abarttın sanki bir tık millet markete şort tişörtle gidiyor abiyeyi mezuniyettekiler bile giymiyor tamam sade olabilir de bu abiye de çok abartı yani düğün değil ya sonuçta
yani? dünyada tek değil ya böyle elbiseler çarşıda görmeyeceksin de nerde göreceksin sonuçta günlük elbise ayrıca askılısı diyorsun çok normal aklın sıra aşağılamaya mı çalışıyorsun sabahtan beri sadeyse sade okey daha neyi uzatıyorsum yok çarşı yok o
Elestirilere açık değilsen burada sormicaksin neyi aşağılalyaabilirimki benim gördüklerim ve uyguladikrlaima göre bu bir özel gün elbisesi değil fikrimi belirttin laf sokusturma atarlanma derdindesin saçmalık
kızlar abartılı şeyleri sever ve çoğu şeyleri kıskanırlar ben bir erkek olarak 2 kız kardeşim var böyle giyinseler ben çok mutlu olurdum şahsen sen onlara bakma bunlar çok güzel abinde çok sevicektir düşünmen yeter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Elbise vok günlük mezuniyete abiye giyiyolar
abimin mezuniyeti adı üstünde kendimin değil
Olsun bu elbiseyi millet markete giyiyo
abarttın sanki bir tık millet markete şort tişörtle gidiyor abiyeyi mezuniyettekiler bile giymiyor tamam sade olabilir de bu abiye de çok abartı yani düğün değil ya sonuçta
Bugun bu elbisenin askilisini carsida gördüm.
yani? dünyada tek değil ya böyle elbiseler çarşıda görmeyeceksin de nerde göreceksin sonuçta günlük elbise ayrıca askılısı diyorsun çok normal aklın sıra aşağılamaya mı çalışıyorsun sabahtan beri sadeyse sade okey daha neyi uzatıyorsum yok çarşı yok o
Elestirilere açık değilsen burada sormicaksin neyi aşağılalyaabilirimki benim gördüklerim ve uyguladikrlaima göre bu bir özel gün elbisesi değil fikrimi belirttin laf sokusturma atarlanma derdindesin saçmalık
laf sokma derdinde olan sensin hala çarşı diyorsun yok markete gidiyolar sade de geç neyi üsteliyorsun iyi geceler
Keşke yorumu silebilseydim
Elbise çok güzel ayakkabıyı beğenmedim kolyen çok uyumlu
kolyem elbiseye mi uyumlu
Evet
Siyah elbiseyle çok şık durur beğendim 😊
ha tamam saol alıyorum o zaman ayakkabı bende var o yüzden onu çıkaramam ben de ayakkabıyı çok beğeniyorum ya 😅
Bi dakika ama kalın değil dimi bu elbise
değildir heralde ya kısa kollu sonuçta bi sorayım satıcıya
Çünkü bana kalın gibi geldi şimdi sıcakta giyeceksen kötü olursun içinde
gayet şık şahsen kardeşim böyle giyinsin isterdim
şık dimi ya o kadar sade değil
değil gayet yeterli bence
valla erkeklerin çoğu öyle diyor da kızlar beğenmiyor
kızlar abartılı şeyleri sever ve çoğu şeyleri kıskanırlar ben bir erkek olarak 2 kız kardeşim var böyle giyinseler ben çok mutlu olurdum şahsen sen onlara bakma bunlar çok güzel abinde çok sevicektir düşünmen yeter
teşekkürler valla abim önemli değil çok sade durmiyim yeter 😅
Fiziğin böyleyse olur
sayılır boyum uzun değil sadece elbiseyi kestiririm olmadı fiziğim de buna yakın
Ben hepsini beğendim bu şekilde olur
teşekkür ederim aldım elbiseyle takıları kızlar beğenmedi genelde erkekler beğendi
Yok ya abinin mezuniyeti sonuçta bence ideal sade ve şık duruyor. Hatta bu şekilde kendi mezuniyetlerine giyinenler de var rastladım yani.
Güzel sade ve şık
Dümdüz bisey hiç güzel değil
saol
Daha böyle renkli uçuş uçuş bisey bak bence :)
ayakkabım siyah o yüzden siyah bir şey bakıyorum bir de sütyen ile giyenileceğim seçenekler gerçekten az
Ikiside siyah fazla özentisiz olur siyah ayakkabıyı pudra pembesiyle kombinliyebilirsn mesela benim fikrim tabii
Trendyoldan mi
evet neden
Yaşına göre çok olgun
onu mu sordum
Kezban mısınız adam akıllı fikrimi söyledim
Elbiseyi beğenmedim
valla günlük olarak güzel bir elbise ama şık değil çok sade
Fitilli şeylerden pek hoşanmıyorum ben ya :/
valla ben de daha şık şeyler giymek isterim de seçenek az ya sıcakta mağazalara da bakılmıyor
Yine bu tarz siyah düz elbise giyebilirsin belki
valla baktım da günlerdir yok düzgün bir şey
Güzel sade.
işte mesele o mezuniyet ya hani şık da olması lazım
Yaşına göre uygun bence
Olur
Olurr
Baya güzel
İyi görünüyor
Gayet güzel.
valla genelde erkeklerin çoğu beğeniyor da kızlar beğenmiyor ya sade geliyor onlara yani bana da sade de ne biliyim takılar nasıl
Sade olsun illa cok şık mi olmali?
yani yok da ne biliyim özel bir gün sonuçta bir de abimin sevgilisinin ailesi falan da gelecek tanışacağız
Fazla bile.
Bu yaz gününde simsiyah elbiseyi napicaksin
ayakkabım siyah bacım bi de siyah seviyorum ya bana yakışıyor
Tamam da özel gün bu, yas günü değil.
sadece yas gününde mi siyah giyiliyor
Yazın da giyilmez
Sen beni dinle mavi ya da yeşil giy.
tamam ablacım he
Yav git naparsan yap güneşte öl sıcaktan
ne güneşi ablacım akşam akşam ya sabırr
Elbise sade
öyle valla ama herşeyi harmanlayınca ortalama bişey oluyor gibi ya