Acı eşiği benim gibi çok düşük olanlar için çok önemli bir soru olduğuna inanıyorum. Zira her tüy operasyonu benim için bir kabusa dönüşüyor. Konu hakkında bilgi ve tecrübesi olanları aşağıya bekliyorum. Bacaklar acısız nasıl alınır?
Tıraş bıçağıyla tüyleri almak Tıraş bıçağı ile tüylerinizi almak başlangıçta kolay ve acısız bir yöntem gibi görünse de aslında sanıldığı kadar sağlıklı bir çözüm değildir. Tıraş bıçağı ile tüylerinizi cildinizin yüzeyinden kesersiniz ve bu nedenle acı hissetmezsiniz. Ancak uzun süre bu yöntemi uygulamak, Üstelik bu uygulama pratik gibi gözükse de tüyleriniz birkaç gün içinde tekrar çıkar. Tıraş bıçağı kullanarak cildinizi tahriş etmek ve batık oluşumuna neden olmak yerine doğru yöntemlerle ve ürünlerle ağda yapmayı deneyebilir ya da Veet Tüy Dökücü Krem ve Sprey serisini kullanabilirsiniz.
Vücutta en geniş istenmeyen tüy bölgesi bacaklar. Ayak bileğinden kasığa kadar olan tüm tüyler alınacaksa elbette güvenli ve etkili bir yöntem seçmek gerekiyor. Bu bölgedeki tüyleri almak uzun süreceğinden pratik ve acısız yöntemlere yönelmek de faydalı.
Bacaklar acısız nasıl alınır?
Gillette Venus
Bacakları acısız almanın birkaç yolu var. Tıraş bıçağı, tıraş makinesi ve tüy dökücü krem bu yöntemlerin en bilinenleri. Epilasyonda acı yaşamak istemeyenlerin tercihi olan bu yöntemler tüyleri cilt yüzeyinden keserek alıyor. Tamamen acısız olan bu yöntemlerden en pratiği tıraş. Hepsi aynı şekilde aldığı için en kolay ve ekonomik olan yöntem olan tıraş bıçağını duşta kolayca uygulayabilirsiniz. Gillette Venus'ün entegre jel barları ve oynar başlığı duşta toplam bir dakikada tüylerden kurtulmanızı sağlar. Diğer yöntemlerin yanında aynı işleve sahip olduğu ve daha pratik, ekonomik bir çözüm olduğu için acısız yöntemler içinde tıraşı öneririm.
"Bacaklar nasıl alınır" sorusunu görünce aklıma şu olay geldi ; Lisedeyken arkadaşımın biri " kafamı keseceğim" demişti. Diğer arkadaşta "saç için kafanı kesme " demişti. Yani Türkçemiz çok güzel bir dil. Bacaklarını niye alıyorsun yahu destek onlar sana :) şaka bir yana en güzeli lazer.