Saçların ne düz nede kıvırcık
İkisi arasında kalmış
Dalgalı saç yapısına sahipsin.
Bu sebepten saç tellerinde oluşan elektriklenmeler ve kabarmalar normal.
Kısa modeller saç yapın için uygun değil.
Kısa saç modeli saçını daha fazla kabarmış ve şekilsiz gösterir.
Senin tek yapman gereken saçındaki elektiriklenmeyi ve kabarmayı önleyecek yatıştırıcı bir saç bakım ürünü kullanman.
Bunun dışında saçın gayet iyi.
Yıkama sonrası saçlara şekil veren yatıştıran durulanmayan ve aynı zamanda bakım yapan bakım bir ürün kullanman lazım01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKestiredebilirsin kestirmesen de kötü değil bence sadece biraz bakımsız duruyor maşa düzleştirici falan yap bence ya da bukle belirginleştirici kullan. Hiç biri yoksa ör aç
01 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle kestirme :) bakim yap. Bir de tam olarak nesini beğenmiyorsun?
19 Yorumla- +1 yıl
Saçların bence cxok güzel nazar değmesin. Gür. Sacini kestirince küsme ihtimali var. Ayrıca kestirince sadece kısalcak ama tipi aynı olacak. Kestirmek yerine evde bakım yapabilirsin. Denediğim bir şey yok ama googledan bakıp yorumları okuyup yap.
- +1 yıl
Örnek: kuzenim saçı hafif dalgaliydi. Sürekli düzleştirici kullanmıştı ve sonunda saçı canlılığını yitirdi. Dümdüz oldu ve çok saçma bir hal aldi. Benim saçım ise döküldü. şu an erkek tipi kalleşçe var. Saçların canlı iken elektiriklenme oluyor diye isil hiç bir işlem uygulama. Çok kabarık diyorsan editörün durulanmayan saç kremleri oluyo (ben kullanmadidm) onu dene. Ama yine yorumları okuyup kullan.
- +1 yıl
Sorun yapma işte. Şanslısın:)
- +1 yıl
Bana at :)
Çok güzel bence
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılSorun ne tam olarak kabarıklık mı? Düzleşmesini mi istiyorsun? Öyleyse kalıcı ve sağlıklı taktikler verebilirim. Hem bakım yapıp hem de güzel görünüme sahip olabilirsin. Düzenli olarak keratin maskesi kullan. Keratin şampuan ve saç kremi kullan ve ortalama 6 tüp/seans saf keratini saçına yedir. Sonrasında düzleştirerek kalıcılığı artırabilirsin. Direkt marka yazabilirim. Kısacası parayı veren düdüğü çalar 😁
011 Yorumla- +1 yıl
Sadece şampuanla olmaz keratin bakımı gerekli saç boyunun ilacı keratindir.
- +1 yıl
set halinde keratin bakım kullanmanı tavsiye ediyorum 3 ay dene farkı görürsün
- +1 yıl
Liquid keratin markasının şampuan, saç kremi, maskesini ve İntense keratin markasının saf keratin serumlarını kullanmanı tavsiye ediyorum. 3 ay düzenli kullan. Bir dene bence.
- +1 yıl
Rica ederim. Bu arada saç rengin çok güzel ve saçı kesmek bir çözüm değil. Yalnızca model vermek istediğinde ve uçarından hava alsın diye saçını kestir. 🥰
- +1 yıl
Çok yakışır 😍😘
+1 yılBence saçlarının şekli ve yapısı çok güzel sana bir tavsiye saçlarını kesme bakım yağı kullan argan yağı kullanırsan bu kabarıklık geçer ve çok daha canlı olur saç yapın çok güzel çünki sanada çık yakışıyor
120 Yorumla- +1 yıl
Evet ve bence bunda hiçbir sorun yok tarama sonrası argan yağı kullanırsan daha iyi olur
- +1 yıl
Neden paki bu inat
- +1 yıl
Saçlaron kötü durmuyor ki
- +1 yıl
Neden değınık falan değil kimseyi umursema saçladın çok güzelll
- +1 yıl
Ben kıymam senun sevgilin ya da aulen nasıl kıyıp kestirilor
- +1 yıl
Çok yakışıyor sana
- +1 yıl
Rica ederim ne demek düşüncelerimi söyledim hayatta başarı ve mutluluklar diliyorum çok zeki ce olgun bir kızsın akıllı bir kızsın renklerin hep karşına çıkarda üzalmezsin inşallah
- +1 yıl
Tacırlarının hissettirdiği sadece
- +1 yıl
Düzeltiyorum tavır
- +1 yıl
Konuşmaların için söylemiştim kardeşim
Kuzucum iyi bir kuaföre gidip saçına şekil verdir sadece, kısa kestirmene gerek yok. Düzleştirme zaten, mis gibi doğal dalgalı saçların var. Ama dalgalı saça katlı kesim yakışır, senin sadece doğru modeli bulman lazım.
