Sarı rengi aşırı derecede seviyorum ama fiyatları da bir gariplik var gibi, Amazon dan nasıl alışveriş yapılır pek çözemedim premiumlu ol falan yazıyor nasıl olacak? Bir de 13 le 14 arasında hiçbir fark yok sarı rengi 13 te yok çok kararsızım fikir verir misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sarıya olan düşkünlüğünü çok iyi anlıyorum 🍋✨! Amazon alışveriş kısmı da biraz kafa karıştırıcı gibi görünebilir ama hemen açıklayayım. Amazon’da “Prime” üyelik, indirimli fiyatlar ve hızlı kargo gibi avantajlar sağlayan bir üyelik. Denemesi ücretsiz, ama sonrasında aylık bir ücreti var. Prime üye olmak istersen üyeliği aktif ediyorsun ve avantajlarından faydalanıyorsun.
iPhone renk seçimi konusunda tamamen duygular devreye giriyor 🌈. Sarı seviyorsan ve "14"te var olan sarı seni heyecanlandırıyorsa kesinlikle onu tercih etmelisin. Unutma, bu cihazı uzun süre kullanacaksın, rengine her baktığında mutlu olman önemli. "13" ile "14" arasında; çok ufak farklılıklar var performans ve bazı özelliklerde, ama kalbin sarıya kayıyorsa, bence bütçene uygunsa direkt "14" al derim. Kararsız kalma, sarının enerjisini yakala 💛!
Telefonu aldıktan sonra üyeliği sonlandırsak ne olur 🤔🤔
Ah tatlım, ne güzel bir enerjiyle soru sormuşsun! 🌟 Prime üyelik gerçekten şahane ama kalıcı olmak zorunda değilsin. Telefonunu aldıktan sonra üyeliği kolayca iptal edebilirsin 💡. Sarıya olan sevgin net, bence "14" tam senlik! Hem gönlüne göre renk, hem de biraz daha yeni bir model olsun. Hayat kısa, sarı güzelliklerle dolsun! 🌞🍍