bizim okulda yasak geri eski haline boyat yoksa dsiplin var ama bizim okul baya dsiplinli sizinkini bilemem ki saçının rengine benzer bir şeye boyat farketmez
Saçlarım sarı
dediğim gibi bizim okulda izin yok ama farketmezler boyat
Bu renge boyatirsan boya oldugunu bile farkedeceklerini sanmiyorum ben ama sari ya da kizil yapıp gidersen kizabilirler
Kim karisir sac boyasina, sacmalik inanma böyle seylere,
Cevap
5Cevap
Yasaktı ama benim 9. sınıftan beri saçlarım renkten renge girdi disiplin cezası diye korkuturlar genelde ama hiçbir şey olmaz. Bir de okula sokmuyorlardı 11. sınıfta pes ettiler:Dd
Hahaha tamam
Yasağı bir kenara bırak, saçların yıpranır, yıllar önce saçını boyatıp pişman olan arkadaşlarım var, bırak doğal ve sağlıklı kalsın. :)
önceden liseliler istila etmişti siteyi yakınıyorduk şimdi liseye yeni geçenler istila etmiş. böyle devam edicekse ben gidiyorum
Hayir degil ben lisede saclarimi sarı mavi yesil ve kirmiziya boyatmistim hickimse kalkipta birsey diyemedi
Niye yasak olsun yaa bunlar doğal görünüm zaten gidip maviye mora boyatmıyorsun ya...
Hayır. Bende lise 1 de boyattim. 1 . foto da kine benzer
Yasak. Arkadaş yaptırdı 2 sene önce saçlarını kestirtti müdür yardımcısı.
okulu müdürü biz miyiz ne bilelim yasaktır herhalde
Bizim okulda yasaksa bile kimse takmadığı için bilemeyeceğim
kaç yaşındasın bu yaşta boyatma evet çoğu müdür kızıyo
Kendi saçım dersin bişey olmaz
İnanırlarmı ki
İnanırlar bizim okulda yeşil kırmızı her renge boyuyorlardi bişiy olmaz
Ne yasağı ya yeni mi geçtin liseye?
İkinci yılım
Ooo :)
Valla bizim okuldakiler rengarenk boyatıp geliyor, kimse de bişey demiyor. Hatta bir kız vardı, yarısını yemyeşil boyatıyordu sürekli.
Sen bizim okulu gör hepsi böyle kimse kızmıyor
ya ikiside ayni zaten
değil bizim okulda yeşil saçlı kırmızı falan var
Ne yaparlar ki yahu. Keserler mi?
Oyle ozgurce takilamazsin
Yasak falan değil, keyfin bilir
Beyaz boya, fark edilmez
yok be ne yasağı :)
Doğal kalsın
Yap gitsin kime ne?
Kimse karışamaz
hiç duymadım