Body shop tan almıştım vücut losyonunu da sürünce kalıcı oluyor ben çilek serisini almıştım bildiğin çilek gibi kokuyorsun tavsiye ederim meyve kokularını seviyorsan
Selamlar :) Daha şimdiden deniz, kum, güneş derken cildim kurumaya başladı. Hem kalıcı kokulara sahip olan, hem de cildime iyi gelecek olan bir duş jeli arayışına başladım. İhtiyaç olduğum her şeyi karşılamalı, uygun ve kaliteli duş jeli olması gerekiyordu.
Sürekli dans eden biri olarak ne kadar gün boyu kalıcı parfüm kokusu sahip bir duş jeli keşfedersem benim için o kadar iyi olacaktı. Şöyle böyle derken başladım tüm duş jellerine bakmaya. Bir çoğunun içerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ vardı. İlk başta sorun yaratmaz diye düşündüm ama sonradan öğrendim ki cildim için bu bir kabus olacaktı. O yüzden de içerisinde bu maddeleri kesinlikle içermemeli ve bebeksi bir cilt için de cildimi nemlendirmeliydi. Daha sonra karşıma Hobby çıktı ve benim hikayem başladı.
Kalıcı Kokulara Sahip Hobby Fresh Care Duş Jeli İle Cildine İyilik YapKokusuna kapıldığım, içeriğini gördükçe gözlerimden kalpler çıkaran duş jelim ile sende tanış istedim. Benim duşumun olmazsa olmazı Hobby Fresh Care Duş Jeli.
Hobby Fresh Care Duş Jeli Deneyimim!
Bu mükemmel deneyimimden sizlere bahsetmeden olmazdı. Kullandığım ve aşırı memnun kaldığım, duş keyfimin en önemli parçası haline gelen Hobby Fresh Care Duş Jeli farklı kokularla bana eşlik ediyor.
Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri
Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri; gün boyu kalıcı kokularıyla bana eşlik ediyor. Kapağı açar açmaz eşsiz kokusu ile dans etmeye başlıyor. İçerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermiyor. Benim için çok önemli olan bir hususu da karşılamış oluyor.
Hobby Fresh Care Orkide
Hobby Fresh Care Orkide; zengin orkide kokusu ile aklımı başından alıyor. Kokusu bana canlılık hissettiriyor. Çok fresh bir kokusu var. Duştan sonra cildin nemlenmesi ve verdiği ferahlık hissi beni benden alıyor. Cildimin kurumaması benim için çok ama çok önemli.
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler; gün boyu kontrol sende dedirtiyor. Dans ederken ki burnuma gelen o koku beni her zaman motive ediyor. Kokunun büyüsüne kapılıyorum ve sadece odaklanıyorum.
Kalıcı kokuya sahip duş jeli markası arayışıma Hobby Fresh Care Duş Jeli ile son verdim. Hem kokusu kalıcı, hem cildimi nemlendiriyor, uygun ve kaliteli duş jeli olmasıyla da kullanmaya başladığım ilk günden bu yana tam puanı almayı başardı. Sizde mutlaka Hobby Fresh Care Duş Jeli ile tanışmalısınız.
Pure Line <3 KS de görüp aldım. Her yerde satılıyor zaten. İlla denk gelirsin. Ben çok memnun kaldım. Kokuları çok doğal. Baya da kalıcı. En sevdiğim Portakal ve Buğday Özlü olanı. Duşta her yer narenciye kokuyor 😋