Hayır hala boyamadım saçlarımın rengini çok seviyorum kıyamıyorum böyle kahve ama kestane gibi çok hoş ve bana çok yakışan bir renk doğal yani. Ama aklımda var iki renk
Kızıl saç istiyorum ama hafif uçlarına çünkü bana harika gider eminim. Koyu bir kızıl.
Gece mavisi de çok güzel, bir arkadaşım yaptı ilk başta siyah zannettim ama gece mavisi ve çok havalı durdu. Sevdiğim bir renk.
Saçımı hiç boyatmadım hep aynı siyah saç rengine sahip oldum. Yaşıtlarımdan saçını boyatan tek tük kişiler oldu lisede de üniversite de vardı ama göze garip geliyordu dikkat çekme çabaları vardı can sıkıntısından boyattıklarını söylüyorlardı. Benim öyle bir niyetim hiç olmadı saçım hep siyahtı bundan sonra da siyah olarak kalacak. Saç konusunda fikrim net boyatsam zaten farklı renk bana yakışmaz hem gerek olduğunu da düşünmüyorum. Böyle siyah haliyle gayet iyi mutluyum kendimi bu saç rengimle seviyorum.
O zamanlar uzun saçlı liseli bir erkek olarak açık sarıya boyamıştım ve bence harika görünüyordu. Birçok asyalı görünümüne sahip kısa saçlı kıza inat rapunzel gibi uzun ve gür sarı saçlarım vardı. Ayakta dik durduğumda karnımın üstüne kadar geliyordu. 2 yıl harika bir şekilde idare ettim. Ancak sanırım erkek olmanın verdiklerinden olsa gerek dökülmeye başladılar bende saçlarımın sağlığını riske atmamak için kestirdim.
Hayır o zamanlar liselere böyle podyuma çıkar gibi gidemezdin. Düeil saç boyamak kaş alanlara fırça atılır, sarı Cat bıt giyenler eve yollanırdı. Açık saçla okula girilmezdi 🤣🤣 şimdi maşallah öğrenci gibi giden yok liselere
Boyamadan önce baya bi gaza geliyo insan. Hiç yakışmayan renkler bile ama en son saçımın alt kısmını biraz boyadım ve o değişim rahatlattirdi cidden birdaha da hiç boyamadim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mavi saçlı g*tü büyük kız diye biliyordu herkes beni lisede