01 Yorumla
+1 yılİçeriğini iyice araştırıp besleyici keratin bakımı yapmanı tavsiye ederim. O kabarıklık gidecek ve daha parlak olacak. Emin olabilirsin. Ama içeriği kötü ucuz olanları tercih edersen saçına zarar verebilirsin
07 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka yarar. Ne saçlar gördü bu gözler
- +1 yıl
Kanka içeriğini araştırmadan sakın yaptırma
- +1 yıl
Kuaförler ucuzunu kullanıyor genelde
- +1 yıl
İçerik araştırıp kendin yapman daha mantıklı
İnce telli dalgalı bir saçın var, kestirirsen daha çok zorlanırsın, hic bir şekle girmez, çünkü masa fon vs , uzun süre tutmaz. Bende doğal kalsın.
02 YorumlaDinsizin hakkından imansız gelir diyerek perma yaptır derim. Kabarık saça ara makas attırmak daha kolay şekil almasını sağlar ama çözüm bulamadıysan permayı düşünebilirsin.
01 Yorumla
+1 yılSaclarin baya bir yıpranmış canım. Haftada bir kere ozon yağı ya da argan yağı sür 1 saat beklet yıka. Saç maskeleri sürebilirsin. Toparlar 2-3 aya
011 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah uzun vadeli yaptın mı peki bakımları
- +1 yıl
Allah Allah vallaha ne diyeceğimi bilemedim
- +1 yıl
Kusura bakma canım vallaha
- +1 yıl
Öyle düşünme ya kendini bu halinle sevmeye çalış çok güzelsin sen
- +1 yıl
Yaaa mükemmel bakış açına bayıldımm
Saç rengin yapısı çok güzel ve iyi uzatmayı dene saç şekillendirildiği ile dalgalı olur fıstık gibi
12 Yorumla
+1 yılHanfendi babanız geldi.
011 Yorumla- +1 yıl
Yok tuzla
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Zorba olma kanka oll 🥰🥰
- +1 yıl
Anlıyorum. En azından idamımdan önce istediğim yemeği yiyebilir miyim
s +1 yılUcundan biraz aldırabilirsin ama saçının ihtiyacı nem. Yoğun nemlendirici ürünler kullanıp düzenli olarak yağ ve maske kullanmalısın
01 YorumlaEvet kısaltabilirsin omuzdan 4 parmak gibi yukarı ve saç renginide değştirmelisin... Bu arada kısaltırsan dalgalı olsa da yakışır...
01 Yorumla
+1 yılAcaba kıvırcık olabilir misin? Kıvırcıklar için saç bakımı denesen birde bir süre belki kıvırcıksındır
01 Yorumla
+1 yılÖnce bi makyaj yapıp saçları düzeltip öyle sorayın bacım bu ne ölü kız gibi bence bu halle kafanı kestir ya da git makyaj yap öyle sor lütfen
012 Yorumla- +1 yıl
Yavrucum haklisinda siz kizlar makyaj daha bi derli toplu duruyorsunuz o yüzden dedim cirkinsin demedim makyaj yap öyle bakalım gerekli mi kesilmesi diye değilse güzel kızsın
- +1 yıl
Tamam abisi şeker alım mi sana he
- +1 yıl
Neyse bence kestirme makyajla güzel birşeyler çıkar senden bak demedi deme kadın. Ustası duruyor karşında çok cididyim inanmazsan ispatlarim o yüzden kestirme makyaj ve saç bakımı ve yapımı ile yaşıtlarına bile ıslık caldirtablsn fıstık
- +1 yıl
Sen inatçı kecisin👋 tamam naparsan yap
- +1 yıl
Bol güzelsin dogsl
- +1 yıl
Bok dogal güzelsin yazacaktım abim yalan söylemiyorum ben güzele güzel çirkine mütevazilik yapamam çirkin derim bol doğal güzeldir değil bok doğal güzelsin olacak tamam mı abim
- Saç Bakım konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılKısa saçlarla saçın daha da kabarır. Kendine Dyson al ya da keratin maskesi yaptır çok işine yarayacaktır
