Dalga geçenler, sanki ben kendimi böyle yarattım!
Bu bacaklar 10 günde nasıl düzelir (Resimli)?
Dalga geçenler, sanki ben kendimi böyle yarattım!
Bacakların aslında çokta kötü değil. Boydan görmememe rağmen, çok paspal durduğunu söyleyebilirim. Bir kere duruşunu düzeltmelisin. Bu 10 günde postür çalışabilirsin. Ayrıca çorap mutlaka giymelisin, güzel bir topuklu ayakkabı ve o ayakkabılarla da düzgün yürümeyi öğrenirsen, bütün gözler bacaklarında ve kalçalarında olabilir :)
yürüyüşümde acayip benim topukluyla hiç yürüyemiyorum ama mecbur hafif topuklu alıcam
Boy ve kilon kaç?
1.70 , 50
Bikaç kilo daha alırsan daha düzgün durabilirler. 5 kilo daha alabilirsin.
iştahsızım :/
Spor yap.
Teşekkürler..
bacakları yeniden yapamayacağına göre yakışan modeller tercih edeceksin :)
www.elbisemodelleri.com/.../...-siluet-300x191.jpg
img46.imageshack.us/.../elbiseincebel300x191.jpg
www.elbisemodelleri.com/.../...n-bacak-300x191.jpg
Bu kadar öneriye itiraz edeceksen keşke sormasaydın 10 günde imkanı yok düzelmez ya bu kadar takılmayacaksın bacaklarına giyeceksin ya da itiraz etmeyi bir kenara bırakıp önerilenleri uygulayacaksın ayrıca düz tabansın sanırım duruşunu düzeltirsen bir sorun kalmaz
10 gunde duzelmez. Kemiklerle ilgili bir durum bu, ne yapmayi dusunuyorsun ki?
Zaten cok goze batacagini sanmiyorum sadece bir bacagin hafif iceri dogru. Kiyafetin, ayakkabin ve yuruyusun uyumlu olursa bu durumun dikkat cekmez
Cevap
49Cevap
Baş parmağın digerlerine parmaklarina küsmüş mü? :D :D
lan? sdfghjkl
Diğer olacakdi bu arada duzelteyim :D ahhaahahah
Diklemesine desenleri olan bir çorap deneyebilirsin. Bacaklarında bir şey yok. Beynin güzelse...
Tek çare çoraba dikkat çekmek zaten galiba :D Fotoğrafta beynimi incelemicekler ama sağol :D
Bazı erkek arkadaslarımız dalga gecmiş. Sanki kızın elinde. Sanki sizlerde 4/4 lüksünüz. 4/4 olsaydınız burada karı kız pesinde olmazdınız. Ben 4/4lük biri olmadağım ıcın burdayım
Neyse kardeş belki seninde iyi resim çizme yeteneğin vardır herkes doğuştan güzel olcak diye bişey yok
Buradaki -insanın elinde olmadan yaratılmış bir şeyi tiye alan, komik bulan alay malzemesi yapan- insancıklara aldanma. bence bir doktora görün hareketlerle düzelebilir belki ama çaresi vardır elbet canını sıkma
Bacaklarin igrenc falan degil sadece durusun yanliş.. Gayet hoş bacağın var topuklu giyinsen durunu duzeltsen dehset dururlar..
dizin altında bileğin biraz üstünde maksi etekler giyebilirsin. oradakı yamukluğu kapatır. ve yakışır da bence
resmin altına yazdım diz üstü giymek istiyorum elbiseyi de seçtim (resimdeki değil ama)
madem öyle bacaklarının şeklini kafana takmıcan o zaman. giyebilirsin yani kimse tutmuyo. yok takıyorum diyosan da kapatmayı denicen. seçim senin
Gayet de kisa elbise giyebilirsin. Zayif fizige cok yakisir siyah, etek kismi dar elbise ve siyah ince corapla siyah stiletto giyersen muhtesem olacaksin o gun.
o kadar topukluyla yürüyemem zaten gerek yok boyum uzun, eteği dar elbiselerle rahat edemiyorum resimdekini öylesine giydim
Zayif oldugun icin dar daha iyi olur ama bol da olur, o zaman ust kisim dar olacak ama. 8 cm falan topuklu giyemez misin? İnce corap ve topukluyla muhtesem olacaksin. Boyun uzun olabilir ama bu bacaklar topukluyla iyi olur.
az bişey domates kabuğu. 10 gram kadar. biraz kuru kahve. arko krem. ve bimden dost yoğurtla biraz ovala baktın olmadı hiç uğraşma.. kasldş
o ayaksa bendeki ney la :D
Sol bacağım yamuk mu?
