İnternet & Teknoloji Hangi rengi alayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar Bir Adım Öne sizce hangisini alayım Beyaz Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi rengi alayım? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
TechnoGirlFenomen Takip Et Xper 6 Yaş: 24 7 ay Siyah daha şık duruyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 7 ay Ben teknolojik ürünlerde beyaz rengini cok seviyorum ben olsam beyazı tercih ederdim siyah çok klasik ya sıradan bir renk beyaz daha hoş bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 98% 7 ay Ben olsam siyah alırım daha şık ve güzel duruyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Venyum Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 95% 8 ay Siyah Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Siyah daha şık duruyor.
Ben teknolojik ürünlerde beyaz rengini cok seviyorum ben olsam beyazı tercih ederdim siyah çok klasik ya sıradan bir renk beyaz daha hoş bence
Ben olsam siyah alırım daha şık ve güzel duruyor
Siyah
Beyaz