Bebeğim senin derdin ne ya evde kalmak gibi bir endişen mi var kapalı kızlara takmışsın. Bakıyorsa saçlarına açık hali güzeldir bakmıyorsa kötüdür. Ben de açıyım ama ablam kapalı ve saçları etrafındaki bir çok açık kızdan güzel paril paril ve güçlü ben bile kıskanırım. Artık başka insanlar ve özel hayatları hakkında konuşmayı bir kenara bıraksanız kendi hayatınıza baksaniz. Dogrusu sana imrenmedim de değil.. oturup şöyle başlık açıp herkese tek tek cevap verceek kadar bir vaktin var. Ne güzel. Ama kendine ayır bence bu vakti saçına başına bakım yap mesela
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben kapalıyım ve açık halimi gören şok oluyor, çok beğeniyor. Övünmek için demiyorum iki halimde beğeniliyor çok şükür. Sizin bu düşüncenizin sebebi, kapalı hallerine alışınca açık hallerinin tuhaf gelmesi yüzünden. Misal ben boşuna kapanmadım her evlenmek isteyene açıp göstereyim.
40 Yorumla
+1 yılBana gelen türbanlı birine, kapanmadan önceki bir fotoğrafını göstermesini rica ediyorum. Kimi kabul ediyor, kimi etmiyor... Ama dediğine katılıyorum genel olarak.
26 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yoldasın 😊
- +1 yıl
@foreveres O yaştaki insanlar benim için çocuktur. Benim yaşım 29 ve benimle dünya evine girmeye aday olan kişilerden açık fotoğrafını istiyorum. Doğal olarak yeni ya da 1 yıl önceki halini. Çünkü merak ediyorum. Ve etrafımdaki insanlarda bu konuda benimle hemfikir. Tamam, bir kere göster saçlarını, bir daha göstermezsen, gösterme dediklerini de duydum.
- +1 yıl
Bilemiyorum, benm erkek arkadaşımda 30 yaşında bir kere telefonumu karıştırırken açık resmimi gördü şok oldu, bu kadar güzel beklemediğini söyledi ama ondan önce veya sonra foto istemedi. Ki benden önce kapalılığı pek sevmeyen bir insan olduğu halde. Yani bence sevgi ağır basıyorsa gerisi mühim değil ama sevmeden görüşülüyorsa merak etmek normal tabi.
- +1 yıl
@foreveres Haklısın. İnsanın bir insanı sevebilmesi için onunla birtakım paylaşımlar içerisinde olmalı. Bu paylaşımı cinsel boyutlara çekme lütfen. Sohbet, bir paylaşımdır. Ama dediğim gibi insan merak ediyor. Kimseye eteğini havaya kaldır demiyoruz. Sadece bir fotoğraf diyoruz. Oysaki, ne kadar cazibeli kapalılarda var, onları da biliyoruz vesselam.
+1 yılkapalıyken insanın içinde bisey var sanıyor bir acılıyor ıyyy :))
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Tam tersi kapalı güzelse açık hayli hayli güzeldir kıskanç şirret seni :D
135 Yorumla
Soran+1 yılBak kesinlikle yanılıyorsun
Soran+1 yılSende kapalısın savun bakim 😀
- +1 yıl
Açıkken daha güzeldir her şekilde. Tesettür güzelliği örter. Saçlar, vücut hatları insana en uygun ve güzel şekilde yaratılmıştır. @Bojinov_o
Sen kendini erkeklere begendirme cabasiyla bir ürünmüssün gibi sergilemeye calisiyorsan o ayri ama inan bazi insanlar sevdiginin icini sever. Eger kalbine asiksa, gülüsüne asiksa sac bas cokta fark etmez. Yüzü güzel olan güzeldir zaten. Sende bu tür sorunlar cikiyorsa eger sen gercek adam olan adamlara denk gelmemissin
53 Yorumla
Soran+1 yılBen bişey anlamadım 😀😀😀
- +1 yıl
Ne kadar da mustafa topal bir kadin
aksine türban kızların güzelliğini alıp götürüyor.. bir kız beğenilmeyi, ilgiyi falan bir kenara atabiliyorsa büyük iş valla. sözüm doğru düzgün kapalılara tabiki.
52 Yorumla
Soran+1 yılCidden geneli açık durumda hayal kırıklığı
+1 yılDoğal bişey sonuçta sürekli kapalı görmeye alışıyoruz ve evlenince çık görünce bir değişik geliyor. Gözllük kullanmayan birisinin gözlük kullanınca görünmesi gibi. Dediğini tam olarak anladım. Ben de kapalı gördüğü insanları yanlışlıkla açık gördüğümde senin gibi düşünmüştüm ama bu dediğin hiç bir şekilde bahane olamaz. Uzun süre kala kala alışcaz ve her iki halinide sevcez. Saçma bir uyarıda bulunmuşsun açıkcası.
