sen sanıyor musun ki sadece saç kesiliyor? hem daha bu gün sınıfımdan bir erkek arkadaşla aramda geçen muhabbeti anlatayım
arkadaşın saçları geçen sene omuzlarını geçiyordu berbere gitmiş kestirmiş ve adam 50 tl istemiş ben bunu duyunca nee diye bir çıkış yaptım ki belime kadar gelen saçlarımı küt kestirdim ve sadece 10 tl verdiğimi söyledim.. yani saç kestirmek o kadar da pahalı değil maksimum 20 tl.. onun yanında dip boyası var ağdası var kaşı var bıyığı var. tabi bir kadın sürekli bakımlıysa siz bunu anlayamıyorsunuz ama bakımsız bir kadın kuaföre gidince farkı kesinlikle anlarsınız.
Kaç kuaför kapandı bu yüzden herkes mahalle berberine kaçıyo ama kızlar öyle değil kuaförde bir sürü bakım yaptırıyolar kapanmaz öyle kolay kolay e haliyle gidecek yerimiz yok alıyolar bizden o paracıkları.
Ben bir gidişte herşeyi yaptırıyorm genelde bir yere gideceğim ya da özel zamanlarda 400 tutuyo normalde manikür ve kaş ve pedikür hepsini birlkte yaptırdığm içn 200 falan baya hesap yaptırdn bana gece gece
Ali Gür de 150 tl erkek saç, kadınların evet 750 ye kadar alan yerler var ama kadınlarınkinin daha pahalı olmasının sebebi birazda uğraşılacak kısmın fazlalığı ve bu yüzden ona yapılabilecek şekillerin çokluğu.
Cidden ya sanki tekrar -haşa- yaratilmak istiyoruz. Var olan bir seyi en fazla 1 saat ugrasip o parayi aliyorlar. Biz bosuna okuyoruz. Su an daha net anladim 🙊
En İyi Cevaplar