Güzellik & Bakım Kolanyanız hangi çeşit ve marka? bugünniyeyaşadım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangi kolanyayı kullanıyorsunuz markası ve çeşidi nedir? Güncellemeler+1 yıl Benim minik paketli vardı bitti kolanyam yok şu an Kolanyanız hangi çeşit ve marka? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evde nerdeyse 1 seneye yakındır bir türlü bitmeyen bir adet kolanya mevcut markasını bile unuttum kanki o derece :D ama limonluydu 1 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bir sürü var duru limon var Eyüp Sabri Tuncer limon var Selin var rebul boquet var pereja var 0 0 Yorumla
PersonaaaNonGrata Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Rebul mandalina. Ben parfüm niyetine bile bunu kullanıyorum. 0 1 Yorumla bugünniyeyaşadım +1 yıl Mandalina çok hoş oluyor valla kokusu burnuma geldii Yorumla
Amakafamıznassıgüzel Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Eýüb sabri tuncer tabiki 1 2 Yorumla bugünniyeyaşadım +1 yıl Çeşit? Yorumla Amakafamıznassıgüzel +1 yıl Dur bir bakim.. mavi şişe okyanus harika kokusu var Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 747 cevap paylaştı. Traş kolonyasi jkjkjk 1 0 Yorumla
eegzoo Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Dalin 1 2 Yorumla bugünniyeyaşadım +1 yıl Bebek kolanyası mı Yorumla eegzoo +1 yıl Evet Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Benzin kokulu 1 2 Yorumla bugünniyeyaşadım +1 yıl O hangisi Yorumla Daiask23 +1 yıl Şakasına dedim limon kolonya var birde dezenfekte var 😅😅😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eyüp sabri bodrum mandalinası 0 1 Yorumla bugünniyeyaşadım +1 yıl O harika ya Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 637 cevap paylaştı. duru ve limon :D 1 0 Yorumla
ecxr-a Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl eyüp sabri 0 4 Yorumla bugünniyeyaşadım +1 yıl Çeşit Yorumla ecxr-a +1 yıl limon kolonyası ama eski plastik şişesi Yorumla bugünniyeyaşadım +1 yıl Olsun Yorumla ecxr-a +1 yıl sende bu nasıl bir hall Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evde nerdeyse 1 seneye yakındır bir türlü bitmeyen bir adet kolanya mevcut markasını bile unuttum kanki o derece :D ama limonluydu
Bir sürü var duru limon var Eyüp Sabri Tuncer limon var Selin var rebul boquet var pereja var
Rebul mandalina. Ben parfüm niyetine bile bunu kullanıyorum.
Mandalina çok hoş oluyor valla kokusu burnuma geldii
Eýüb sabri tuncer tabiki
Çeşit?
Dur bir bakim.. mavi şişe okyanus harika kokusu var
Selin limon kolonyası 😊
Düzceli olduğum için tütün kolonyası
Traş kolonyasi jkjkjk
Dalin
Bebek kolanyası mı
Evet
şoktan aldım, markası adam %70 lik.. efil efil.
Benzin kokulu
O hangisi
Şakasına dedim limon kolonya var birde dezenfekte var 😅😅😅
Eyüp sabri bodrum mandalinası
O harika ya
A101 limon
duru ve limon :D
eyüp sabri
Çeşit
limon kolonyası
ama eski plastik şişesi
Olsun