Kızlar nasıl kot pantolon, spor ayakkabısı erkeksi giyiniyor bişey olmuyorda hoşunuza gidiyorsa erkek etek giydi diye mi batıyor size? Kızlar özgürce giyinebilirken erkekler neden giyinemesin? Dünyada çok farklı binlerce kültür vardır, etek kadın sembolü değildir bir bezden kumaştan başka birşey değildir. Sizin atalarınızın poposunda donu bile yoktu daha neyin kafasını yaşıyorsunuz gelişin artık!
Zamanla olacak zaten. Geçensene erkekte tar paça pantolonlar moda oldu. Bu sene erkekte uzun tshirt moda. Biraz takip eden bilir. Neden uzun tshirt moda oldu. Tayta geçiş daha rahat olsun diye. 2 sene içinde erkekleri tayt tunik kombinleriyle görmezseniz bende bir şey bilmiyorum.
Ben beğendim şahsen, aksi halde kadınlara da pantolon yakışmıyor demeliydik. Ama şu sıkıntı var şimdi etek hanı çarçabuk kaldırılıp indirilen bir giysi olduğundan tecavüz daha fazla olur diye korkuyorum. Sonuçta nefes alsak tahrik olan erkekler var.
Beğendiğini açıkça söylemene sevindim :) Ve dediğin ihtimali de göz ardı edemeyiz, bu ülkede ne yazık ki o amaçla giyen bile çıkar :) Ama bu işe ciddi anlamda bakıp, giyen erkeklerin o amacı olacağını hiç sanmıyorum :)
Bence türk erkekleri giyse itici olur çünkü onlar bacaklarını almazlar ama buradakilerde fena olmamış erkekler manken olduğu için mi ne tabi herkesin görüşüne saygı duymak gerekir :)
Yemin ediyorum erkekten soğurum ya. Kıllı bacaklarını mı sergileyecekler tövbe yarabbi. Allahım kadınları iyi ki yaratmış etek giyen erkek modası başlarsa ilk iş kadınlarla yatmaya başlayacağım çünkü...
Yok artık :D Hem nereden çıkarıyorsun bacakların öyle kalacağını? Sizde de çıktığı halde siz öyle mi bırakıyorsunuz :) Sen etek giyen erkeği bir kenara bırak da, içindeki lezbiyeni uyandır :)
Yumuşak diyerek içindeki homofobiyi kustun, farkında bile değilsin... Sen sana öğretilmiş kalıplaştırılmış düşüncelere göre hareket ediyorsun, kendin olmayı denemelisin... Gay veya biseksüel olmanın direk bir alakası yok bu durumla ama önyargıları kırmamız zor... Neyse sen sinirlerinle uğraşmaya devam et...
Aşağıda gidip kıza demişsin ki ilk gören kapar. Erkeklere demişsin ki giysek çok güzel olur yakışır bize. En üstteki erkeğe çok yakışmış vs. Hah, resmen insanlara oynuyor.
Rahatladım. Cevap verirsen cevap vermeye devam ederim. Er ya da geç. Bu konuşma sen beni engellemedikçe ya da ben son sözü söylemedikçe bitmez. Kahretsin, biliyorum çirkefim ve öyle kalmaya devam edeceğim.
Psikoloji okuyorum diyorsun ama ön yargılı birisin... Ve bu durumu kendine çevirmek, kendini haklı çıkarmak için heteroseksüel toplumu öne sürüyorsun... O toplumun içinde bizlerde varız, bizi yok saymaya kimsenin hakkı yok... Kişilerle aramda olan diyaloglardan da kendine malzeme çıkarmaya çalışma, kiminle ne şekilde konuşacağıma biz karar veririz, ister espri ister gerçek, canımızın istediğini söyleriz! Sen bu çirkefliğinle (ki bu yakıştırmayı kendin yapmışsın, ben çamur atmıyorum yani) o bölümde boşuna okuyorsun, insanların durumuna yardım edeceğine, demek kendi düşüncelerine göre yönlendireceksin... Buna hiç hakkın yok...
senin gibi psikoloji öğrencilerinin sonu : etiler nişantaşında ancak özel bir muayine yeri açıp gelen kerizleri 1 saat hiç yorum yapmadan ( çünkü onu becerecek bir kabiliyetin yok) dinleyip parasını alıp gönderen başarısız bir psikolog. Daha insanlara nasıl yaklaşacağını onlarla nasıl konuşacağını bilmeyen kendi psikolojisi bozuk ön yargılı birisin. Psikolog olabilmek için ilk önce önyargılarını kırmalısın çünkü ileride bu tür şeylerle uğraşacaksın. yok yok uğraşamayacaksın çünkü dediğim gibi senin gibi başarısız biri ancak yukarıda yazdığım gibi biri olur. psikoloji okumuyorum ama inan senden daha iyi psikolog olurdum :D
Erkeklerle yatmanın ne alakası var bununla bilmiyorum ki, bizim milletin kendine laf söyletmemek için başkalarına attığı çamur bu, başka bir şey değil...
Bu şekilde bir resim şüphe edilmiycek gibi değil bir erkeğin etek giymesi ne kadar doğru bilinmez çok nadir etek giyen bir bayanım erkeğin üstünde görünce bu gidiş nereye dedim kendimce hepsi bu..
Ki bu düşünceyle 1 ay önce falan Taksim'de İstiklal caddesinde etek giyen erkekler yürüyüş yapmıştı tepki olarak... Bende oradaydım ama etek giymedim tabi :)
En İyi Cevaplar