+1 yılMetalci olmak için bu adımların her birini uygulayın hem adınız poser'a çıkmaz hemde metalci bir çevreniz olur kuul takılırsınız. bir adımı yapmadan başka adıma geçmeyin yoksa işin büyüsü kaçar
1: metallica'nın tüm albümlerini bilmelisin tıpkı sınava çalışır gibi albümleri ezberliyeceksin hangi tür olduğunu bileceksin grubun her bokunu bilmen lazım.
2: metal metallica ile bitmiyor neyseki soad korn ne bileyim burzum vesare black sabbath falan dinlemeye kendini alıştırmalısın.
3: metalin tarihçesini öğren metalin türlerine çalış ve bu türleri dinlemeye başla ve kendi türün ne karar ver mesela ben grunge trash metal ve black metal dinliyorum.
4: bak farkındaysan tshirt al demedim şu ana kadar yakında aldırıcam dur. şimdi türüne karar verdiysen yavaş yavaş en sevdiğin gruplar aklında oluşmuştur mesela attım ki sen grunge olduğuna karar verdin ki grunge aslında trash metalin bir parçasıdır. örneğin alice in chains fav grubun oldu odanı alice in chains'in temasına uygun olarak değiştirmeye başlayabilirsin. sözlerini ezbere bilip her gün sickmani söyliyebilirsin falan filan.
5: sevdiğin grubun tshirtlerini almaya başlayabilirsin metalin seçtiğin bölümüne bağlı olarak giyim tarzını şekillendir ki zaten müzik türünü dinleyince biraz tarzını anlarsın örneğin grunge yırtık kotlar ve salaş kazaklar üzerine kurulu.
6: artık metalci gibi göründüğüne göre biraz çevre edinme vakti ancak dikkatli olman gereken birkaç altın kural var. asla bilmediğin konuları açma iki kimsenin suratına dik dik bakma üç satanistmisin falan diye sorma dört ortamlarda konuşulan konuya uzaksan uzak kal sakın lafa karışma.
7: metalin tüm türlerini bilip tekbir türe sadık kal o türe sıkı tutun ve asla bırakma 8: metal memelerini ezberle instagramda bir sürü metal meme sayfası var gündemden uzak kalma mesela en çok black metal ve klise ikilisini göreceksin git ve anlamını öğren eğer bu maddelere uyar ve her birini eksiksiz yaparsan net bir kaç aya bir true metal head olursun.22 Yorumla- +1 yıl
Peki bir şey diyeceğim bu öğrenme aşaması yaklaşık kaç süre sürüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiyah deri pantolon, siyah dar jean,siyah deri ceket, (zımbalı botlar,takılar,tshirtler),siyah converse,vans,dinlediğin metal grubunun tshirtleri vs.
02 Yorumla
Soran+1 yılsonunda doğru düzgün bir cevap sonunda yani başlıcam onların özentiliklerine yaa
Cevap sahibi+1 yılbende 2 yıl önce metal gibi bir tarzda takılıyordumda :) zımbalı çantalar falan al çok güzeller. zımbalı pantolon kemerleri al ben hep kullanırdım kimin ne dediğide umrumda değildi satanis gibi geziyodum valla
metalci olmak için önce dar kalıp temadan çıkacaksın yani nasıl metalci olunu diye sormayacaksın. metalci nasıl geyinir o nasıl geyinir diye souyorsan metalci kot geyebilir keten pantolda geyebilir. satanik metalci tanımı varsa gözünde zaten siyah olan herşey mübahtır sana var git yoluna !
00 Yorumla
+1 yılBursa'da İnegöl pasajında çok güzel metal shop var girişte ileride hemen sağda, şenol heavy metal shop olacak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılInegol pasaji tam olarak nerde ?
- +1 yıl
İnönü caddesinde heykelden aşağı inince uluyol istikametinde sağ tarafta, zaten ilk katta hemen içeriye girince ilerde sağda kalıyor Şenol Heavy Metal Shop :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İki küpe, bir kaç dövme, birazda tırnak uzat..
Saçları uzat, iki muhabbet kuşu besle, kibar ol..
Her metalci soruların'da bilgini konuştur,konserlerı takp et ,sonra ver elini bilet'ix..00 Yorumlademir çelik fabrikalarına gidip fırından yeni çıkmış mis gibi taze metalleri yersen metalcinin hası olursun ...
30 YorumlaMetalci olmak için metale ve müziğe gönül vermen gerekli kıyafet mıyafet hikaye. Ama sadece kıyafetlerini merak ediyorsan; deri ceket, deri pantolon, çivili botlar ve bilezikler vs. olabilir.
00 YorumlaÖnce metal yemini var hipokrat yemini gibi bir şey onu ezberlemen gerek
00 Yorumlaleğeninin içine otur ve 2 saat boyunca kulaklarını ellerinle kapat sonra parmak uçlarına 5 kez üfle
asdfghjkl20 Yorumla
+1 yılNüfus cüzdanı fotokopisi, ikametgah, sağlık raporu. bunları hazırladıktan sonra beni ara.
00 Yorumlao ruhla alaklalı bir durum sen en fazla özenti olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkulaklarını falan deldir 5-6 tane. siyah, kırmızı oje, koyu renk tişörtler falan
00 Yorumla
+1 yılilk önce satanist olman lazım. kızım bursanın adını lekeleme bali
03 Yorumla- +1 yıl
bursanın adı lekenlenmiş zaten tro şehri :D
- +1 yıl
BeslenirkiBuu arkadaşım Bursa'yı tanımadan bilmeden gelmeden yorum yapma ve herkesten duyduğunu söyleme kardeşim. Bursa Osmanlı devletinin manevi başkentidir, biraz tarihi araştırmanı öneririm.
- +1 yıl
Ayrıca Bursa kültürel mimari açıdan çok önemli bir turizm şehridir, Ulucamisiyle, uludağıyla ve türbeleriyle bir Osmanlının geçiş noktasıdır. Söylediklerimi sakın yanlış anlama ama Bursa'nın dediklerinle uzaktan yakından alakası yok, tarihin günümüzle birleştiği şehirdir Bursa...
+1 yılNating els medırs 'ı ezberlemelisin. Olmazsa olmazlardandır.
11 Yorumla- +1 yıl
ama sakın gidip bir metal head 'e en sevdiğim metallica şarkısı nothing else matters deme.. poser cinayeti ile biter olay
+1 yılözentilikle bir bohem olunmaz.
00 Yorumlakural mural yok metal muzik dinlemen yetiyor
00 Yorumla
+1 yılSenden metalci olmaz punk rock tarzına gec bence
00 Yorumlakafada biter olay..baska birsey gerekli degil
00 Yorumla
+1 yılcanım metalin kuralları olmaz
00 Yorumlakanka metalin krali ibrahim Tatlıses
00 YorumlaBen metalciyim açıkca bana danışabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılmetal işinde çalışmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben altı yaşımdan beri metal dinliyorum
00 Yorumla
+1 yılmetalci ruhu lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbol bol metal almak gerekli :D ahahahahaha
00 Yorumla
+1 yılözentiiiiiiiiii
00 Yorumlataşlayın şunu
00 Yorumla