Kadın mühendis olmak neden yadırganıyor?

kız mühendis hakkında düşünceleriniz neler? Ben inşaat mühendisliği okuyorum ama kimse inanmıyor çünki genelde fen edebiyat okuyo tarzım varmış,elbiseler topuklu ayakkabılar vazgeçilmezim staj için gittiğm şlrkette inşaat mühendisleri peşime düştü resmen,mimar ckma teklıfı ettı falan,zor kurtuldum oradan,szce bır ınşaat muhendısı topuklu gıyemezmı? şantıye gdınce mecburen bınada arazıde spor ayakkabı gıyıp topukluyu ckartıyordum mühendisler şaşırıyordu garip mi szce bu durum? Mühendis makyaj yapamaz mı ağızları açık kalıyordu bır muhendıs bayanda sen şmdi 15 cmlık topukları gıyın ılerde zaten ıstesende gıyemezsın calısınca demıstı moralım sıfır...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar burada bır kız var cıldırmıss valla şakırdım inşaat muhendısı olup topukulu,makyaj falan duyunca kıskançlık krizine girdiler,sen yazım kurallarını öğrenirken canım ben mukavemet,statik,betonarme ile uğraşıyorum yattığın odanın statık hesabını yapıyorum biraz saygı lütfen kıskançlık krizi yaşayanlar yazmasın
Güncellemeler
+1 yıl
şaşırdım demek istemiştim,telefondan yazıyorum ş k harfinin üst karakteri ondan hata oldu,kimse utanmasın haha
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiyenin belkide en iyi üniversitesinde okuyorum ego tatmini yapmıyorum gayet de başarılıyım lütfen kimse çatlamasın zaten yeterince de beğenilen birisiyim sadece birşey paylaşmak istedim inşaat mühendisi demek ayağında converse le gezen demek değil giyinmeyi de çok iyi biliyorum konuşmayı da hint kumaşı değilim belki tek mühendis adayı da değilim insanların kafasındaki inşaat yani civil engineering diğer adı medeniyet mühendisi olan dünyanın ilk mühendisliği kabul edilen bir branşta okuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
vede bölümüme aşığım
Güncellemeler
+1 yıl
ego tavan dıyorsunuz ama sadece ilk sorumdan sonra bazıları kudurdu bende sonradan güncellee yaptım yoksa böyle söylemiycektim kuduranlar kudursun yaralarını kaşısın sizlere inat yazıyorum çatlayın gözünüz varsa içten içe o gözler çıksın haha ;D
Kadın mühendis olmak neden yadırganıyor?