Örnek aldığın birisi var mı?
-benim var minnoş ninnem onun gibi güclü biri olmak isterim
-benim var minnoş ninnem onun gibi güclü biri olmak isterim
Bi kişi yok valla mesela çevremde ki insanalar hep söylüyo biraz çatlak farklı olduğumu bunun sebebi bence birden fazla kişiden birden fazla özellikleri almam :D benim gibisini bulana aşkolsun pes derim :P :D işte birazda kendini beğenmiş ve nispet yapmayı seviyorum flan :D:D
doğrudan örnek aldığım biri yok. alanında uzman olduğunu bildiğim kişilerin konuyla ilgili tavsiyelerini dinlerim, uygularım. kendi hatalarımı örnek alıyorum sadece. onun dışında büyüklerimin nasihatlarına kulak veririm ama yine kendi bildiğimi yaparım.
HIc Kımse yok! Ben oyle kendıe ornek alabılecegım bır kısı tanımıyorum Dunyada.. Ne bıleyım bırını ornek almak onun yaptıgını yapmak taklıt etmke gıbı gelıyor bana.. bısey olacaksa kendı huyum suyum olsun baskasınınkı olmasın.. Haa kotu adammıyız Degılız ALLAHA sukur :)
En önce örnek aldığım Hz. Muhammeddir onun gibi yaşamayı başarabilsem keşke 2. olarakda Atatürkdür gerisi faso fiso
Cevap
14Cevap
Kesin birileri Atatürk demiştir. Bakmadan yazıyorum veeee hemen aşağı iniyorum. :D
ben farklı insanların farklı yönlerini örnek almaya çalışırım ne bilim mesela Abim kadar çalışkan olup ablam kadar duyarlı ya da babam kadar kararlı olmaya çalışırım.
etrafımda örnek alabileceğim kimse yok. o yüzden kendimi örnek alıyorum. :)
Örnek alsan ne olur ki..
Kendi örnegini olusturamadıgın sürece..
Anca bos hayal olur zamanda..
Örnek aldıgın kisi zamanla..
zehra banu sayıner. i örnek alırım meslek yaşantım adına
Erkek olsa da Mustafa Ceceli'nin efendiliğini ve şarkı söyleyişini almaya çalışıyorum.
ben tarihde yaşamış kişileri örenk alırım kendime onun dışında yok
hic kimse her bir sahsin pis yani olmali elbet ,baskalarini kendini ornek aldirmaya calis .
babamı örnek alıyorum. ama onun gibi olamam asla.. :/
ATATÜRK TEN BAŞKA KİM OLABİLİRKİ
kesinlikle
++
örnek insan profiline giren bir çok kimse var. belki bunlardan bir sentez olabilir.
Kainatın Efendisi Hz.Muhammed (sav)
Örnek almak yerine örnek olmayı seçtim ben.
balesef öyle biri yokk
Ajdarı örnek alıyorum
Var evet ANNEM
Emine Ülker Tarhan .
Sagopa Kajmer
var tabi ki...
var balım annem :)
Tupac Shakur
Bu cvba nedense hiç şaşırmıyorum artık. Bi gün de beni örnek al.
Thug Life Baby :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar