya çalışıyorum zaten :) sabah namazını da halletsem içim rahatlıyacak en azından :D
Yalniz bu düşüncelere kapilmanda seytandan onu soyleyim kendini begenmemek kendini kötü gösterme Allah a isyan etmeye teşvik ediyo estetik de dusunuyosan bilki doğru yoldan saptirmaya çalışıyo kendini sevmen için bakim yapabilirsin ama dedigim gibi tipsiz değilsin.
estetik düşünmüyordum aslında çünkü günah olma düşüncesi yüzünden cesaret edemiyordum ama benimki asla Allah a isyan değil ben verdiği sıkıntıyı bile doğruyu iyiyi bulmam için verdiğini düşünerek şükrediyorum her zaman. ama kendimi sevmemem ayrı bir konu yani birisini sevmeyebilir ya insan bende kendimi hiç sevmym hatta nefret ediyom. az da olsa toplum içinde normal görünmek için biraz çabaladım ama bu tipe ve kişiliğe pek bişi yaramadığını gördm :/
yalnız cidden aynı ortamda bulunmak zorunda kalan insanlar mümkün olduğunca muhattap olmamak için çabalsr durumdalar az da olsa düzgün görnme imkanım olmaz mı acaba die dşünüyorum
ben galiba o zaman baştan kaybetmiş durumdayım? çünkü tam tersi kendimi hiç sevmiyorum hatta daha ötesi bir nefret gibi bu fotoyu çekmek bile zor geldi bana. ben insanlara biraz düzgün görünsem yeterli diye düşünüyorum. çnkü insanlar mecbur kalmadıkça muhattap olmazlar benimle
biraz kafanı dinle kendin ile baş başa kal. bir düşün artı ve eksileri değerlendir. yani sor kendine neden kendimi sevmiyorum diye sonra dan anlayacaksın aslında kendin ile barışı olduğunu. :))
yıllardır yalnız başıma yaşadığım için sürekli düşünüyorum kendime sorduğumda birsürü cevabım oluyor o yüzden kendimce haklılığımı görüyorum tekrar aynaya bakmamaya kendimi görmemeye çalışıyorum.
iyide sen hep olumsuzsun ve bende kain değilim yani :D BU NE benim NE DE BAŞKASININ verebileceği birşey. kısacası bunu sana bizler öğretemeyiz. ancak ve ancak kendin başarabilirsin
yo sadece toplum içinde biraz da olsa iyi görünebilir miyim diye düşünüyorum. Çevremdekiler genelde bakarken biraz surat eşkitirler de o yüzden diyorum az da olsa toparlama imkanım yok mu acaba
En İyi Cevaplar