Sakalı olmayana lafım yok bu sadece benim için çok önemli bir unsur.
Birinin kalbini kırdıysam özür dilerim.
Adamın makyajı sakalı derler. Sakalsız erkek tuzsuz yemeğe benzer. Ne bileyim, memesiz bayan türüne benzer. Ay alışık değilim ama kesinlikle kirli sakal bile olsa olmalı :)
Sakalsız erkekler benimle muhatap olmasın :dd
Ben sakalliyim
@kınetix :Dd
"Sakalsız erkek girmesin benim hayatıma " diyen çocuk geldi aklıma jssjsj
scontent.cdninstagram.com/.../...6_181989727_n.jpg
Yoo ben iki türlü de iyiyim 😇
😂 bilemeyiz kiiii
Sen gıcıksın 😶
😪 😪 hıhı evet
Cevap
66Cevap
yani bazı insanlara çekici ve karizmatik gelebildiği doğrudur... yüz yapısı buna uygun olmak şartı ile bakış ve gözler bunu desteklemeli.. örneğin bıyık çok daha insanda iyi durur.. ama onun altında temiz bir yüzle bıyık güzel görünüme sahip olabilir.. yani dolasıyla sakalı erkekler bıyıklı erkekler ve pürüzsüz erkekler olarak insanlar hangisi yakışıyorsa onu yaparlar.. buda tercihtir ve kendini öyle mutlu hissetme durumudur..
Yaa sakallarini kesince tuyleri yolunmus tavukalrin götune benzetiyomya😂😂😂😂ahaahahhaahahahaahahaha
sizde ağda yapınca bizde sizi tüyleri alınmış maymun götüne benzetiyoruz :D ahahahahahahahaha
Komik değiller bence. Bu resmen bir hakaret. Sakal severim de sakalsiz taş gibi heriflerde var
Erkeğin makyajı saçı ve sakalıdır bence sakalsız erkek hicbiseye benzemez ne o öyle puruzsuz karı gibi 😊 Sakallı erkeklerr 😍
Ben bebeksi suratımdan memnunum diyemiyorum malesef :( Seyrek sakallarim ve yüzüm bebek poposu gibi sadece çene ve bıyık var :D
Hahahahaha :D sakalsız erkekler tatlıdan öteye gidemiyo haklısın beybisi :D
Biraz uzun dediysen benim sakalı kasteddin sadece daha kısası kirli sakal olıuyor:D
Uzun sakal sevmem ben ya ne o :/ ama kirli sakal iyidir
Sakallı ve sakalsız karışık takılırım. Ne de olsa iki türlü de giderim var.
Erkek sakallı olur diye diye mağara adamlarına döndürdünüz bizi.
Hayır değil. Kezbanlar sakal seviyor bunu fark ettim. Ben nefret ederim sakaldan. Kirli gibi iğrenç. Öpünce falan batıyor. Erkek yakışıklıysa yüzünhün güzelliğiini kapatmamalı. Traşlı güzel kokan her daim iyidir.
41.media.tumblr.com/.../...liiVqj1qg22hlo1_540.jpg
Yani bu demek oluyor ki sen bir kezbansın.
Şöyle ki ben sakal seviyorum ve Kezban değilim, ama sen sakal sevmiyorsun buda demek oluyor ki sen bir kezbansın.
Hayır kezbanlar sakal seviyor ben sevmiyorum dedim. Nasıl okuyosun sen?
"Kezbanlar sakal seviyor bunu fark ettim." bir daha oku.
Çoğu kişi bunu fark etmiyor sakal genelde yüzü orantısız kişilere yakışıyor bunu fark eden nadir insanlardansınız ama kezban işi biraz sert olmuş @-Angeliciouss-
Kimisine sakal yakisiyor kimisine sakalsiz kisiye göre değişiyor bence
vay yeni acemi üyemiz de gelmiş :) güzellik ve aptallık ters orantılı mıdır? Ablası bir insan köse ise nasıl olacak o? İnsanların dış görünüşlerini yorumlama hakkını size kim sağlıyor? Lütfen ama
https://i.hizliresim.com/lrWrkg.jpg
şansım var mı :)
Çoh doğru, eskiden sakalı sevmezdim ama şimdi çok hoş duruyor erkeklerde, yani yüzüne yakıştırmayı bilenler. Gerçekten sevmeye başladım :)
Eskiden sakallıyı görünce yobaz derlerdi şimdi lumber sexuel. midir her ne haltsa o yüzden uzun uzadıya sakal bırakıyorlar bu milletin kafada bir garip
Kendimi sakalsiz daha mutlu ve iyi hissediyorum. Başkasının ne istediği umrumda değil.
Sakalı çıkmayan adam ölsün mü kezo?
Bakımlı olduktan sonra sakallısı da sakalsızı da bir kızın hoş bulmasını sağlar derim.
3 yıl öncesine kadal sakal diğe bişeyim yoktu şimdi sakalımı bir kessem kendimi cıplak hissediyorum :)
Son Dakika: Bu sorudan sonra yurt genelinde berberler battı. Sakal patlaması yaşandı
Alakası yok. Sakalım var ama sakalsız olduğum zamanlardada taş gibiyim 😏
Sakalsiz erkekler komikmismis. Yahu abla git aynaya bak ve allaha de ki yav ben sana ne yaptim
Sonra elestir milleti
yahu mesela adam iş gereği sakal kesiyo belki 😄
ya da başka sebep var diyelim.
mantiken 100 erkekten 90i günlük sinekkaydi tras olup gezmek istemez zaten.
komik değil kisaca 😊
Hayır sakallı erkek olmasın mümkünse.
tamam anladık sen sakallı erkeksin..
Harbi ha, sakalsız erkek kel kadın gibi, o ne öyle bebek poposu gibi erkek yüzü mü olur
Çokta sakallı itici. Sakalsız yakışıklı olan erkeklerde var haksızlık etme.
Yav şunu dediniz dediniz, artık dışarı çıkınca kendimi ortadoğuda yaşıyormuş gibi hissediyorum.
kaderinde sakalsiz bir erkek olmasin büyük konusmiyalim :)
sadece çenemde var, çenemin tamamında biraz da uzun, nasıl olur mu?:)
çalışma hayatı denilen bir gerçek var murat boz gibi kirli sakallla gezemiyoruz malesef tabi ki sakal
Önce laf sok sonra beni yanlış anlamayın de nasıl bir kişiliğin var la senin?
Hayırrrr, ben sinek kaydı severim 😃
baybface birinin sakal bırakması çok saçma gerisi bıraksın umrumda değil
komik değil ama sakalı severim her insana yakışmaz ayrıca
baklavada olsun mu bak siparişi iyi ver eve eksik gelmesin. d
sakalı olupta erkeğim diye dolaşanlarda var
Sakal erkeğin süsüdür.
walla benim sadece yanağımda yok ama keşke hiç çıkmasada olur yani sakalsız daha iyi iş yapıyorum :D
Sakal sünnettir, yakışmayanını görmedim hiç
hadi ordan işid sempatizanı, düzen oyuncagı insan !
Bazılarına çok yakışıyor ama :D
Bana yakismiyor ama 😂
@ByPoseidon sana hersey yakışır :D :D
Erkekler sakal bıraksın ! :D
Adam olamadıktan sonra ne önemi var?
Yakışan var yakışmayan var
kirli sakal güzel de upuzun sakallar iğrenç ya...
Erkek sakalsızda erkektir kanks
bende var sıkıntı yok :)
sakalsız erkek = bıyıklı kız
alın böylelerini burdan 😠
Sizde kollarinizdaki kılları alin ya cok komik duruyo
Gider elin memuruna aşık olursan, şaşırmam :)
sonuna kadar katılıyorum :D
Sakallıyım azcıkda uzun uyarmıyım :D
Neyse ki ikisi de yakışıyor *.*
benim sakallarım yok -,-
Yaa ne güldüm sorma 😕
ben çipmiyim mk bende sakal çıkmıyor
boynu bükük kardeşim benim :( :(
Sonra işidli falan bilmem ne.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar