Bir hata yapıp kakül kestim (saçlarımı kendim kesiyorum), görünüşü gayet iyi oldu ama fazla bakım istediğinden pişman oldum. Boyu da bu şekilde genel olarak. Sizce kestirmeli miyim?

Bir hata yapıp kakül kestim (saçlarımı kendim kesiyorum), görünüşü gayet iyi oldu ama fazla bakım istediğinden pişman oldum. Boyu da bu şekilde genel olarak. Sizce kestirmeli miyim?

Omuzlarına kadar gelebilir, bu kadar uzun olması aşırı zahmetli olur. Daha bakımlı ve güçlü durması için kesmelisin. Az bi uzayınca kendi saçlarımla ilgilenmek bile zor geliyor siz nasıl bakıyorsunuz bu saçlara :D
Saçların bu şekilde güzel ama kestirsen bir tık daha güzel olur. Mesela saçlarını omuzlarının biraz altında kullansan sana daha çok yakışır ve kullanımı bakımı daha kolay olur 💇🏻♀️
Bana göre boyu uzun bu kadar uzun boyda saç kullanmam saçların sağlığı ve daha güçlü olması için saçlarım belli bir uzunluğa gelince kestiriyorum yinede karar senin
Kestirme ya çok güzel uzun saç güzel oluyor. Çok istiyorsan uclarından aldır biraz ama sakın kısacık yapma. Yine de sana kalmış ama benimki bir tavsiye.
Cevap
36Cevap
Selam gadası 🙃
Bebek sana can katmış. Şu an gayet güzel görünüyor. Uzun saçlar sende daha güzel duruyor. Ama değişiklik olsun diye kesilebilir.
Maşallah Ne Kadar Güzelsin 😍💕😊 Rabbim çok Güzel yaratmış kalbin de çok güzeldir bence kestirme derim böyle güzel
Ya abla sen biraz banu berberoğlunu andırıyon galiba yaaa :( Hiç benzeten oldu mu :(
E ne yapayım yani, o kız da bir insan sonuçta. 🙄
Merak ettim abla benzeten oldu mu daha önce diye :( Kötü bir şey demedim zaten :(
Bence biraz kısalt fazla uzun ama tam kısaltma büyük gösterebilir yaşını bir de şeftali tonları dudağına daha çok yakışır bence
Tararken dökülme yasamiyosan kolay taraniyorsa asla kestirmemelisin canım uzun saç her zaman ondedir
Kesersen nasil olur bilemem ama bu halinle cok tatli ve guzelsin
bence böyle çok tatlı dokunmamalısın belki kırıklarını aldırabilirsin o kadar
Bence böyle gayet güzel. Sadece uçlarından bir iki santim kısaltabilirsin. Boyunu çok fazla elleme
Kısa saç sevmem beni dinlermisin bilmiyorum tabi ki
Kakül dikakt bile çekmiyor oraya takılan olmaz merak etme
Bence kestirme ben kestirdim sonra pişman oldum uzun saçlar daha güzel
Ya canım saçların çok güzel iyi bakmışsın kıyılırmı sence :)
bence guzelligine guzellik katiyor kalsa daha iyi
Sorun yaşamıyorsanız kestirmeyin sizi engellemiyorsa yani ama aklında kalıcaksa çok çok az aldırın böyle iyi duruyor. Bebiş koklayın benim için de 😍💐
Konuya Girmeden Kahkül Olmalı Dedim zaten denemişsin :)
Uçlarda aldır fazla kesmeyin
Omuz hizzasına kadar yaparsan daha çok yakışır
evet hava katar sana
Boydan görürsek yorum yapabiliriz.
kestirmeni tavsiye etmem açıkçası
Bence profesyonel bir ara makas atılmalı
bence sana uzun yakışıyor
çok tatlıı saçlarıın kat verebilirsiin önlerden🤍
Kestirceksen omuzda küt kestir derim
Kız ellesme saçlarına. Bence yakışmış.
Kestir, uzun saç enrjini düşürür.
Kesme çok güzel uzamış 3-4 ay geçsin en azından
Yo böyle çok güzelsiniz
Biraz kesebilirsiniz.
Çok tatlısın canım ya
Saçların çok güzel, kestirme bence.
Böyle güzel bence. Tabi sizin tercihiniz.
Rahatsız ediyorsa biraz kesilebilir
bence kestirme saçların güzel
Küt saç çok yakışırdı bence
kakül pişmanlıktır anlayın
küt kestir yakışır
Kendiniz bilirsiniz
kestirme kızzzz
şu an güzel <3
Uzun sac yakisiyor
saçlar güzel karışma
Bence kestirme saçların sağlıklı görünüyor
boyu güzel