AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Fiziği yüzü değil kalbi huyu karekteri güzel olsun dış güzellik gelip geçici huy kalır Bir ömür
Fingirdek her kız takılmalıktır adam gibi kızı hiçbir erkek kolay bırakmaz
Haklisin pek güzel sayılmam benden ayrılan gene peşimde koşuyor sen çok iyisin diyorlar
@Rumeysatoz senden ayrılmalarıda büyük bir eşeklik sana ittt gibi döneni kolay affetme kardeşcan
Haklisin
Fiziği güzel kız bana göre kaslı kızdır gerisi çöp
bizim ülkede bütün kadınlar takılmalık olmuş ne diyicem bilmedim başkasının kullanıp attığına bakmam tip kısmı kime göre neye göre güzel 🙄
eeveeeet 😁
Böyle itiraf eden erkek lazım bide yalan atıyor bazilari
Ama sana bi şey diyim mi bazen tipten ziyade fizik çok önemlidir yani bazen fiziği olsun yüzü çok güzel olmasa da olur demişliğim çoktur..
Uzun vadede düşününce gerçekten güzel kızlar seçilir obez şişman değilse zaten ortalama bı fizikle okeydir. Ama bence takilmalik olunca diğeri seçiliyor.
Güzel kızın nazıyla uğraşıp ayarlayana kadar deveye hendek atlatırız + zaten araba takıntıları beni benden alıyor. O yüzden orta kalite kız candır
Fiziği düzgün olsun çok da çirkin değilse eğlenceliyse her daim elde tutulabilme ihtimali vardır
😂😂😂cidden mi
Dayımın kızı var mesela çok güzel uzaktan bakınca yakından tamamen fasa fiso 3 iq zekayla yaşıyor öyle vlla benim için
Biri oluyor biri olmuyor ters orantılı benim tanıdığım yakisikli erkeklerde canım mesela
😂😂
Şafak sezer diyor ya geze geze göre göre asım.. Biraz öyle bu işler
Yüzü güzel fiziği kötüyse ne oluyo fdsafas
Fizik sporla düzelir
Estetik daha kolay bence :D
Estetikle güzel olursun ama ilerdeki çocukların çirkin olur.
Onlarda estetik olur
Tamam sen kazandın saldım
😂😂sülalecek estetik yapın siz madem
Ben senden bahsediyoruz sandım kırılma diye bir şey demedim dediğine bak fsadfsa
Güzellik görecelidir.
Ben öyle düşünmüyorum.
Yoo önemli olan gönül güzelliği bence
Her zaman bu düşünce olmaz.
Hemcinslerine sor
Soruna cevap verdim.
Benim yaşadığım bir olay var anlatayim erkek arkadaşım yani kankam vardı bı tane. Bi gün banka oturuyoruz yanımızdan bı kız geçti ama çokta güzel fizikli uzaktan bakınca maşallahı var sonra kızın yüzünü görmedik biz ama ikimizinde dikkatini çekti. oda az ilerde bı banka oturdu sonra bizim yanımıza gelip resmini cekmemizi istedi o sırada yüzünü de gördük cidden çirkin bir kızdı. O gittikten sonra arkadaşıma kızın fiziğini begendigimi falan söyledim bende o aralar sporu bırakmışım birazda kıskandım açıkçası. Cocuk bana aynen şöyle dedi fizik iyi ama gece görsem korkarım bu tipler sadece fiziki olarak kullanılıyor daha çok. bana bunu dedi hem midem kalktı hem şok oldum
Bilmiyorum hiç öyle düşünmedim. Biraz fazla net konuşmuş çirkinse çirkindir ayrı ama sen sırf fizik içinde birisini yatağa atmakta kaypaklık yani. Sonuçta yüzüne bakacaksın yine her türlü saçma yani.
İşte ben bundan bahsediyorum.
O arkadaşının saçmalığı ya. Gece görünce korkacağın birisini koynuna alıyorsan büyük yokluk abazalık bu.
Ben abazalik olduğunu düşünmüyorum. Sadece kısa vadeli ilişki gözüyle bakıyorlar erkekler ben onu anladım neden mi çünkü bende onlardanim. Boyum 1.70 benim hiç spor yapmamama rağmen fiziğim gerçekten mankenler gibidir. Bana şu ana kadar yaklaşan erkekler sadece takilmalik olarak yaklaştı hepsi fizigime güzel yorumlar yaptı ama tek birinden güzel lafını duymadım. arkadasimin fiziği benim gibi iyi olmasa ve boyu uzunds olmadığı halde nereye gitsek kadınlar genç kızlar erkekler hep bakar insanlardan sürekli ne kadar güzel olduğuna dair yorum alır ve karşısındaki erkek ona iltifat ettiğinde cinsellik için değilde gerçekten güzel olduğu için söylediğini biliyor ama bana öyle değil.
Evet çoğu öyle
Değişiyor
Güzel her türlü güzeldir yaa
alakası yok
Öyle öyle
gercekten alakası yok kısoye gore degısır bu
Söyle uzaktan bir kız gördün arkası dönük vay canına ne mükemmel fizik dedin sonra yanına gittin yüzünü döndü bir baktinki hayal kırıklığı napican?
yuzu guzel olp fızıgı berbat olanlar da var onlar evlenemıyor mu, bence kendını kotluyorsun sadece
Fizik sporla halledilir kötüyse sporunu yaparsın yüzünde güzelse daha güzel olur ama eğer yüzün doğuştan güzel değilse o zaman estetik ve makyajdan başka çaren yok ki makyajı silince güzellik yok oluyor estetik olacak olursa da bu genleri değiştirmez. ilerde doğacak çocukların gerçek genlerini alır ve çirkin doğar. Eger uzun vadede bir ilişki dusunmuyorsan tabi bu kişiyle o zaman sıkıntı yok
hangı sehırdensın
ve senı kım bu kadar uzdu
Dayı sana ne dayı
fiziği güzelse yüzüde güzel oluyor genlde
Yo etrafta fiziği güzel ama yüzü güzel olmayan bir sürü kız var ve benim gördüğüm kadarıyla yüzü güzel olmadığı için daha çok fiziğini on plana çıkaracak şekilde giyiniyor yani açıyor
ben öyle bir şey görmedim
Yoo etraf gayette öyle
yok vücudu güzel olan kendide güzel oluyor ben görmedim
Tam tersine yüzü güzel olmadığı için daha çok açıyorlar bu gayette göz önünde bir gercek
öyle güzel geliyorlar belki gözüme bilemedim
Güzel gelen ne tam olarak
genel olarak güzel durunca yüzüde güzel gözüküyor sanırım
Yüz ayrı parça vücut ayrı parçadır güzel gelen bence götudur
inan bana kendimi tatmin etmek istediğim zaman zor ediyorum öyle kıyafetle güzel olması önemli değil kıyafet ile herkes güzel olur kendine spor yapıyorsa yüz ayrı parça got ayrı olabilir önemli olan bütünlüktür
Bu kaniya nasil vardin
Ben öyle düşünüyorum ve öyle yapıyorum
Sen böyle misin
Yoo ciddiyiz.
Onla alakasi yok
Vuruşmalık olur
Teklif geldi mi sana
Saçmasın