Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bişey deniyim mi eşime hoşlanmadığınmi söyledim ama uzatmakta istemiyorum
Eşim Galatasarayli ve icardiyi çok seviyor dün Instagramda wanda narayi aratmış o adamın karısı ama +18 fotoğraflar paylaşan biri. Ben kıskanç biriyim rahatsız oldum sizce ben mi abartiyorum? Onunla ilgili bir gönderi varmış ona bakmak için girmiş öyle dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Wanda güzel kadın şimdi ben bile bakıyorum kıskanmada gayet normal ama icardiye senden daha çok önem vermesi normal değil
Daha çok önem veriyorum demiyor ama o adamı çok sevdiği için her şeyini takip ediyor karısına da bakmış işte
icardi bahane kadın şahane onda olan göğüs kalça seks düşkünlüğü sende yok
Nerden biliyosun bende yok. Ayrıca o kadının estetiksiz fotoğraflarina bakmanı tavsiye ederim. İcardideki şeyler de sende yok
He seks düşkünlüğü olduğunu nerden biliyosun merak ettim sanki o tür şeyler yaşamışsin kadinla. Boş konuşma o yüzden
eğer bir erkek karısından fizik olarak cinsellik olarak mutlu ise kimseye bakmaz aynı şey kadın içinde geçerlidir
Paylaşımı için baktığını söyledi ve anında gösterdi bana. Yani gerçekten ne için girdiğini biliyorum sadece zoruma gitti. Benle sorunu yok eşimin daha bir yıllık evliyiz zaten çirkin bir kadında degilim
ben seni görmediğim için bir şey diyemem 1 yıllık evli olanların bile cinsel hayatları kötü oluyor
İcardi treesome için senin koçanı çağırmış ozaman saçmalama be abla adam yengesine bakmış eniştenin adı Behlül felan değilse sorun olmaz
O ne demek ya ben bakmasindanda hoşlanmıyorum ama çıplak kadınlara bakmasin
Abla kadın müstehcen giyiniyorsa adamın bi suçu yok yani adam öylesine bakmıştır bence hani belki bilmiyordur bile adamcağız öyle kadın olduğunu
Ben zaten başkasını arzulamasini istemiyorum sanki o tarz giyinenleri görürse arzulayacak gibi geliyo üzülüyorum bı de güzel kadın hani ama estetiksiz halı güzel değil tabi. Yani paylaştığı şeyler dikkat çekici bir erkek için
Yanı bir fenerli olarak bende bakıyorum yengeye açıkçası ama kadın şirret sevgilisini icardiyle felan aldattı kocana bunu anlat iffetin ön planda olduğunu göster adama
Biliyor zaten. Ama karın olsa bakar mısın yine :( sence incelemiş mıdır o niyetle mi bakmıştır
Karım olsa bakarmiyim bilmiyorum karıma bağlı hani mutsuz bir evliliğim varsa ilişkiler cansizsa bakarım hatta aldatirimda açıkçası dürüst olmak gerekirse 🤣
Çok şükür severek evlendik kavgalar etsekte mutsuz sayılmayız. Ama aldatmak ne demek ayrıl daha iyi
O benim karaktersizligim biraz ben zaten evlenebilecegimi düşünmüyorum egoist narsist birisiyim yani büyük ihtimalle yalnız bir ölüm beni bekliyor
İnşallah düzelir öyle deme ama hiçbir zaman aldatmak gibi düşüncen olmasın boşanilmasi daha mantıklı bence
Bilmiyorum bakicam umarım
Abla wandaya ben bile bakarım
Kocan baksa kıskanmaz misin
Kıskanmam
Of ben niye kiskaniyorum başkalarını arzulamasini istemiyorum hep arzulayacak gibi geliyo başkasına bakarsa
wandaya azmayan erkekte ne bileyim :)
Bunun neyini kıskandın acaba
O tür fotoğraflae var diye kıskandım ben istemiyorum başka kadınlara baksin
Hmm anladm ama wanda ünlü biri doğal olarak bakmistr veya bisyi merak etmistr ondn bakmistr reel olan bisy değil
Evet hakkında bi paylaşım görmüş hikayesine bakmak için girmiş ama paylaşımlar ortada. Başkasına bakıp iç geçirmesini başkasını hayal etmesini istemiyorum
Sende haklısın kendi demiş bı paylaşımına bakmış kasma kendini bu kadar
Tamam teşekkür ederim. Peki sen evli olsan bakar mısın başka kadınlara?
Merak ettiğim bı paylasimi varsa bakarm
Teşekkürler
Rica ederim 🙏