Kapalı kızlar neden daha çirkin görülüyor?

ben 7 senedir kapalıyım üniversiteye geçince kapanmıştım. üni hayatım boyunca kapalı oldum ve pişman da değilim bundan açıkçası beni çoğu seyden korudu kötü alışkanlıklardan vs. Su an kendimi yeterince güzel hissetmiyorum direkt damgalanıyor gibi hissediyorum açık arkadaşlarım güzeli çirkini çok daha fazla talep görüyor kendimi eksik hissediyorum. biriyle iletişime geçmeye bile çalışmıyorum bu yüzden nasılsa kapalıyım benle olmak istemez diye düşünüyorum. Kendimi hep eksik çirkin hissediyorum açık olunca daha güzel özgüvenli olurum diye düşünüyorum ama çok üzgünüm iş hayatına da başladım birden radikal bi şekilde açılmak da istemiyorum çok çekiniyorum bilmiyorum napıcam depresyona girdik çok üzgünüm. aşırı açık giyinmeyi seven destekleyen biri değilim ama kapalı olup direkt damgalanmak daha az güzel hissetmek de beni çok yordu. Çevremdeki çoğu erkek de kapalı kızlara daha mesafeli ve çevremdeki insanlar da statüsüz kişiler değil. çok üzgünüm dinen de uygun olmadığını biliyorum fakat kapalı halimin de dine çok uygun olarak görmüyorum çok bunaldım napıcam

Kapalı kızlar neden daha çirkin görülüyor?