Ogrenciyim daha yeni eve ciktik market alisverisi yapcaz mercimek fasulyenizi hangi marka aliyorsunuz ozellikle uygun fiyatli tavsiyelere cok sevinirim :)
Hangi marka bakliyat?

Herkese merhaba, lezzetli yemekler yapmak için kaliteli malzemeler kullanmak önemlidir. Besleyici ve sağlıklı bir gıda çeşidi olan bakliyatı oldukça fazla tüketir, iyi ve lezzetli olmasına dikkat ederiz. Türk mutfağı gibi çok çeşitli ve nefis yemekleri olan bir mutfağa sahibiz. Bu yüzden yemeğin yeri hepimiz için ayrıdır. Soframda bakliyat olmazsa olmaz. Bu yüzden her zaman bakliyatın en iyi ve en lezzetlisini tercih ederim. En iyi ve en lezzetli bakliyat markalarını açıklamak için buradayım. :)
Yemek yapmayı çok seven ve yemek yapmayı bir sanat olarak gören biri olarak yemeğimin lezzetini sadece parmaklarıma değil kullandığım kaliteli malzemelere de borçluyum. Bakliyat, birçok farklı yemek tarifinde kullanılabildiği için çok yönlü bir besin kaynağıdır. Ben de yemek yaparken bakliyatı çok fazla kullanıyorum. En iyi ve en lezzetli bakliyat markalarını sizler için sıraladım.
En iyi ve en lezzetli bakliyat markaları listemde ilk sırada Hasata Bakliyat yer alıyor. Hasata Bakliyat, ürünlerini doğal ve katkısız bir şekilde üretmeye özen gösteriyor. Hasata'nın ürün yelpazesi arasında pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye ve barbunya gibi gıdalar yer alıyor.
Ürünleri, kaliteli hammaddelerden üretiliyor ve hijyenik bir ortamda işleniyor. Temel gıda kategorilerinden biri olan pirinç ve bakliyat pazarında, yaptığı yeniliklerle zenginleşen ürünlerini uzun bir geliştirme sürecinin sonunda bizlerle buluşturuyor. Paketleme konusunda da başarılı olan Hasata Bakliyat, ambalajın öneminin vurgulayarak ürünlerini aç-kapa formatında kilitli ambalajlarda sunuyor ve ürünlerin başka bir kaba aktarılması ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Ayrıca Hasata, kelebeklenme ve böceklenme sorununun önüne geçmek ve ürünlerin tazeliğini korumak adına etkili ve doğal bir yöntem olan “Kontrollü Atmosfer Teknolojisi”ni kullanıyor. Bu yöntem böceklenmeye karşı %99 garanti sunuyor.
Bunun yanı sıra Hasata, ürünlerini tarımsal üretim mevzuatlarına uygun olarak, çevreyi kirletmeden ve doğal dengeye zarar vermeden, yüksek kalite standartları ile üretiyor. Bana bu güveni verdikleri için onlara teşekkür ediyorum.
Tüketicinin sorunları doğrultusunda çözüm sunan ve lezzetli ürünler ortaya koyan Hasata Bakliyat benim vazgeçilmez markam. Hasata Bakliyat mutfağımda olmazsa olmaz. Neredeyse tüm bakliyatlarımın Hasata markası olmasını tercih ediyorum çünkü lezzet ve kalite açısından en çok Hasata’ya güveniyorum. Mutlaka memnun kalacağınızı düşünerek Hasata Bakliyatı gönül rahatlığıyla sizlere tavsiye ediyorum.
En iyi ve en lezzetli bakliyat markaları arasında ikinci sırada bulunan Duru Bakliyat, doğal ve sağlıklı ürünleri bizlerin mutfağına ulaştırıyor. Bakliyat ve pirinç ürünlerini işleyip, paketleyen Duru Bakliyat, çevre dostu üretime destek veriyor. Bu açıdan mutfağımda yer alıyor.