10 günde düzelmez düzenli spor gerektirir. Yanin belki o zaman bile düzelmeye bilir
ikisi de yamuk ya :/ doğuştan :S
herkes giyicek ben kezban gibi mi olayım :/
bizim kızlara göre kıyaslama yaptım :/ hepsi don seviyesinde mini giyer
Bacaklarını begenmiyorsun sunu giy denilen herseyede itirazn var. Uzun elbise giyebilirsin
sırf elbise için değil ben bacaklarımın düzelmesini istiyorum, sürekli ödem, ağrılar ve yürüyüşüm bozuk :/
İlk önce bir doktora git ona gore belki estetik ameliyat spor felan olabilir
Bacağı geçtim de o nasıl iğrenç bir parmak ya : DYa kamera kalitesiz
sen nasıl gızlı soru sorabildin ya bana gorusler kımden gelsın hatası cıkıyo
soru sorarken en üstte cinsiyetler var 3 yuvarlak buton onlardan birini seç, gizlilikle ilgisiz
Hersunulan oneriye itirazin var... corap en iyi cozum bence. Dik cizgileri olan corap giyebilirsin. Ama bunun tedavisi var, doktora gittin mi?
Düz taban ve O şeklinde bacakların var o yüzden topuklu giymelisin 😊
güzel bacakların var bir çorap giy altından tamamdır.
hiç öyle kötü durmuyor duruşunu değiştirmelisin sadece
Estetik anca 10 günde ama bence spor daha iyidir uzun vadeli ve sağlıklı biçimlenirsin
umutsuz vaka diye tabir edebileceğimiz durum
opak çorap morap ne bulursan geçir bacağına
Bunlar çarpık bacaklıktan çıkmış artık bölüşük bacağa geçmişler :D
Bacak şekillndrici kullanarak elbise pantolon giyebilirsin.
Cicibebe ye sütle karıştır. Şekerli kahve iç başlayınca durulmuyor. Makarna fast food falan e zorla kendini. Ama bence çok güzelsin
kara merhem sur veya bir poşet acur suyunu masaj eşliğinde bacagınıza sürünüz kuruyana kadar yıkamayınz
Yüzüklerin efendisindeki bay frodo nun ayaklarına benzettim.10 senede gecse ayaklarin degismez
çok güzel bacakların ve ayakların var ama kendini iyi hissedeceksen bir çorap giy derim
başparmak digerlerinden niye ayrı duruyor onu anlamadım
bacağın zayıf değil sadece çarpık
peki çarpık bacak nasıl düzelir?
düzelmez :) bu kadar takma ne kadar güzel tenin var
10 gunde duzelmez bebegım
kaç günde düzelir peki şekerim?
sevgılım bacaklarının daha formda olması ıcın once duzenlı beslenmelısın, bununla beraber kardıyo calısmalrı ve egzersızle ryapmaısın, buda demek oluyor kı bır spor salonu sart :* <3
10 günde?
olması gerek ama
bebegım 10 gunde duzelmezzzzzzz saka mı yapıosun aaaaa
ancak kara çarşafla düzelir :xd
oraya öyle gidemem :P
buda iyiydi :))
kız millete bacak gösterme derdinde :))
ne alakası var mk
bacaktan göğsümü nasıl yargıladın anlamadım ~_~
göğsüm bu da https://i.hizliresim.com/M6QR7a.jpg
ayakların da bir o kadar çirkin :))
40 numara ve zayıf :/
Bunları oto sanayiiye soksan yine de düzelmez.
Meraba nasi oldu denedinmi bunlari
Bacaklarını kes kökten çözüm.
ben çok üzüldüm açıkçası
Bunu baştan bir daha yapmak lazım =)
Toparlayici corap alabilirsin mesela
futbolcu bacağı bu düzelmez
Alinma ama bacaklarin ince degil hatta kalin :/
Derhal burayı terk et
Baş parmağın bağımsızlığını ilann etmis :))))
çocuk mezarı gibi ayakların var :D
Benim bacaklarım daha güzel valla :)
bir hastalığınmı var
oha l*n bacaklardaki falsoyu ronaldo veremez
Belden aşşağısını kestir harun ab pardon bacım
ne yaparsan yap 10 günde düzelmez
Çorap giy, elbiseyi doğru seç
benim bacaklarım benim ayaklarım daha güzel l*n
Ne 10 günü yavrum ya... Uzun elbiseye devam
o ne böyle cin ayakları gibi eğri büğrü :)
Testereyle kopar direk
Bu iş olmaz
Guzelim fena degil aslinda. Cok tatli gorunuyo
Haklısın.
İflah olmaz
Neden 10 gün :)
10 gün sonra bir yere gidicem
lan bune.
kaç kilosun
DzuekmesDüzelmez
Sakat mı bacağın?
hayır :/