Merhaba arkadaşlar. Bende kıyafet alma hastalığı var. Gardırobumda yaklaşık 80'den fazla kazak var. Üstelik marka takıntım da var. Ben örgü örmeyi öğrenmek istiyorum. Bu sayede kendime istediğim renkte istediğim tarzda kazaklar örebilirim. Bu işi ustalıkla öğrenmek istiyorum bunu nasıl başarırım? Kursu falan var mı bunun? Örgü örmesini bilen erkeğe bakış açınız nedir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖrgü örmesini bilen erkeğe bakış açınız nedir sorusu muhtemelen sana kılıbık deneceği falan için soruyosun. Ama bunu yapmak senin erkekliğinden götürmez merak etme. Yemek yapmak kadın işi algısı var ama dünyanın en iyi aşçıları neden çoğunlukla erkek.
00 Yorumla
+1 yılİstemsiz güldüm. Iı yane eh biraz garip bi' durum. Amaa tabii mümkün. Öğrenirsen neden olmasın da ama fakat niyahetinde zor iş. Hazırı varken ne gereği var ¿
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi emeğimle kullanmak daha güzel oluyor :)
niye illa kazak alıyon
02 Yorumla
Soran+1 yılYok diğerleri de var kazağı örnek verdim sadece. 50 den fazla pantolon var en düşük markası Mavi :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
Owww iyiymiş öğrenin vallahi kimseyide takmayın lakin becerebilirsiniz inşaallah
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Şahsen ben internetten video izleyerek öğrendim örgü örmesini. İnternetten alıyorum istediğim yünleri , yünlerim gelince açıyorum vşdeoyu örüyorum tavsiye ederim00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnem youtube dan videolarni izleyip yapıyor sen de izle yaparsın
00 Yorumla
+1 yılnette araştır ve ördüğünü kimseye söyleme...
03 Yorumla
Soran+1 yılNetten öğrenemem. De neden kimseye söyleyemeyeyim ki :S
- +1 yıl
erkek olduğun içi olmasın ve kursları var istersen git ama aralarında tek erkek olrsun :D
Soran+1 yılOlsun :D
+1 yılZor ya...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam