Selamlar :) Duş keyfi düşkünleri olarak biliriz ki koku bizim vazgeçilmezimiz. Kullanacağımız duş jelinin gün boyu süren parfümsü kokusu ile misler gibi kokmalıyız. Duş keyfimin olmazsa olmazlarında bir de ferahlık hissi var. Ayyy daha fazla dayanamayacağım ve sizlere benim vazgeçilmezim olan Hobby Fresh Care Duş Jeli’ni anlatacağım :)
Neden Hobby Fresh Care Duş Jeli Tercih Ettim?
Hobby Fresh Care Duş Jeli
Hobby Fresh Care Duş Jeli içerisinde paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ asla içermiyor. Eeee bu da benim gözlerimden kalpler çıkartıyor. 😍😍 Fresh kokuları sayesinde gün boyu kontrolün bende olduğunu, hep duştaki tazeliği koruduğumu hissediyorum. Ayrıca duştan sonra cildi çok güzel nemlendiriyor, cildim kurumuyor.
Duş Keyfini Daha Güzel Hale Getirmenin Tam Vakti!
Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri
Fresh kokular tam bana göre dediğinizi duyar gibiyim. Siz de ferah, dinlendirici kokuları seviyorsanız Hobby Fresh Care Deniz Minerallerini tercih etmelisiniz.
Hobby Fresh Care Orkide
Gün boyu kontrol bende diyenler buraya! 🎈 Misler gibi kokacağınız bir diğer duş jelimiz de Hobby Fresh Care Orkide <3 Görür görmez içimde çiçekler açtı. Kokusu da bir harika.
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler
Starlar sona :) Kokusuna aşık olduğum hatta keşke yenebilse diye düşündüğüm Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler beni her seferinde kendisine aşık ediyor.
Siz de benim gibi koku düşkünüseniz tercihiniz Hobby Fresh Care Duş Jeli olmalı. Ayrıca uygun ve kaliteli duş jeli arayanlar için kaçmaz bir fırsat çünkü cep yakmadan duş jelinde aradığım her şeyi sunuyor :) Hepsinin kokusu şahane ve gün boyu kokuyu hissetmek beni çok mutlu ediyor.
@sheyma Selamlar. Hobby bize çok daha fazlasını sunuyor. İçersin de paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ kullanmıyor. Fresh kokularıyla da gün boyu kontrolün bizde olmasını sağlıyor.
Bir önceki yazınızda denk gelmiştim ve ürünlere bayıldım. Hobby Fresh Care Orkide bana hitap ediyor. Migrosta da fiyatları oldukça uygun. Sanal market kargomu bekliyorum :)
Duş jellerinde mistik kokuları seviyorsan; yeşil limon, karanfil&tarçın özlü Egzotik kokuları seviyorsan; orman meyveleri, çilek, kavun Tatlı ve mayhoş kokuları seviyorsan; çikolata, vanilya ve şekerli Ferahlamak istiyorsan mentollü ve naneli duş jellerini tercih etmelisin.
Pure Line, Hobby, Palmolive ve Bee Beauty gibi markalara bakabilirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşırı takıntı haline getirmişsin senin model olmana engel bir durum yok. 1,63 veya 1,65 pek bir fark söz konusu değil. Mankenlik desen 1.70 falan derler onu boşver modeloluyum diyorsun bir abiyeci bir mağaza vs'de şansını denemeden sormadan etmeden ne diye kara kara bulutlar kendini yoruyorsun...
En İyi Cevaplar