Listenin üçüncü sırasında Hünkar Bakliyat yer alıyor. Üretim, ambalajlama ve pazarlama süreçlerinde modern teknolojileri kullanarak yüksek kaliteli ürünler sunmayı hedefleyen Hünkar Bakliyat, mercimek, nohut, fasulye, kuru fasulye, bulgur, pirinç ve diğer bakliyat ürünleriyle sofralara lezzet katıyor.
Türkiye ve dünya genelinde birçok ülkeye ihracat yapan Reis Gıda bu listenin dördüncü sırasında bulunuyor. Ürünlerinin kalitesine ve müşteri memnuniyetine önem veren Reis Gıda’nın pirinç ve bakliyat üretimleri, 4 kıtada 26 ülkeye ihraç ediliyor.
Listeyi Gönen Yöresel Bakliyat markası ile sonlandırıyorum. Balıkesir iline bağlı Gönen ilçesinde kurulmuş bir gıda şirketi olan Gönen Yöresel Bakliyat, çevre dostu şekilde üretim yapıyor. Ayrıca lezzet ve kaliteden ödün vermeden sağlıklı ve hijyenik şekilde üretim yapmayı başarıyor.
En iyi ve en lezzetli bakliyat markalarını hazırladığım bu liste umarım sizler için yararlı olur. Bakliyat alırken bu listeye göz atmadan alışverişe çıkmayın derim. Tadına doyamayacağınız sofralar hazırlamanız dileğiyle…
Bim dekiler gayet iyi ve uygun tavsiye ederim.
Şok marketlerde Halk markasının bakliyatları hem uygun hem de güzel. Pirinçde ise bulabilirsen baktat al o lezzetli. Salça akfa markası kalitelidir. Öğrenci rehberi al sana makarnada 25 50 kuruş fazla olsun dersen kartal makarna al o güzeldir çok da uçuk değil. Meyveyi sebzeyi pazardan al bulamazsan marketten az az al çok alıp çürütme parana yazık. Çay çaykur tercih ederim ama doğuş çayda kötü değil. Diğerlerini içme lipton hariç içine herşeyi katabilirler. Çay ve şekeri de bimden al sıkıntı olmaz.
bim de kiler çok güzel erken de kaynıyorlar tavsiye ederim saban olması lazım markası ya da yerel marka alabilirsiniz
Cevap
7Cevap
Ama bu çok önemli bir yer deprem korkunda olmaz mı var yani sen ne zaman geliyon dicem en iyi geceler Allah'a emanet ol öptüm iyi geceler Allah'a emanet ol öptüm iyi geceler Allah'a emanet ol öptüm iyi geceler Allah'a emanet ol öptüm iyi geceler Allah'a emanet ol öptüm iyi geceler Allah'a emanet ol öptüm iyi geceler Allah'a emanet ol öptüm iyi geceler Allah'a emanet ol öptüm seni seviyorum dedin ya da bir sıkıntımız yok çok şükür hallettik şu an için teşekkür ederim muah bu ne ya hhshdhdhsj bu kadar mı en son sildin ne kadar iyiymiş dedem de biseyler düşün ve bu 2 saat 54 ne kadar kaldı diye bir hoca dün gece bide noldu bi u ne zaman geliyon dicem çıkışta gazetecilere taziye ve çok sayıda vatandaş katıldı başkan iyi bare yarın görüşürüz öptüm iyi geceler Allah'a emanet olunuz ya da yarı yarıya iyi başlayan taraf en çok neye yarar var
nerde yasiyon ki oranin markasini bilmez kimse markalo yaz biz soyleyelim gerci simdi internetten magazalarin icindeki seylere bkabiliyon da
bim a101 gibi yerlerden al bence... hem uygun fiyata
Farketmez ama bimin urunleri guzel pisiyor
Bulguru durudan başka alma biraz tuzlu ama leziz
A101 bim sok onlar ucuz😊
Tesekkurler!👍
farketmez hepsi aynı sayılır bebeyim
Ankara
Uni yok ki.
En İyi Cevap