ben daha once hayatımda hıç calısmadım 20 yasındayım unıversıte ogrencısıyım. bankacılık ve sıgortacılık okuyorum. ılerde bankacı olucam fakat staj geregı yarın sıgortada baslıyorum haftada 1 gun. ne gıyınmelıyım orda hıç bı fıkrım yok normalde kot tayt ustune bı kazak tarzıyla gıderım bana kalsa. takım elbse falan gıymeme gerek yoktur sanırm.. bırde ne yaptırırlar bana orda acaba onu merak edıyorum
Cevabın nedir?
Takım elbise, ileride staj yapacağınız yerde çalışmak isterseniz, iyi bir izlenim akıllarda bırakmak için iyi bir seçim olacaktır. Ama bankacılık sektöründe özellikle giyime çok dikkat edildiğinden kot vb spor tarz kıyafetlerden uzak durmak gerekecektir. Takım elbisem yok diyorsanız, kalem etek üzerine bir gömlekle çok kolay bir şekilde şıklığı yakalayabilirsiniz. Havalar soğuk olduğunda yine kumaş pantolon + düz renk gömlek + hafif desenli bir fular da çok şık bir kombin olacaktır. Ama yine de yanınızda her ihtimale karşı bir ceket bulundurmanızda fayda var.
Kahverenginden her türlü şekilde uzak durun. Pekçok bankanın kıyafet yönetmeliğinde kahverengi giymek yasaktır.00 Yorumla
Hm stajersen rahat ol öğrenciyken ansıl giyiniyorsan o şekilde giyin yani kendini nasıl hissediyorsan öyle giyin biraz umursamaz görün yoksa her işi yaptırırlar çay bile getirirsin yani stajerlere genelde ıvır zıvır işler yaptırırlar ama meraklı ol yapılan işi öğrenmeye çalış tabiki yeterli sanırım bu kadar tüyo :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Soran+1 yılılla bacakları aç dıyon yanı:S
Soran+1 yılsen yolda o kıyafetle benı yuruturlrmı sanıyosun :D
Soran+1 yılben daha calısmıyorum 19 yasında bı stajerım okuyorum henuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılKlasik giymen de fayda var bence. Siyah pantolon üstüne şık bir mavi veya beyaz bir gömlek olabilir. Altına da öyle abartılı bir ayakkabı giymene gerek yok ortopedik bir ayakkabı olsa rahat edersin sonuçta stajersin ne iş yaptıracakları pek belli olmaz.
00 Yorumla
+1 yılketen siyah pantolon giy, gömlek tarzı cici bişey giy, makyajı abartma... fazla topuklu giyme.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılLacivert takım elbise, beyaz gömlek ile biraz ağır takılırsan hayatın kolaylaşır. Normalde ne kadar angarya iş varsa yaptırırlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok özel ve sıkıcı giymeni gerektirecek bir durum yok ben 3 sene gittim bormalde giydiğim neyse onu giyiyordum hepside kamu.Ama tayt veya çok dar falanda giyme yani
00 Yorumlabeyaz gömlek siyah pantolan siyah ceket ..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler