Kızlar nolur cevap verin?

selam kızlar. eşimle bir yıldır evliyiz. ikimizde nitekim ağır işlerde çalışıyoruz. ama eşim habire bana niye zengin değilsin niye çalışıyoruz falan diyo. şaka gibi söylüyo gülüyo ama ben yine de ciddiye alıp üzülüyorum. bugün en son bu tarz bi konu açılınca ‘seninle mutluyum ama çok yoruluyorum’ dedi. bende bozuldum üzüldüm. şaka olduğunu söyledi. bunda da baya diretti şaka yapıyorum diyo illa. ama ben bozuluyorum yok yani ne yapayım ne yapabilirim. üzüldüğümü görünce de açıklamaya çalıştı bir dakika filan. sonra sıkıldı sen kavga çıkarmaya çalışıyosun dedi gitti. bi daha da bi şey demedi aynı evin içindeyiz. ben deli miyim niye kavga çıkarmak isteyim. belki şaka yapıyo ama ben üzülüyorum artık. hele son dediği. seninle yoruluyorum ne demek. git o zaman yorulmicağın birini bul dedim. anlamıyorum ben de çalışıyorum. hiç öyle bi şey demiyorum çünkü öyle bi şey düşünmüyorum. ona söylesem napardı. erkek bide. daha çok üzülür. insana böyle bi şey söylenir mi. napmalıyım kızlar? erkekler cevap vermesin

Kızlar nolur cevap verin?