01 Yorumla
+1 yılBukle belirginleştirci köpük kullan
Aslen ince ve dalgalı saçlısın muhtemelen
Düzleştirmeye çalılma01 Yorumla
+1 yılYa yuzun cok guzel sacin sadece bakim istiyo , serum falan kullan
01 YorumlaKısa olsa daha çok yakışır diye düşünüyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 kere baktım vallahi 😅 Dönme misin oğlum? Bu nasıl yüz bu nasıl saç bu nasıl çene yapısı 😛 Ya ramazan abi yakışıyor mu sana bu haller çıkar allasen soktuğumun peruğunu 😳
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka değilmiş 😳😨 Bu kızmış ama bu nedir ya 😪 Ülkede kız kalmadı diyorum inanmıyorsunuz hocam alt komşu ramazan abi taıpa tıp. Bu tiplere kız diyoruz lan ne yaşıyoruz git gide dünyadan bağımsız bir yer oldu türkiye😬😯
Cevap sahibi+1 yılTamam be 10 numara karısın 🥴😂
+1 yılBence güzel duruyor ya ben kabarık saçları seviyorum, rengi de güzelmiş 👶🏻
03 Yorumla- +1 yıl
Sönük yapışık saçlar hoşuma gitmiyor. Rica ederim.
+1 yılKısa olursa daha kötü durur bu boy iyi Brezilya fönü yaptır
01 Yorumla
+1 yılBenim saç tipimde böyle kırıkları aldırıyorum sadece uzun daha güzel oluyor dalgalı saçta
07 Yorumla- +1 yıl
Güzel durur kısa saç yakışmıyor dalgalı saçlara
- +1 yıl
Bilmiyorum şuana kadar rastlamadım düz yakışır kısa saça
- +1 yıl
Evet kesinlikle
Saç Bakım konusunda 555 cevap paylaştı. Fazla değil biraz kestir kardeşim, saçın güçlensin.
05 YorumlaHayır kestirmeyin. Saç kremi ve saç spreyi kuklanabilirsiniz.
01 Yorumla
+1 yılevet kestir ve biraz bakım yap pasaklı gibi duruyor saçların
04 Yorumla- +1 yıl
kuaföre git canım onlar yaparlar
- +1 yıl
o zaman kısa saç yap
Saçlarını kestirme sakın bırak uzasın daha güzel durucak zamanla
01 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Saçlarını kesmekten ziyade bakımsızsın çok kötü duruyor08 Yorumla- +1 yıl
Bence dermatoloji uzmanına gözük o cildine bakar başka şey vardır
- +1 yıl
Neden ama sağlık bu
- +1 yıl
Bende öyle hastane köşelerinde kaldım çok ameliyat oldum çok şeyler yaşadım bilirim o duyguyu
- +1 yıl
Bana at
+1 yılKestirmeye değil de biraz bakıma ihtiyacı var sanki
08 Yorumla- +1 yıl
Kremler var ya bakım kremleri onları denedin mi
- +1 yıl
Kuaför adam eder onu aslında
- +1 yıl
Orası öyle kazık olmayan bişey yokki
- +1 yıl
Çoğu insan öyle artık
+1 yılBence biraz kestirmelisin pek iyi görünmüyor kısalttırırsan güzel olur
01 Yorumla- Saç Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSaçın kabariyor kestirmelik bir durum yok. Dalgali oldugu icin herhalde.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de öyle hep kabarıyor, fönle mönle eskisi gibi uğraşmıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Hepte uğraşılmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim saçlarım da öyle genetik olarak ne yapsam düzelmiyor bakımsız görünüyor
01 YorumlaSaçlarının hangi sorunu olduğunu çözemedim. Neyden bahsediyorsun genetiği böyle diye? Bu arada saçların dalgalı olabilir, ona göre farklı saç rutinldri yapman gerek. Fazla tarama.
03 YorumlaDalgalı saç yapısına sahipsin böyle olması normal. Kabarıklığı için Argan yağı kullanabilirsin
01 YorumlaSaçın gayet iyi yanlardan ufak tokalar taksan hoş olur
13 YorumlaKestirip kesirmemen senin kararin fakat Sacin bakim istiyor.
01 Yorumla
+1 yılSaçlarına kuaförde keratin bakim uygular bilmiyorum belki iyileşir
01 YorumlaEnsene kadar kestir güçlenmesi için formülüm var ve bir oyuncu u var ona benzersin😉
03 YorumlaKes gitsin kısa saç yap boynuna kadar sonra düzleştir mis
01 Yorumla
+1 yılYok kesme böyle güzelsin
117 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 🤗
- +1 yıl
Ne oldu 😁
- +1 yıl
Yok be kız güzelsin saçlarını kesme tara güzelce 😊
- +1 yıl
Şeker gibisin 🥳🥰
- +1 yıl
He ya 🤪
- +1 yıl
Neden yalan söyleyeyim be 🙄
- +1 yıl
Yok şaşırma 🤪 Rica ederim 🤗
- +1 yıl
🥰🥰🤗
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayır uzatınca düzelir kestirirsen daha çok kabarır bakım yağlarıyla düzelştirirsen ipek gibi olursun aşkosu
01 Yorumla
+1 yılBir an Zeynep Bastık sandım
15 Yorumla- +1 yıl
Benzettim hızlı bakınca
- +1 yıl
Yess
+1 yılHayır gayet doğal duruyor
01 Yorumlabakımsız duruyo evet
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılara makas attır ve kestir hindistan cevizi kullan bide
01 Yorumla
+1 yılçok bakımsız duruyor kestirsen iyi olur
01 Yorumla
+1 yılDüzenli olarak tatlı bademyağı denedin mi?
05 Yorumla- +1 yıl
Olsun. Böylede çok karakteristik ve çok tatlı maşallah🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim güzel kardeşim🙂 Allah bahtınıda senin gibi güzel eylesin🙏🏻🙂
+1 yılYani artık kestir ya da toplat düzenle
01 Yorumla
+1 yılKısaltmayı dene değişiklik iyidir
01 Yorumla
+1 yılKestirmeden önce bir tarasaydın keske kuzum
01 Yorumla
+1 yılKisa sac sana yakisir.
02 Yorumla
+1 yılDoğalıyla dursun ya hiç uğraşma
01 YorumlaKız saçlarını yıka tara olur kesme yazık
03 Yorumla
+1 yılSaçlarin yıpranmiş ve cansiz bakim yap
01 Yorumla
+1 yılBiraz dağınık duruyor sadece
03 Yorumla- +1 yıl
O yüzden kestirmek için bir nedenin yok aslında
Ben ce kesme çok güzel saçların 👍🤗
011 Yorumla- +1 yıl
Ya teşekkür ederim belime kadar uzatıcam uzatmak istiyorum ama yıl oldu sacım hala böyle kaldı🥺
- +1 yıl
Ben saçımı 7 yil hiç kesmedim ve çok uzun kim görse şaşırıp kalıyor uzat derim 🤗🤗🤗
- +1 yıl
Ama uzamıyor sacım böyle kaldı🥺
- +1 yıl
Bazı sanpunalar var ve kremler var icene araştır her seyi uygulama ve sürekli kullandıktan sonra ise yarıyor yani 1 ay değil 1 yil falan olması gerek
- +1 yıl
Kullanmadıgım şampuan kalmadı artıı
- +1 yıl
O zaman yeni bir şampuan bul man gerek bu arada hiç saçını ucundan kestiriyor musun
- +1 yıl
Kaç defa saclarımı kestirdim
- +1 yıl
Ve ne sıklıkla kesersin genelde
- +1 yıl
Depresyonda olduğumda kestirmiştim ve sacım hep ızdırapca bit yuvasına dönerdi ozamanlar dayanamazdm kurtulurdm sacımda hep hastalık olurdu kestirirdm
- +1 yıl
Hee saçını çok kesersen saten uzamamsinın nedeni bu çünkü saçlar zaten yavaş uzar ve sen sürekli kesersen uzamak yerine kısalır
- +1 yıl
Ne zaman uzuyor bu saçlar ya
+1 yılBence kestirme böylede iyi
03 Yorumla- +1 yıl
Ben seni YouTuber bir kıza benzettim ya
+1 yılSaçına uygun rutini bulamamaşsın
03 Yorumla- +1 yıl
Saclarin cok guzel bence kestirme dustan ciktiktan sonra tarama seklini gor
+1 yılHayalet görmüş gibi bakmasan bide
01 Yorumla
+1 yılBakım yaptır böyle bakımsız görünüyor
03 Yorumla- +1 yıl