Sabun saçı döker saçı kurutur iyi gelmez diyenlere inanmayın bende sabunla yıkıyorum şimdilik bıttım sabunu ve çörek otu sabunu kullanıyorum ama bunlar bitince zeytinyağlı alıcam. Ben şampuan vs. Saç ürünlerinin içinde 30 dan fazla kansorejen madde olduğunu öğrendiğimden beri sabun kullanıyorum trendyol arifoğlunda yasemin yağı, hint yağı, badem yağı, Lavanta yağı vs bunlardan alabilirsin iyi gelir ama kullandığın sabunun da doğal olduğuna dikkat edilmeli güvendiğiniz yerlerden alabilirsiniz. Öyle kimyasallık içeren şeylerin saçı temizlediğini düşünmüyorum yağlı olan saç kabarmaz zaten bunu düşünerek sabun kullanmayı bırakmayın duş jelleri içinde aynı şeyi düşünüyorum cildim içinde sabun kullanıyorum.
Sabun kullanmak saçları çok kurutuyor. Bir dönem sabun ile yıkamayı denedim ama hiç memnun kalmadım. Saçıma çok iyi gelen şampuan keşfettim. Onu severek kullanmaya devam ediyorum. Şampuan kadar, kullandığımız saç ürünleri de oldukça önemli. Eskiden saçlarım kuru, mat, cansız ve çok kabarıktı. Bu durum yeni saç ürünü keşfetmeni sağladı.
Saçlarım çok yıprandığı için kuru görünüyordu. Saçlarım cansız olunca benim de modum düşük oluyordu. Neyseki saçlarım için harika bir ürün keşfettim. Kuru, cansız ve yıpranmış saçlarımın baş kahramanı Elidor Saç Bakım Yağları. Kullandığımdan beri etkisini en güzel şekilde gösterdi. Elidor Saç Bakım Yağı Olarak Avokado özlü Saç Bakım Yağı'nı kullanıyorum. Avokado ve üzüm çekirdeği yağı ile doğanın bütün enerjisi saçlarıma yansımış durumda. <3
Duş sonrası ıslak saçlarıma 7 pompa sıkıyorum. Saç uçlarıma masaj yaparak uyguluyorum. İçerisindeki Avokado ve üzüm çekirdeği yağı ile saçlarımı beslerken inanılmaz yumuşattı. Kokusu da çok güzel. Yumuşacık, beslenmiş ve pırıl pırıl parlayan saçlara Elidor ile "merhaba" dedim. Doğanın enerjisini saçlarımda hissedebiliyorum. <3
Saçlarını yıkadıktan sonra ıslak saçına Elidor Avokado özlü Saç Bakım Yağı'nı uygula. Saçlarına iyi geldiğini göreceksin. Saçlarının kuruluğu tamamen gidecek. Senin de saçlarının kahramanı Elidor Saç Bakım Yağı olacak. :)