1 sene vücut geliştirme yapacağım. Bu vücudu yapabilir miyim ne kadar zor olur sizce haftada 4 gün spor yaparak.
https://galeri8.uludagsozluk.com/481/erkek-vucudu_539387.jpg
https://galeri8.uludagsozluk.com/481/erkek-vucudu_539387.jpg
Bak ben uzun süredir bu işi yapıyorum çoğu insan cahil cahil konuşmuş. Bu vücut 4-5 senede yapilmaz 2 senedir yapıyorum bunun 2-3 katı vücudum var. Araştırma yap kas gruplarına nasıl hacim kazandiracagini öğren , yağ vermeye çalış düşük yağ oranı şart estetik bir vücut istiyorsan. Antrenmandan sonra kardiyo yapabilirsin antrenmandan önce fazla yapma performansini düşürürsun 5-10 dk ısınacagin siddette yapsan yeterli. Beslenme çok önemli kalori ihtiyacını hesaplattir bol bol protein al ama kalori ihtiyacının yuzlerce kalori altinda günlük kalori almaya çalış. 1 senede rahat rahat böyle olursun paran varsa supplement kullanabilirsin.
amino asit protein tozu dahi kullansan 1 sene icinde boyle olmaz nerden bakarsan 4 5 senelik bir abimizdir o igne kullanirsan 2 ay icinde kollar ve gogusler siser evet ama kalp buyur damarla ayni kalir kalbin pompaladigi kan damarlara fazla gelicek bu da ummadigin bir an da kalp krizi gecirmeni saglar
ki 6 ay boyunca hergun 6 saat calisirsan fit olursun haftanin 4 gunu 1 sene ne yazik ki sadece alt yapi olur
ama bya bir gelişme olur dimi
olmaz mi alt yapi olduktan sonra gelismesi kolay olur
oke anladım
4-5 sene mi naptın be ben 2 senedir yapıyorum natural vücut gelistirmeciyim 40 santim bicepsim var bu adamdan cok daha iriyim. Bir senede bu vücut yapılır anatomi bilen , antrenmana , uyku düzenine günlük kalori ve protein miktarina dikkat eden birisi 1 sene içinde rahatlikla bu vücuda ulasabilir
Bas amıno asiti bas protein tozunu bas iğneyi 3 -4 ayda şişip kalırsın al sana kaslı erkek :))
He bas iğneyi sonra ne olduğunu biliyo musun :)
doğal yollarlar vücut yapmak istiyorum güzel vücut ama sağlıksız vücudu ne yapacam
aynen
Bas iğneyi dediğin şeyler yüzünden ölen sporcular var biliyorsun dimi. Protein tozu da ilaç gibi cok sasaali kimyasal bir şey değil peynir altı suyundan toz haline getirilen içine meyve veya kakao aromasi konulan bir takviye. Kasların gelişmesi için proteine ihtiyacı vardir protein tozu kullanarak günlük aldığın protein miktarını arttirirsin protrin tozu kas yapmaz sen kendin çalışırsın sporunu yaparsin protein tozu sadece kas gelisimi icin yardimci olur bunu böyle doping gibi dusunmeniz sinir bozucu
Cevap
8Cevap
Kardeşim o senin şu anki vücut durumuna da bağlı 120 kiloysan biraz zor :D en yağlı bölgen neresi , metabolizman nasıl gibi soruların cavaplarına bağlı olarak yapabilirsin :D fotoğraftaki adam şınav tarzı çalışmış trisepsleri daha gelişmiş çünkü. arka kol barfix falan çekmiş gibi duruyor. o vücudu kolay yaparsın proteine dayalı değil sadece şekil vermiş anlicağın :)
şu an 85 kiloyum 185 boyum var evet fazla kası yok ztn adamın yağ oranı cok düşüğk
aladım
1 senede bunu yapmak imkansız kardeşim hafta 4 günle olmaz bu iş.. Hayvan gibi hergün çalışıp beslenmeni bir o kadar düzenli ve spora göre yapman gerekiyor. Ha olmaz mı olur 1 senede ama bu kadar olmaz...
her yerde okudum gördüm her gün ağırlık çalışmak yarardan cok zarar veriyor diyorlar kaslar dinlenirken gelişir her gün ağırlık çalışılmaz
ağrılık calısmasından sonra yorgunluktan oluyorum ztn diğer gün nası gidip kardiyo yapacam
mal mısın lann
Bir senede vücut hatların belirgin bir hale gelir, buna yakın estetik bir vücudun olur tabi iyi bir beslenme, uyku düzeni, programlı bir çalışma ile.
Ayrıca anotomine de bağlı
anatomim sağlam merak etme :D
Alt yapın varsa Yaparsin bir de tabi ki düzgün beslenme laızm :")
beslenme olmadan sadece hamallık olur ztn
Alt yapin varsa sanslisin ya da genetik. vucut tipi vss.
Onun disinda 1yilda yapilabilir ama uzman bir hoca saglam bir salon duzenli hayat beslenme yani maddi skntn varsa unut 1yilda yapmayi :)
önceden 3 4 ay gitmiştim. genetik olarakda iyiyim maddi durum olarak haftada kaç tl lazı yanı besin için?
pederde para varda o para vermez böyle şeylere ÇD
5ayda sıkı çalışma ile yaparsın ama takviye kullanman lazim proten karbonhidrat sıkıntı olmaz bu tozlar sana
daha yheni başladım hemen kullanmak zararlı değil mi?
biliyoumda daha yeni başlayanlara tavsiye etmıolar
tamamda yeni başladığın için normal yediklerin karşılıyor zaten gerek kalmıyor takviye almaya
şu an bundan daha iyi bir vücudum var. Resimdeki vücut 3-4 ayda sıkı bir çalışma ile yapılabilir !
Saçmalanın dibine kürekle vurdun
Saçmalanmamış haliyle anlatda faydanalansın insanlar
bundan daha kaslı olabilirsin ama bu adamın yağ oranı cok düşük seninki oakdr düşük değil
Çünkü ben yemek ayırt etmiyorum. Yağsız yesem ve beslenmeme dikkat etsem böyle olurum. 6-7 yıldır ilgileniyorum. İstediğim vücudu elde edebilirim.
6 7 yılda kaç kilo kas yaptın? Ben şu an 80 kiloyum 1 sene sonra kaç kilo kas yapmıs olurum?
Beslenmene ve vücut yapına bağlı 1 senede 70 kilodan 85 kiloya çıktığım da oldu. şu an 187 boy 87 kilom var.
6 7 senedir vücut yapıyorsun ve 187 boyuna rağmen 87 kilo musun bana az geldi biraz :)
Protein felan almıyorum. İri bir yapım var omuzlar felan geniş. Gerek duymuyorum çok hacime. Fitness yeterli oluyor.
peki ozamn
Kişiden kişiye değişir spor yapma şeklinden tut , boyuna kilona , genetik özelliklerine , beslenme düzenine , supplement kullanimina kadar süreyi etkiler belli bir süre vermek yanlış olur ama yağ orani standart olan bir insan bu vücudu 1 senede yapabilir bence
Ohoooı kasyınınolursun
kas yığını olmak gibi bir niyetim yok bu vücudu istiyorumda 1 senede yapamassın dedi bazıları
Yaparsın 1 yıl diyorsun 12 ay yeter kı düzenli çalıs herseyın bası düzenli çalısmak
tabi düzen şart
1 Senede bu vücut yapılır
umarım :)
maşallah fnfdjdk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar