güzel bir kız olmak, bütün herkes bana baksın istiyorum. nasıl yaparım?
Cevabın nedir?
öncelikle iç dünyanı değiştirmelisin pozitif olmalı insan sevgisiyle dolu olup ii bir enerjiye sahip olmalısın.bu zaten insanların çok dikkatini çeker ve cezbeder ve cok takdir alırsın.sonra silkelenip kendine gelirsin.ardından kendine guvenin geleceği için bi bakarsın yüz ifaden değişir duruşun değişir.guzelleşmeye başlarsın.sonra da kendine uygun saç tarzı hafif makyaj ve hanım hanımcık ama havalı ve kaliteli ama abartamadan uygun fiyatta giysiler alıp uyumlu renklerde giyinirsen.erkeklerin dikkatini çekersin.
ha bu arada iç dünyanı değiştirirken kitap okumalı sinemaya gitmeli haber dinlemeli ve daha birçok sey yaparak kendini eğitmelisin boş kafa olmamalısın.bunların hepsi seni hep bir basamak üste taşıycaktır.dediklermin hepsini yaparsan kenidni zirvede görürsün.
son olarak da yapay değil doğal ve içten olmalısın cunku yapmacık olursan hiçbisey değişmez itici olursun hepsini uygulasan bile yinede kimse senden etkilenmez70 Yorumla
bak canım,bütün bayanlar kendilerini güzel bulurlar,ama aslında sadece kendilerine güzel görünürler..eğer erkekler sana laf atmaya başladıysa güzel görünüyorsun demektir! ama günde 50 kişi sana bakıp 5 amelede laf atması lazım.
herneyse eğer güzel olmak istiosan,
bakımlı ol,
hergün banyo et,
saçlarını düzleştir yada kıvırt,
doğal haline bırakma!
lisedeysen az bi makyaj yap.
şişmansan zayıfla!
yüzündeki fazla kıllardan kurtul!
aslında böyle bi okul açmak isterdim kızları güzelleştirme falan .. :)) ERKEKLER doğal halini beğenioruz kızların diyorlar bu saçma,çünkü beğendikleri kızlar hafiftende olsa makyaj yapıolar. ;)30 Yorumla
Mini Etek..Üzerine Transparan Beyaz bir Bluz giy ve Taksimde dolaş..İstanbul Sana Bakmakla Kalmaz..Peşinden gelir.
Ha Bide işin zor ama kalıcı olanı var.
::-- Zeki olursun, Doğal bir sempatin vardır, insanları dinlerken Empati yaparsın, sırıtmaz Gülümsersin, Ayakta dururken, beklerken Akaklarını birleştirirsin ( bir karış aralayıp apışmazsan).isnsanlar sana SAYGI ÇERÇEVESİNDE BAKAR...50 Yorumla
Sen itiraf etmişsin ama, bütün kızlar herkesin kendilerine bakmasını isterler. bunadan haz ve zevk alırlar. yani sana tavsiyem abartmadan dekolte ve makyaj. ama bak o zaman yaşlı insanların da senden gençlerin de dikkatini çekebilirsin. ona göre, demedi deme :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
30Cevap
Ya kızım ergen misin nesin sen ya?..İzliyorsunuz amerikan gençlik tarzi salak filmleri geliyorsunuz burada etki altında kalıyorsunuz.Kaç yaşındasın acaba.Mesela sen erkek olsaydın şu soruyu sorardın:"Nasıl spiderman olurum ? " =)))...Bu düşünce seviyesindesin.Ama dikkat et bu saflık iyi değil.Senin istediğin tarzdaki güzeli ağlatırlar...
31 Yorumla- +1 yıl
Sanane biz kızlardan siz yolda kız görseniz ağzınızdan su akıyo
+1 yılböyle takıntı haline getirirsen bir daha ki soru'n ben sadece bakılan bir kız olmak istemiyorum gerçek aşkı arıyorum olacak.ondan sonrakide beni terketti ne yapabilirim.? Ne gerek var bunlara sen gününü yaşa ilerisini sen ne kadar çok istersen hayal kırıklıklarında o kadar büyük olacaktır.Salla biraz.Takma bu kadar.Zaten umursamaz kızları sever hemcinslerim.
11 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 415 cevap paylaştı. Doğal olarak çirkinsen pat diye güzel olamazsın üzgünüm.
Ama üzülme, kişiliğin güzeldır onada bakan vardır elbet.
Bunlara benziyormusun mesela:
link
link12 Yorumla- +1 yıl
Benim güzelden anlayışım temiz,bakımlı olup kişiliğini otutturmuş insandır,zeki insandır.Böyle saçma şeyleri takma kafana.Giyimine özen göster(temizliğine,uyumana),dişlerini düzenli şekilde fırçala,cildine nemlendirici sür,abartı makyajdan uzak dur doğal olmaya çalış,fazla kilon varsa zayıflamaya çalış spor yap.Kendini zeka konusunda geliştir,boş konuşma dolu konuş.Ve en önemlisi bunları başkalarına güzel görünmek için değil kendini daha iyi hissetmek için,kendine saygın olduğu için yap :)
20 Yorumlabakımlı ol
saçlarını her zaman temiz tut
saçlarına yeni bir şekil ver
hafif makyaj yap (parlatıcı, rimel, kalem)
hep güleryüzlü ol
giyiminde özel bir stil belirle romantik stil tavsiyem
insanlara karşı saygılı ol
çok gülel olmayan kız bile bu tekniklerle güzelleşiyor
bunun yanında dışa dönük ol
emin ol herkesi etkileyeceksin
ama derslerini kesinlikle boşlama çünkü derslerin kötü olursa yukarıdakilerden hiçbiri işe yaramayacak =)20 YorumlaGüzel veya çirkin gibi kavramlara inanmıyorum.Her insanın ayrı bir güzelliği vardır.
Sen sanırım nasıl çekici ve etkileyici olurum demişsin.Bunun birçok yolu var.Hepsini tek tek yazamayacağım ama bir tanesini söyleyeyim.Her zaman her ortamda güleryüzlü ol ve gülümse,tabi fazla abartmadan sadece asık suratlı olma.10 Yorumlaeminim zaten güzelsindir ama herkesin sana bakmasını istemek pek hoş bir şey değil.biri bana baktımı rahatsız oluyorum ben mesela... birde mühim olan güzel olmak değil temiz bakımlı olmaktır... ondanda önemlisi karakterin zaten... hep söylerim
"İçi güzel olmayan insanlar dışıyla uğraşır"... rahat bırak dış görünüşünü ...10 Yorumla
+1 yılGüzel olmaya gerek yok bakımlı olmak yetiyor. Ben güzel değilim ama bakımlıyım o yüzden herkes ilgileniyor benimle. Güzel makyajını yap, özenli giy, ellerin hep ojeli ve temiz olsun, saçını başını kendine yakışır şekilde düzelt bu yeterli.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki nasıl düzgün güzel giyinirim berbat giyiniyorum giyinmeyi bilmiyorum :(
- +1 yıl
Ya bir zevkinin olması gerekiyor tabiki. Sadece parayla olmuyor mesela güzel giymek. Mesela giydiğin her kıyafete uygun makyaj yapmalısın ve ona uygun takıların, ojen filan olmalı. İnternetten kombinleri incele istersen. bir de sürekli kot tişört giyme. Biraz klasik de giyebilirsin. Kotun üstüne bir gömlek altına topuklu giyersen o bile bir şıklık yaratır.
+1 yılGüzel bir kız olmadan da bir çok erkeğin kalbini çalabilrsin. Dış görünüşle etkilemen önemli değil... Karakterine, kişiliğine hayran bıraktır insanları
31 Yorumla
+1 yılbüyüyünce bakarlar, şimdiden takma kafana, derslerine çalış gerisi kendiliğinden gelir.
63 Yorumla- +1 yıl
hep böyle nasihat vermeyi istemişimdir:))
+1 yılcicim herkes bakana kadar, bir kişi baksın bütün hayatın boyunca en güzeli :) inan herkes bakınca bi halt olmuyo :) ne olacak bakınca onlar, sen dışının değil için güzelliğiyle, ahlakınla, huyunla sevdir insanlara kendini, en güzeli de budur zaten
00 Yorumlagüzel kız bence biraz da doğuştan gelen bişey
bu arada herkes sana bakınca da bıktım bu sapıklardan dersin:)))00 Yorumla
+1 yılsaçma bir soru ya güzelsindir yada değil.. makyajla kıyafetle güzel olunmaz varolan güzelliği daha da arttırır..
00 Yorumlaen az 20 firin ekmek yemen lazim cok calisman lazim cokkkk
00 Yorumla
+1 yılbundan 10-15 yıl sonra da güzelliğine bakacaklar mı ?
20 Yorumla
+1 yıl:))) ucuz malın alıcısı cok olur kuzumm gerek yok...
10 Yorumla
+1 yılmalzeme yeterrsizse olmaz. doğuştan gelen bir şeyler olmalı.
011 Yorumla- +1 yıl
akneye yatkınlık, leke, çiçek izi, çil vs. bıyık, tek kaş sendromu, ideal alın genişliği ve saç alın çizgisi de kıldan tüyden yüz sorunlarına girer.
- +1 yıl
- +1 yıl
pneti ben kadına bakıyorum,
senin de teknik olarak erkeğe bakman lazım. bu nedenle fark çok doğal::) bir örnek de senden olsun:) - +1 yıl
penti, kızlara ilgi duyuyor olacak olsan bile, aramızdaki rekabet 0:)
farklı kitlelere hitap ediyoruz. - +1 yıl
pentinin linki bence pentiye benziyor..
- +1 yıl
- +1 yıl
O kısmı burdan göremiyorum:))
zamanı geri al annenle babanı angeline jolie ve brad pitt olarak seç tüm dileklerine kavuşacaksın.
