Hangi Marka Kol Altı Roll On Kullanırsınız ? Özelinm diyecek arkadaşlar olursa büyük saygım var
Nivea Pure
Rexona
Fa
Sunsense
Belirtiniz( Varsa)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
markalar falan guzel, hevesiniz kursaginizda kalmasin ama bu roll on'lar zararliymis koltukalti icin cunku orasinin dokulari hasastir dolayisiylada roll on'lar nefes alan deliklerini tikiyomus vede onun icin pek dogal ve saglikli degilmis.. arada bir islak ve kokulu mendille silin ya da deodorant kullanin derim ben.. :)
ewt öylede :) işte
evet öyllede işte :)
eskiden oksijenli rexona vardı kokusuna biterdim, ama artık o çeşidi yok ondan sonra bir sürü deodoranta vurdum kendimi her seferinde başka kullanıyorum mesela şuanda fa men var. kokusu güzel diye almıştım.
Roll on kullanmıyorum.. Hepsı yalan cunku gercekten koltuk altını kokusuz ve tersız tutan tek bır urun var onu kullanıyorum yıllardır..
Vichy nin deodorantı..turkuaz renkli bir kapagı var.. Tek sorunu fıyatı.. Ortalama 1 ay gıdıyor ve de 30 tl gıbı bır fıyatı var..
Pahalı değil 5-6 lira bişey link gerçekten en etkili diyebilirim yıllardır kullanıyorum çok memnunum .
Cevap
10Cevap
roll on kullanmam ve ter sorunumda yoktur çok mu garibim ben :/
gerçekten garipmişsin :)
deodorant ise yaramadigini cok iyi anladim, adidas kullandim bir ara, sonra vicky kullandim, sonra pes ettim :) en iyisi islak deodorant mendiller :) markasi falan da yok temizliyor :)
Nivea'nın stick deodorantını kullanıyorum roll-ondan daha etkili
deotak var eczanelerde :D duş alana kadar çok rahat koruyor.
Paco rabanne 1 million daima parfümümün roll on kullanırım
seba med var dostum beyaz olanı tavsiye ederim hijyenik ve kokusuz ayrıca lekesiz
erkek adam kol altı mı kullanırmış, bizi bozar öyle şeyler
miski amberdir orası
Rexona candır arkadaş :)
:) güldürdün beni :)
Incia Whitening Beyazlatıcı Doğal Roll On kullanıyorum. Hem doğal hem de kol altında meydana gelen kararmalarda gözle görülür beyazlaşma sağlıyor.
😉👍
Faydalı yani
özelinm (saygı bekliyorum)
saygı sizin efendim :)
dove salatalık özlu :))
Yakışır sana:) ortak
ortalık bozulmuş
8x4 :) kısa değil yaa
8x4'ü nasıl atlarsın kanka!
Fa mor olan harikaa :))
b şıkkı rexonadan şaşmam
XO mor rengini aldim hadi hayirlisi