Bu giyim bi aralar gözüme fena gelmiyordu da şimdi herkes bu şekilde giyinmeye başlayınca ayrıca dengeyi ayarlayamayıp adeta şalvar giyercesine bol tercih ettikleri için gözüm kanama noktasına ve iğrenç bulma noktasına geldim.
Bol ve salaş giyim tarzını erkeklere yakıştırıyor musunuz?
insan her şeyin bokunu çıkarmayı sevdiği için ortaya öyle görüntüler çıkabiliyor, ben mesela alttan salaş pant giyersem üstten dar tshirt giyerim ya da düz paça hafif dar pant giyersem üstten da bol gömlek giyerim vs, ya her zaman da böyle giymem bazen vintage kaçıyorum mesela, her gün aynı şekil giymekten sıkılmıyorlar mı anlamıyorum, bence kötü
İyice karıştı. Kimisi bilekte dar pantolonlarla, bazısı çuval gibi kıyafetlerle, güzellik algısı değişiyor sürekli. Saçma bile olsa 3...5 kişinin giydiğini bir anda benimsiyor insanlar
Günümüz erkekleri giyinmeyi bilmiyor. Kısaca neyi yakistirdigimi şöyle görselle anlatayım.
Şık klas elit on numara bes yıldız 👍🤌
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet ama bu değil sjsjsj bu neee 🫣 korkunç. Öff cidden erkolarin çoğu giyinmeyi bilmiyor. Taytolon giymeyin diyince de 5 yasindaki bebelerin xl haline büründüler. Kore japonya kırgız vb. Tarzi kastediyoruz ya. Normal bollukta Kumaş pantolon. Polo yaka ya da dümdüz bir tisort bu kadar basit ya. Çok beceriksizsiniz
Yakistirmiyorum ve erkekler neden ceket gömlek takılmıyor NEDEN
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişiden kişiye değişir, bir insanda zevk olduğunda herşeyi güzel eşleştiriyor bu yüzden zevk önemli. Yinede klasik giyimi daha çok yakıştırıyorum, gömlek vb.