30 Yorumla
+1 yılbenim saçlarım çok uzundu pardon ama kalçamın altına geliyodu ve açık daha güzeldim. kapandım kapanınca herkes nasıl kapandın dedi bir erkek arkadaşım bana gelip o saçları başörtünün altına nasıl soktun dedi. yani herkes bişeyi sakalmak için kapanmıyo ayrıca kapalı halini görüpte sana açık halini gösteren kız zaten başka bir amaç için kapanmıştır. ve bilimsel olarak göz alışkanlığı gözün kapalı haline alıştığı için açılınca güzel gelmeyebilir.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka be çatlak sende guzellik her zaman değişir kisiden kişiye. Hiç begenmem dedigim kiz tipiyle konustum konustukca güzel gelmeye basladi mesela. Senin kafan guzel ya da turbanlilari kotulemek için böyle konusuyon.
62 Yorumla
Soran+1 yılNeden türbanı kötüliyim saçmalama
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q3863693-erkekler-guzel-kizlara-yaklasmaya-korkar-mi-cekinirler-mi
Her zaman guzellik on planda olmaz. Basimdan gecenlerden gayet iyi biliyorum. Bende yakisikli degilim hatta ergenlerin itici dediği tiplerdenim. Ama bir çok guzel kizin kadinin beni bastan asagi suzdugunu gordum.
Linke tikla bak bakalim ne diyor erkekler.
+1 yılşu bonzai'yi kullanmayın diye söylüyoruz dinlemiyorsunuz.
50 Yorumla
+1 yılGuzel herturlu guzeldir cuvalda giydirsen kapansada kapanmasa da boyledir ortaya attigin dusunce belki sana dogru gelebilir ama bana gore yanlis
30 YorumlaAynen, bildiğin kamuflaj. Kendilerini göstermeye korkuyolar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılKız çirkinse her türlü çirkindir bence kapalılık veya açıklıkla alakası yok tek yüzü güzel olduğu için güzel olamaz zaten :)
22 Yorumla
Soran+1 yılAhhhh siz erkekler sözümü dinleyin kapalıysa kontrol şart 😀
- +1 yıl
benim hiç kapalı sevgilim olmadı ki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kapalıyım açık halimi görenler açıl açıl diye ısrar bile ediyor bazen bu düşünce yalnız bence düzgün bir şekilde hakkıyla kapalıysan asıl güzelliğin yok olur tesettürün amacı da budur zaten
50 Yorumlane dir bu türbanlı kızların sizin gibi gericilerden çektikleri lafa gelince çağdassınız şöylenisiniz böylesiniz acıyorum sizin gibi geri kafalılara
71 Yorumla- +1 yıl
Eşitlik budur.
+1 yılKesinlikle katılmıyorum. Beni açık gören herkes açık daha güzel olduğumu söyler. Annem bile bu saçlar kapatılır mı der.
50 Yorumla
+1 yılBen turbanli olup da suslu puslu makyajli ojeli dar pantolonlu kizladi hic sevmedim sevmicem de. Onlar hakkinda daha fazla konusmak istemiyorum. Aklima geldikce cinler tepeme cikiyo
10 YorumlaKamufle ya da ne dersen de fakat sadece Allah için örtünende var
50 YorumlaModa & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. yooo ben böyle düşünmüyorum bazılarına kapalı olmak daha çok yakışıyo bazıları da acıkken daha güzel oluyo
20 Yorumla
+1 yılDediğin durum kısmen geçerli olabilir ama genelde tam tersi.. Saçları açıkken daha güzel görünür kızlar..
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmak doğru değil tabi ! Öyle diyorsun da bacım açık kızların da makyajsız halleri çirkin onu napıcaz :)
22 Yorumla
Soran+1 yılOnlarınkı ortada ister beğen ister beğenme
- +1 yıl
Kapalı bir bayanla da güzelliği için evlenen yoktur herhalde :)
+1 yılSimdi bu genelde neden oluyor biliyor musunuz bu arkadaslar turbani takiyor yanaklarinin yanlari kapaniyor yuz hatlari keskin gozukuyor tabi buda direkt olarak guzel gozukuyor ama o turban cikinca yanaklar ortaya cikiyor ve puff piremses gitti
10 Yorumla
+1 yılbence kapalı güzel olan açık iken de güzeldir nasıl bir kamufle olabilir ki?
30 Yorumla
+1 yılSenin ananı alırken baban iyiki açık haline bakmamış o zaman.
21 Yorumla
Soran+1 yılHer haline bakmıs taş gibi hatundur annecim
Evet neden acaba. Saclarida guzel ama bir sonuyor gibi oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılYüz hatları saçlar olmadan da güzelse bu geçerli değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılBen tatlı tatlı uyardım 😊
bence türbanın nurundan bence tabı moda ıcın takıyorsa ona bışı dıyemem
10 Yorumla
+1 yılTabiki bilmiyor muydun boyle oldugunu?
