Ben bingo soft bahar aldım ve tek kelimeyle bayıldım. Kremsi, tatlı temizlik kokularını seviyosanız öneririm :)
yarım kapak
bir kapak
iki ve fazlası
kullanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Millet burada soru sorup derdine derman arıyo sende Bingo'yu övüyosun :D bununla ilgili bir bence yaza bilirdin misal ;) yoksa Bingo üyesimisin 😳 o kokulu Teddy Bear sen misin kız laa
Bingoyu övmek için yazmadım memnun olduğum bişey varken önerdim insanlara onlar da bana önerselermiş :D ayrıca burası dertler paylaşılıyor değil kızlarsoruyor her türlü soruya yer var ben ne kadar yumuşatıcı kullandıklarını merak ettim :D
Önermen icin BENCE diye bişey var aydınlatmak istersen yani 😊 derdini paylaş da demedim zaten kuzum derdi olan sorar genellikle ; sacım nası kilolumuyum en iyi restoran hangisi hangi konularda iyisin gibi şeyler falan filan, neyse yumuşatıcınla meşgul ol sen 😊
bir yumuşatıcı için bence yazmaya değmez. Soruyu sorarkenki amacım önermek değildi birden aklıma geldi yazdım soru başlığı da farklı zaten görüldüğü üzere. Hoş önermek için bile sorsam bu eleştiriye açık değil bence nihayetinde konu sınırlaması yok :)
Soru başlıgını okuyunca normal geldi ama detayda reklam amacı gibi amaaa.. Neyse Gizli Kullanıcı Çatışması'na girmeyelim ne dersin? 😃
Tamam :D
Vallahi anneme konsontre yumuşatıcı alıyoruz ama normal yumuşatıcı kadar koyuyor. Şişesi de küçük 5 günde bir yenisini alıyor karı. :D Anlatamıyoruz.
Ahah o da benim kafadan :D
Cevap
1Cevap
kızlar ben bugün yüzey temizleyicisi koydum yanlışlıkla onu da deneyin bir ara :D
minnoş muydu öyle bişiydi :)
Yumoştur o :D
evet yumoş pardon :D 😂
bir kapak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar