Herkese merhaba benim saçım koyu kahve okul açılmadan önce farklı bir tarz yapmak istiyorum saçlarımı katlı kestirip ombre yapmayı düşünüyorum ama okulda nasıl tepkiler alırım bilmiyorum saç boyatmak serbest ben insanların ne düşüneceğini merak ediyorum sizce yaşıma çok mu fazla olur alta istediğim saçın resmini koyacağım yorum yaparsanız sevinirim :)
bazıları büyük gösteriyor lisede büyük gösteriyorsan olur bu saç ama göstermiyorsan biraz ağır olabilir bide kuaföre böyle yapamazsa geçişsiz kahveden sarıya dönmüş bir saç olursa arkandan illa diyen olur saça bak düzgün kuaför mü bulamamış herkes aynısı yaptırıyor vs diyen
Ombre iyi güzel de bizim arkadaş simsiyah saçının aralarına b*k sarısı attırmıştı, bir hafta sonra boyatmak zorunda kalmıştı. Dalga konusu olmuştu. İyi birine yaptır da mağdur olma.
Yap canim sectigin model güzel zaten okulda sac boyamak yasak diye bir şey de yok ☺arkadaslarinin kotu tepkilerini de hic takma kiskancliktan hep onlar 😉
ne var sanki mavi mi yapıp gidiyon okula :D al benimkine bak hatta benimki kıpkırmızıydı aktı üstüne kimseyide umursamam canları cehenneme istediğini yap
En İyi Cevaplar