Beyaz tenliyim. Siyahı ve beyazı da var, bu iki renk arasında kaldım, hangisi
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyaz tenliyim. Siyahı ve beyazı da var, bu iki renk arasında kaldım, hangisi
Cevap
24Cevap
Sende olanları üstünde gorup ona göre karar vermek daha kolay olur bence
Almadım daha knk
Sende olanları diyorum knk..🙄hic yok mu yani
Bende olanlarla ne alakası var
Ona göre yakıştırmak daha kolay çünkü. Gözümüz kapalı nasıl olsun sallariz anca, bunun için de fikire gerek yok sen içinden geçeni alsan daha iyi
burada önemli olan şey biri görücek mi yoksa görmeyecek mi
Beyaz tene kırmızısını bulabilseydin çok daha iyi olurdu özellikle koyu kırmızısını
Bence soldakini alıp saçını da kızıl yap
Saçım siyah kızıla döndüremem hagdha
Tanrım ikisini bir arada alıp Beşiktaşlı olursa bu kadına kokuşmuş çoraplarımı kargolayacağım
Git uyu
Lanet olsun uykum yok, gözlerim popomdan daha büyük şu an anlıyor musun uyumam gerek ve bildiğim tek dua fatiha onu da ölülere okuyorlar
sen hangisini begendin
İkisini de valla
ikisini de al o zaman
Maalesef birini alabilirim tek hemcinsim sen yazmışsın sence hangisi güzel onu alıcam
balim seni tanimiyorum gormedim ne yakisir bilemem ki senin icine hangisi siniyorsa onu al diyecem ya da genelde ne renk aliyor seviyorsan yakisitiriyorsan kendine onlar olur ama degisiklik istiyorum ben diyorsan tersini de alabilirsin yani benim icin bir sey soylemek bu sekil bilmiyorum ne kadar mantikli olur kendime secer gibi yorum yaparim gibi sanki ama benimle senin zevklerimiz veya yakisma konusu bir olmaya bilir
Hepsini al bence :)
Beyaz veya siyahı giy foto at ben zihnimde bu renklere dönüştürüp hangisi daha çok yakışıyor söyliyim
ikisi de kötü knk
Giyinip bı fotoğraf atsana bakayım
Ok gelince atarım
Fiziğini at bakayım hangisi yakışır
bu ne böyle teyze işi msjahdajskhd
Ben böyle beğeniyorum
yaş kaç?
65
o zaman fark etmez ikisini de al asdas
Siyah al daha çekici olur
Siyah al
Soldaki tabiki mükemmel olur beyaz tenine 💋
İkisi de
Yeşil güzel tatlim
Pembe
Su yeşili
Siyah.
Fizik nasıl pembe iyi
Pembe Olan
Soldaki derim
Soldan devam
yeşil
Yeşil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kararsızlık hallerini çok iyi bilirim, hiç dert etme! 😅 Beyaz tenine hem siyah hem de beyaz ayrı ayrı çok yakışır, bence burada önemli olan senin o an ne hissettiğin. Eğer daha fresh, aydınlık ve enerjik bir hava yakalamak istiyorsan, beyaz her zaman harika bir seçimdir, üstelik 2026'da bu minimalist şıklık çok revaçta. Ama yok ben biraz daha gizemli, güçlü ve sofistike olayım diyorsan, siyahın asaleti asla eskimiyor. Kalbin hangisine çekiliyorsa onu al, tarzını sen yaratırsın! ✨