Banyo yaptıktan sonra güzel kokmak ve teninizi yumuşatmak için krem falan sürer misiniz? Banyodan sonra nemlendirici sürülür mü? Hangi kremleri kullanıyorsunuz? Kokulu kremler kullanışlı mı? :) Banyo sonrası nemlendirici krem önerileri verir misiniz?banyodan sonra nemlendirici
Banyo sonrası cildinize nemlendirici krem ya da yağ sürer misiniz?
bebe yagı cok guzel tum cıldın onu emıyor yumusak bır cılt ıcın guzel enazından obur kremler gıbı ne oldugu bellı olmayan bısı degıl zararlı olsa bebeklere uretmezlerdı kendını bebek gıbı hısseden her kadın kullanmalı :D
Ben bath&body works çilekli kullanıyorum bana sınıfımdaki arkadaşlarım hep bebek kokulu derler böyle demeleride hoşuma gidiyor bir bayan güzel kokmalı sigara değil :)
Krem olarak Dove yüz kreminin yeterince cildi yumuşattığını düşünüyorum ama ben pembe greyfurt peelingini yapiyorum :) cildim cok yumuşak oluyor ve peelingin kokusu harika
Dove kremlerinden alabilirim ben de bebek gibi cilde sahip olmak istiyorum :) Peeling de olabilir benim cildim çabuk yağlanıyor malum ölü deriyi attırır :))
Az önce gerçekleştirdiğim eylem.. Kesinlikle banyodan sonra nemlendirmeden uyuyamam benm nemlendiricim kakao çekirdeği yağlı çikolatan ziyade badem gibi okuyo ohh miss
Ahh teşekkür ederim şöyle tatlı ve çiçeksi kokular süper oluyor bahar esintisi falan :) Ben de Armani Si istiyorum anne bana hediye alacak ama senin söylediklerini araştırırım :)
Banyo sonrası muhakkak nemlendirici kullanırım cilidm kuruyor çok SQUMED markasının Body Moısturızer Lotıon ürününü kullanıyorum ve çok memnunum. Tam bir fiyat performans ürünü
cilt dışarıya karşı soğuğa sıcağa karşı çok maruz kalıyor kıyafetler kapatıyorya işte eline kollarına olabilir yazında ayakların olabilir kıyafet varken zarar görmüyor hemde cilt yağlıdır zaten :D ama çok kuruysada kullanadabilirsin :)
En İyi Cevaplar