12. sınıfım dedim bu sene saç uzatayım bir şey demezler. 3-4 ay uzattım okul başladı ilk 2 hafta bişey demediler. 3 hafta müdür tuttu dedi saçını kes bende tamam tamam diyip geciştirdim. 4 haftada beni okulda yakaladı ve isimi numara aldı dedi velini cağır çağırmazsan 5 gün uzaklaştırma veririm ve o sa. ı kesmeden okula gelme dedi. Bende fazla üstelemedim dedim son senemizde piyango yemeliyim. Sorum şu okullarda saç uzatma serbest mi?
moruk geçen sene lisedeydim bak benm saçlar omuzlardaydı banada napıp ne edip kestirdiler okula almadılar felan birşey yapamadım benm gibi uzatan bir çocuk vardı onada demişler ama o kestirmedi sene sonuna kadar birazda torpili vardı diyim yani çağır velini felan buna uzun saç mı diyorlar :D
Ya valla bizim okulda saçı omuzuna kadar olan bir arkadaş var bişey demediler şaşıyorum 10. Sınıf normalde kestir diyorlar veli çağırılıyor ama uzaklaştırma alan yok
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen uzun değil bide son sınıf eğitimi sistemine düzelteceklerine saça karışıyorlar.
Öğrenciler saçlarını kısa kesmeli kural fln- (yönetmelikte böyle bişi yok (4. Madde)) Madem kural böyle ve hocalar falan dioki her öğrenci uyacak... Uzun saçlı kızların saçından tutup, okul girişinde bekletip, onu disiplin ile tehtit edip sonra saçını kısa kes demeliler ama demiyorlar ve içeri alıp saçını bağla diyorlar.
Erkeğe yukarda yazdığım muamele yapılıyo ama saç bağlama diye bi tercih sunulmuyor neden? Erkekliğinden bişey mi kaybeder?
En İyi Cevaplar