Arkadaşlar cilt beyazlatma sabunu kullananlar veya herhangi bir ürün kullanan var mı? Sonucundan memnun mu paylaşır mısınız benimle? cilt beyazlatıcı sabun kullananlar
Selam :) Cilt beyazlatıcı sabun markasına ve ürüne göre içerisinde farklı maddeler bulunan ve cilt tonunda gözle görülür renk açılmalarına fayda sağlayan ürünlerdir. Ayrıca ciltte peeling etkisi yaratır koyu renkteki ölü deriyi soyarak daha açık renkte olan cildin açığa çıkmasını sağlar. Örneğin Thalia markasının Cilt Beyazlatma Sabunu var ve gayet güzel bir ürün.
Cilt beyazlatıcı sabun işe yarıyor mu?
Cilt beyazlatıcı sabun işe yarıyor mu?
Cilt beyazlatma sabunlarını denemeye yeltenmeyen kimse yoktur bence hayatında. Hepimiz cildin de lekeler ve renk eşitsizlikleri oluyor. Bu sebeple hemen cilt beyazlatıcı sabun veya kremlere yöneliyoruz. Benim de daha önce bu tarz ürünlerle deneyimim oldu. Beyazlatıcı sabun ve kremler hakkında tek cümle söyleyecek olsam işe yaradığı söyleyebilirim. Ama büyük etkiler bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Bu yüzden detaylı olarak anlatmak istiyorum.
Cilt beyazlatıcı sabun ve kremler ilk kullanımlarda işe yarıyor. Cildinizde 1-2 ton kadar açıklamaya sebep oluyor. Yüz lekelerinin renginde açılmaya ve yatışmalarına yardımcı oluyor. Ama siz bir mucize bekliyorsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. Mesela 3-4 ton kadar açılma beklemek hayal olur. En kaliteli ürünler bile bunu başaramaz.
Ayrıca beyazlatıcı sabun ve kremler bir süre sonra sivilceye sebep olabiliyor. Genelde ilk kullanımda işe yarıyor ancak sonradan sivilce yapabiliyor. Tabi ki herkes de aynı etkiyi göstermeyecektir. Ama bu tarz olumsuz bir kaç yorumla karşılaştım.
Cilt beyazlatma sabunu kullananlar ve yorumları neler?
Cilt beyazlatma sabunu kullananlar
Sizler için ufak bir araştırma yaptım ve cilt beyazlatıcı sabun kullananlar ve yorumlarına göz attım. Buraya birkaç tane yorum bırakıyorum, inceleyebilirsiniz.
"Düzenli kullanımda yüze eşit, dengeli bir görünüm veriyor. Yağlı bir cildim yok, buna rağmen yüzümde kuruluk yapmadı. Kokusunu da çok seviyorum. Keşfetmekten mutluluk duyduğum bir sabun." (Thalia sabun için yorum)
"Ben kullanıyorum birkaç aydır. İnanması çok zor biliyorum ama ilk kullanımdan itibaren fark etmeye başlıyor. Cildi arındırıyor, tazelik katıyor. Zamanla da cildin rengini açıyor. Araştırdıysan veya kullanan kişilerin görüşlerini aldıysan mutlaka sabun ve kremi bir arada kullanmanın önemli olduğunu duymuşsundur ama bir de ben hatırlatayım. Bir de kullanım rutinine dikkat etmek gerekiyor. Bir kullanıp, uzun süre bırakmak iyi olmuyor. Eğer ben sabırlıyım, etkilerini görmek için uzun süre beklerim diyorsan kesinlikle denemelisin." (Farmasi Sabun yorumu)
Cilt beyazlatıcı sabun nasıl kullanılır?
cilt beyazlatıcı sabun
Cilt beyazlatıcı sabunu sabah ve akşam cildinizi temizlemek için kullanabilirsiniz. Yüzünüzü ve sabunu ıslatın. Sabunu elinizle köpürtün. Köpük ile cildinizi temizleyin. ! dakika boyunca cildinize masaj yapın. Cildinizi durularken ılık su kullanın. En son nemlendirici kullanın. Duşta da kullanabilirsiniz. Lifi ıslattıktan sonra sabunu sürerek köpürtün. Ardından lif ile vücudunuzu temizleyin. Peeling etkisi sayesinde cildinizi derinlemesine temizler ve ölü deriden arındırır. Duşta ılık su kullanın ve duştan çıktıktan sonra nemlendirici kullanın. Ayrıca duş için pamuklu ve sert olmayan havlular tercih edin.
Cilt beyazlatıcı sabun fiyatı nedir?
Cilt beyazlatıcı sabun
İki tane üründen bahsedeceğim. İlk ürün Thalia markasının Cilt Beyazlatma Sabunu. Ürün fiyat performans açısında beğenilen bir sabun. 12.60 TL gibi uygun bir fiyatı var. Buna rağmen işe yarıyor. Diğer ürün ise Farmasi Dr. C. Tuna Yüz Beyazlatıcı Aydınlatıcı Sabun. Farmasi sabun ise 13 TL. Farmasi ürünlerini zaten seviyorum. Bu sabun da hem işe yarıyor hem de uygun fiyatlı.