Saçlarım acayip dökülüyor. Sürekli şampuan değiştiren biri değilim, çok gerekmedikçe ısı da kullanmam. Neredeyse saçım kalmadı. Uzun saça aşık olduğum için kestiremiyorum da. Kırıkları aldırırım sık sık. Fakat boyuna hiç elletmedim. Uçları çok seyreldi. Kestirirsem düzeleceğini söylüyorlar daha iyi gözükürmüş. Çok üzülüyorum saçlarım için. Kestirmeli miyim? Başka bildiğiniz çözümler varsa yazar mısınız? 😔
Kestirmeyle ilgisi yok bir dermatoloğa git muayene ol vitamin vs eksikligin olabilir... Dr a git burada ağzı olan konuşur anlamayanlar falan .. ben gittim ilaç tedavisine başladım.. biotin icerikli bir gıda takviyesi ve b vitamini yazdı.. beslenme çok önemliymiş kurubaklagilleri çok tuket dedi...
Ben bile üzülürüm kestirme :d bendede dökülme cok kestir kurtul diyolar da acayip dökülmesine rağmen kel kalmadım bir yerlerden tekrar cıkıyor demekki:D
kestirme bence senin saçını kesmen demek daha kısalması ve kısaykende uçlarının yıpranması demek.. jiletlemedikçe de o saç kesmekle sağlıgına kavuşmaz. ama sana önerim bemiks ampul kullanman. saçların kuvvetlenecektir..
Bende kestirmeyi düşünüyorum da kıyamıyorum ya. Bir de hiç kısa saç kullanmadım şimdiye dek, nasıl olur bilmiyorum. Bence sen kestir. Kestirdikçe güçlenir falan sanırım. Ama çok değil, çünkü saçların güzel gözüküyor.
kullandığın şampuanlar kimyasal içerikli zararlı şampuanlar olabilir ben sana tamamen bitkisel içerikli olan ERSAĞ marka şampuanları denemeni öneriyorum bu marka hakkında sormak istediğin olursa yardımcı olurum
Kestirmek çözüm ise, kestir saçını... nasıl olsa yeniden uzayacak. Ama saçların neden dökülüyor anlamadım. Belki de başka bir nedeni vardır, saçını kestirmen gerekmiyordur.
ben örünce öyle olmuyor ya lanet olsun :D saćım o kadar düz ki bıktım artık. neyse soruna gelirsek bence kesmekten korkma. kökü sende uzar gene nasilsa.
En İyi Cevaplar