Çok sadece bir elbise seçtim tören sadece balo değil. Aslında siyah deri gibi var ama ben renkli istiyorum fusya gibi ya da başka bir renk yani şeritli falanda olur değişik bir model. Az zamanım kaldi yarın aldım aldım alamadım siyah giycem mecbur 😑sırtı açık elbisenin
Böyle bişeyde beğendim aslında. Bu biraz kaba duruyor daha zarif durani.
Kızlar, bu elbisenin altına hangi renk ayakkabı olur mezuniyet için?
Elbise çok sade ve beyaz renk olduğundan ayakkabı ve çanta seçiminde daha iddialı bir renkle kombin yapabilirsin. O resmini koyduğun renkte bir ayakkabı çok şık olabilir. Sakın siyaha bulaşma :)
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim :) zaten makyajla falan tamamlanır o
Kırmızı ve Siyah klasik kaçar. Bu yüzden Fuşya veya
www.gnckadin.com/.../...7anta-tak%C4%B1m%C4%B1.jpg Saks mavisi kullanırdım. Ayakkabıyı kaba bulabilirsin. Fakat elbisen sade bence taşıyabilir. Bu arada elbisen güzel ama bel çizgisi yukarıda kalmış. Onu hoş bulamadım. Onun harici güzel.
Peki canım sen bilirsin seni düşündüğüm için dedim çok şık olmanı isterdim o gün madem giyeceksin fotodakiler iyi birde beyaz kusurları belli eder giymek keşke siyah tercih etseydin madem bunu giyecen alabiliyorsan siyahini al daha sık olursun :)
Makyaj ve saçla tamamlarim ben onu😊 cübbe zaten koyu renkte siyah giyseydim belli olmazdı fotoğraflarda falan sax mavisi baktım yoktu ancak bunu buldum. Bunun için iki alışveriş merkezi gezdik 😊
Kız iki neyi ben alışverişe gittimmi mağaza mağaza gezerm :D bari üst kısmı felan tersine hallettir pot duruyor :) birde o gün korse giy kusurun yok ama daha güzel durur elbisede ki potluklari hallettir :)
Senin zamanin varmış ben son ana bıraktım akşam 7 gibi çıktık ancak bulduk 😊 ve bu çarşamba. Gündüz vaktim yok bakalım ayakkabı nolcak. O potlugu arkadan sıkar hallederim. Korsede giyerim😊😊
Gerçekten kötü olmuş benim çok şık bir elbise var giymiyorum ama çok güzel çiçekli felan biraz daha kısa bundan bir defa giydim istersen sana yollim kargoyla dolapta bom boş duruyor