Çok kararsız kalmıştım acaba beyaz tene mi gider diye ama bunu duyunca rahatladım mezuniyetimde giyicem çünkü öyle sade birşey istedimm , acaba diyorum gümüş olur mu yani böyle ayna gibi olanlardan bahsediyorum
Hayır kesinlikle bu bronz tene yakışır soluk olanlar köyü tonlar giyer sen canlı tonlar giy bence. Kylie jenner tarzı bir makyaj ve saç ile esmer bomba ol çik oraya burada ki kızların beyaz ten takıntısı ndan bıktım artık ben solgun biriyim de noluyo anca siyah giyebiliyoruz o kadar ama sen sahil guzelligine kavusabilirsin oraya git ve kendinle gurur duy şekerim :)
Aayyy ne tatlısınız evet bende saçımı düz fön düşündüm omuzlarımın kulaklarimin ardında duracak şekilde hafif buğuluda bir göz makyajıyla tamamdır fazla abartmaya gerek yok , ayy moralimi yerine getirdiniz çok teşekkür ettim nu arada biz insanoglu hep olmayanı isteriz bende beyaz bir tenim olsun kırmızı bir elbise giyeyim isterdim mesela , simsiyah saçlar aynı yonda bir ruj ile perfect
Sende çok tatlısın canım :) kendinle esmer teni açmaya çalışırsan kötü duruyo bence yapma öyle kylie gibi bronz makyaj Nude ruj efso oluyo kadın gibi kadın olursun öyle bence saçlarını da Victoria secret dalgası yap bence araştır çok havali durur canım
En İyi Cevaplar