Eski güzelliğime nasıl kavuşurum? Eskiden eli yüzü cok parlak cok güzel bir cocuktum sonradan bir anda değiştim rengimde daha koyulaştı ama sanki yüzüm böyle soyulsa yeni bir deri cıksa alttan düzelecek herşey gibi birazda kilo aldı tabi yüzüm nasıl eski halime dönebilirim o yüz hatlarım nasıl tekrardan belli olur? ya da sizce eskiye dönebilmem mümkün mü eski derken 3 yıl önceki halim falan.
Güncellemeler
+1 yıl
evet
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İçki falan içiyorsan, içme. Bol su tüket.
yapıyorum mesela burda biri yazmış geçenlerde gördüm sabah sıcak su için diye onu yapayım dedim bu sefer yüzüm daha cok yağlandı gibi oldu yüzü zayıflatıyo demişti
Sıcak su karın yağlarını eritir. Zayıflamaya başlarsanız yüzünüz de zamanla incelir. Direk yüzü inceltmez yani.
ya ben sporda yapıyorum vucut geliştirme ama vucudumda pek kilo yok yüzümde var dengesiz beslenmeden dolayı birazda genetik ama hisseddiyorum yüzümü su toplamıs gibi sağlıksız bir şişkinlik var gibi yani fazladan bir katman var gibi onun gitmesini istiyorum sence bu sıcak su içmeye devam edeyim mi? vucudumda kilo cok yok kilolu degilim ama iyi besleniyorum hic yağ yemiyorum neredeyse protein karbonhidratla besleniyorum sadece yani cok dikkat ediyorum böyle oluca yüzüme daha cabuk mu geçer ki ya
Kotu aliskanliklarin varsa birak
acık konusmak gerekirsse ne içkim var ne sigaram tek kötü alışkanlıgım masturbasyondu onuda bıraktım yemin ettim yapmicam diye Şu an için hicbişey yok biraz geç yatıyorum ama...
Masti ne zaman biraktin tam olarak
ya dün bıraktım öncesinde de bir haftada iki üc kez yapmıstım sonra bir hafta sonra gene yaptım tutamadım ve dün artık en az bir ay yapmicam diye yemin ettim bir ay yapmazsam aklımada gelmez zaten öyle.
Tamamen birakirsan cok guzellesirsin
ben cok geç girdim ergenliğe yüzümde sakal bile yoktu benim sonradan mast yapmayı ögrendim ve sakal tüy falanda cıkmaya başladı o yüzden de gitti biraz parlaklıgım ama yüzüm sivilce siyah noktalar falan oldu tabi bozuldu yağ dengeleri falan sımdıde onla ugraşıyorum eskiden güzeldim acaba bu yüzüm düzelirse birazda incelirse falan eski güzelliğime kavusabilme imkanım var mı onu merak ediyorum kesinlikle kararlıyım mast konusunda.
Tamam arkadasim siyah noktalar icin eczaneden bantlar aliyorsun ve hakiki gulsuyu ile limonun suyunu birer tatli kasigi karistirip gece yatmadan once yuzune pamukla suruyorsun. Sabah uyaninca yikiyorsun yuzun bebek gibi oluyor bunu 15 gun boyunca yap sivilcelerin ve siyah noktalarindan eser kalmaz.
gerçekten böyle olur mu? bana bir ilac verdi doktor bunu kullan dedi eczaneden onu alcaktım yüzümde bilmem ne egzeması varmıs hastalıgın adı buymuş yüzüm kızarık gibi hep benim yani kırmızı gibi böyle alerjik gibi mesela sımdı bile kaşınıyo kaşısam dehşet sivilce cıkcak gibi böyle
Kaşıma 😿
öyle yapıyorum of ya cok istiyorum eskisi gibi olmayı :( ah ah... sımdıkı aklım olsa o zaman yaptıgım hataları yapmazdım bu duruma gelmeden önlem alırdım ya :(
İnsallah gecer 🙏
Inşallah dua ediyorum her gece, sende dua edersen lütfen benide söylesene cok ihtiyacım var buna iyi biriyim en azından öyle olmaya calısıyorum hayatımdaki bu düzensiz şeyleride halledersem cok daha kolay olcak bu :(
Tamam ederim arkadasim
Kilo vermekle başla
kardesim kilo sadece yüzümde var vucutta az var. onu nasıl verecem hic bilmiyorum ya :(
Kilo verdiğinde zaten ilk yüzden gider.
ben hep en son yüz diye okumuştum nasıl ypıcam onu sporda yapıyorum aslında