12 Yorumla
Soran+1 yılangelina estetikli
güzellik yetenek gibidir sonradan kazanılmıyor,ama makyajla bı sekılde tatmın edebılırsın kendını
00 YorumlaBende Jedi olmak istiyorum. Evet millet nasıl olurum ?
24 Yorumlaher zaman yazdım ve gene yazıyorum dogal kız bence her zaman güzeldir.
12 YorumlaBakımlı olmalısın, fiziğin düzgün olmalı falan filan.
Benim için, önce tarz gelir vesselam.24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
şu fotoğraftaki tarza hastayım, kendisine değil.
Herkes sana baktimi ne olacak onu anlamadim yani simdi hiii kendine metamorfose yaptir seni birileri bastan yaratsin.
00 Yorumla
+1 yılo herkesin hayali canım..kendine güven dik dur dik yürü herşey hallolur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzellik doğuştan gelen bir şey. Herkes sana baksın istiyorsan yapabileceğim şeyler elbette var. Lakin nasıl baksın istiyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılherkes guzel oldugumu soyluyo ama en guzel olmak istiyorum ne yapmam lazım
Cevap sahibi+1 yılEn güzel olamayacaksın üzgünüm. Güzellik görecelidir.
+1 yılO doğuştan olur olunmaz, Allah herkese çirkin bahtı versin.
00 Yorumla
+1 yılAnne babada biraz güzellik varsa ve malzemeden çalmazlarsa olunur.
12 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yıldışını boşver için güzel olsun bir dostun olsun. hayat bu kadar fazlasina gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılhanim bir kiz ve iyi bir arkadas olursan guzel kiz olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kız doğulur.
Makyaj hiçbir şey değiştirmeyecek, doğal ol. Doğallık da güzelliktir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizik varsa birde yüzde azcık güzellik herkes bakar.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 794 cevap paylaştı. güzel kız olunmaz,doğulur
20 YorumlaEvvela fizik taş olmalı. Gerisi sana kalmış.
12 Yorumla- +1 yıl
Sanki bu kızcağızın kendi elinde. Gece gece kendi dna'sına küfrettirtme kızı. .)
sağlıklı doğal ve bakımlı olarak
00 Yorumlagüzelden kasıt ne burada?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılEstetik yaptır o zaman.
06 Yorumla- +1 yıl
var olan malzeme kötü diyorsun yani:)
- +1 yıl
Güzel kız değilim diyor baksana. O zman dış cepheyi iş bilenlerın elıne bırakacak madem şikayetçi:)
- +1 yıl
şakül kayıksa, en iyi usta bile pek birşey yapamaz:) bence dış cepheyi olduğu gibi bıraksın, dğalım, tarzım var der, vool bir tip olur:)
- +1 yıl
:)) bırak dagınık kalsın kardeş modelı her zman tutar nevet:)9 Salcan herşeyıı böyle benım tarzım bu dıycen kendıne guveneceksın gerısı hıkaye.. Kız aglamasın gece gece:))
- +1 yıl
haklısın:)) bence biraz sakin olmayız:)
biz ergenken veya dalga geçerken, kimse üzerimize böyle organize gelmiyordu. - +1 yıl
Şaka kız şaka dıyelım barı.. Guzel olmak için kendıne guvenmek yeter.. dıyelım..:))
herksein sana bakması için frikik vermen yeter
00 Yorumlagüzel kız olunmaz doğulur
10 Yorumla
+1 yılneden böyle bisey istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılgüzel değilsen mümkün değil
03 Yorumla- +1 yıl
işte bazıları kendini böyyle tesellii eder, sizin güzel ya da çirkin olduğunuzu bilemiyorum fakat çirkin kadın bakım yapsa da boş
- +1 yıl
Öyle örnekler tanıyorum ki bu görüşünüzü çürütecek
Ben avatardaki gibiyim istersen öğreteyim :))
24 Yorumla- +1 yıl
makyaj çok hoş olmuş:)
- +1 yıl
hahahah :D +1
- +1 yıl
Çok açık giyinirsen herkes sana bakar :D
20 YorumlaAllah vergisi o isler. Olunmaz dogulur.
00 Yorumla
+1 yılOldugun gibi davranmalisin bnce.
00 Yorumla
+1 yılinsanın içi dışına yansır, için güzel olsun:D
00 Yorumlakendine bakmayı dene , badana yap demiyorum .
10 YorumlaGuzel kiz olunmaz,dogulur :D
12 Yorumlaİşsizligin bu kadarı.
00 YorumlaÖnce bi liseyi bitir.
10 Yorumla
+1 yılBen ce cumartesi pazar gün
01 Yorumla- +1 yıl
Cilt bakımı yap makyaj yap ve sevimli ol bool sevgi
kalbini temiz tut.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılresmini görsem fikir verirdim
00 YorumlaProfilme bak :p 😂
00 Yorumlabakımlı olarak