Teallam ya00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin zihniyetindeki gibi acik kaşar olacagina kapali ( cirkin ) olsun daha iyi.
40 Yorumlaçirkinligini kapamak için mi örtüyorlar diyorsun? genel konuşmasan iyi olur, yapan varsa da samimiyetsiz derim
00 Yorumlamantıklı ya da saçlarında sıkıntı olan kızlarda türban takmayı tercih ediyor
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok denk geliyorum benden size uyarı 😊
Evlenecegım kızı bahce hortumuyla yıkacayam. İşi garantiye almak lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılAhabah annenle hamama yolla 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana oyle denk gelmis. Benim gorduklerimin hepsi dunya guzeliydi. Insanlar Allah icin kapaniyo sizin gibilere guzel gorunmek icin degil.
60 Yorumla- Moda & Stil konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılEvet farklılık oluyor ama hepsinde oluyor mu bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürbanlı kızları tercih etmediğim için varsa bile benim göremediğimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürbanlı olanlarla evlilik düşünmüyorum. Türk kültürünü benimseyen kızlar daha çekici ve asil.
20 Yorumla
+1 yılIlgi alanıma girmiyor dikkat etmedim
31 Yorumla
Soran+1 yılAklında bulunsun 😉
türbanlılar mı onların alayı motor onlarla evlenmek mi yok artık
04 Yorumla- +1 yıl
Kemalistim diye geçinirsiniz ama ulu önderimizin annesine laf gideceğini hiç düşünmessiniz.
- +1 yıl
@Atarlıçikileta ne kemalisti sığır, Atatürk'ün Muhterem annesini şimdiki bu motor türbanlılar gibimi giyiniyordu araştır sonra gel konuş
- +1 yıl
Yasin var ama beynin minik kalmis öyle ya da böyle onunda başında var mı örtüsü?
Avrupaya bak ayrim yapiyormu?
Sosyallik budur.
Artik büyün bu geri kafaliligi atin.
Büyük dünyada minik beyinli insan..!
Kullandigin hakaretide tüm kapalilar adina sana geri iyade ediyorum.
türbanlı güzelse açıkta güzeldir tabikide
82 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle san
+1 yılyooo bir kaçını yakından inceleme fırsatım oldu derinliklerine kadar indim gayet güzellerdi.
00 Yorumla
+1 yılBu ne sığ bir düşüncedir ya?
92 Yorumla
Soran+1 yılBir dönem butik işi yaptığım için olabilir mi boş konusmuyoruz burada
- +1 yıl
Canım benim durum şundan ibaret, sen saçını açtığın için saçına bakıyorsun sürekli havalı bırakıyorsun. Ama onun türbanın altında hep toplu ve ilk açtığında elbette ki kötü gözükücek kadın maşa yapsa bozulur, düzleştirse bozulur. İlerde eşine evde tabi ki süslenirler. Bakımsızlık ve çirkinlik farklı şeyler he unutmadan kimse çirkinliğini örtmek için kapanmaz, çirkinliği örtmenin yolu daha açık giymektir.
+1 yılİlk defa senden duydum böyle bir şeyi de
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle
Bilmiyorum ilgimi çekmiyorlar
30 Yorumla
+1 yılkamufle dedigine ulaşamayacaksın..
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılKapalılarla pek işim olmaz zati :)
20 Yorumla
+1 yıltürbanlılarla pek işim olmaz
34 Yorumla- +1 yıl
@Bojinov_o doğruyu söle ahbap bu eksileyenleri sen mi tutdun parayla :):)
- +1 yıl
@Bojinov_o hulooggg diyenler ahbap :)
Tanıdığım çoğu kapalı açıkken de oldukça güzeldi.
00 YorumlaNe bileyim doğrudur..
00 Yorumla
+1 yılEvet bazıları kapalı daha güzel görünüyor
10 Yorumlahislerime tercüman 😁😁
00 YorumlaBu kadar saçma bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılEvet bunu bende farkettim
00 YorumlaModa & Stil konusunda 422 cevap paylaştı. Hayir bazilari çok guzel.
00 Yorumla
+1 yılo yüzden kapanıyorlar zaten aslında çirkinler :D
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDrdigin gibi kullananlar yok degil
00 Yorumla Aynen çoğu öyle.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de tam tersi açık halim daha güzel
30 Yorumla
+1 yılbence kapalılar çok cici...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. tuhaf bir iddaa
12 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf değil doğru bir iddia 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık olanların çoğu çirkin.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
00 Yorumlaalakasız bence
20 Yorumla
+1 yılSen öyle sanıyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem