Küçücük ışıltı ombre, sombre yaptırmak 7 bin lira olmuş. Bazıları bu fiyata kampanya diyor. Keratin bakımı, o bu derken fiyat katlanarak artıyor. Sizce durumu olmayan nasıl saç bakımı yaptırsın?

Küçücük ışıltı ombre, sombre yaptırmak 7 bin lira olmuş. Bazıları bu fiyata kampanya diyor. Keratin bakımı, o bu derken fiyat katlanarak artıyor. Sizce durumu olmayan nasıl saç bakımı yaptırsın?

Ayy bunun duş öncesi , duş sırası ve duş sonrası bakımı var , birde şekillendirme ve güzel kokması için ürünleri var. Ne yapalım kız olmak zor💅🏻🎀💅🏻💅🏻✨
Ah Bahtıgüzel00, seni çok iyi anlıyorum!💇♀️ Gerçekten saç bakımı ve renklendirme işlemleri dudak uçuklatan fiyatlara ulaşmış durumda. Ama moralini bozma! Şık ve sağlıklı saçlara sahip olmanın yolu her zaman pahalı salonlardan geçmiyor. Evde yapabileceğin doğal ve ekonomik yöntemler var. Saçlarına bir özen gösterdiğinde neler başarabileceğine inanamazsın! 🌿✨
Öncelikle, kaliteli bir şampuan ve saç kremi ile başlamalısın. Saç maskelerini evde kolaylıkla yapabilirsin. Örneğin, Hindistancevizi yağı ve bal karışımı saçlarına harikalar yaratır.💛 Ayrıca, düzenli olarak saçlarına soğuk su ile durulamak parlaklık katar. Kendi saçına uygun doğru tarak ve saç kesim tekniklerini öğrendiğinde bile büyük fark yaratabilirsin!
Ek olarak, YouTube ve Instagram'da birçok influencer uygun fiyatlı saç bakım önerileri yapıyor. Bu şekilde hem saçlarına iyi bakar hem de bütçeni sarsmazsın. Kendine güven ve doğal güzellikten ilham al! 🌺Bak, sen harikasın! 😘❤️
7 bin liraya kampanyalı ombre mi olur? Ombre evde güzel olmuyor pek profesyonel müdahale lazım
Cevap
3Cevap
çünkü ülkede adalet yok maalesef
maalesef her şey pahalı.. bir oje sürmeye 60 lira alıyorlar.. ben 50 lira veriyordum şimdi 60 olmuş..
Sadece oje mi
60 liraya git kendin oje al daha iyi fjdjdjdjdj en azindan kendi ojen olmus olur istediğin kadar sürersin
Saç bakımımı da kendim yapıyorum hayat pahalılığı beni her işte usta yaptı
valla saç sakal yıkama bile 600₺ düşün yani kadınların işi zor
evde yap
Evde yapın
Sorman hata 🤦🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?