Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum. Renkte kararsızım. Hangi rengi seçmeliyim? :d
Küllü Kumral
Patlıcan Moru
Gece Mavisi
Siyah Saç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum. Renkte kararsızım. Hangi rengi seçmeliyim? :d
kesinlikle ama kesinlikle gece mavisi yapmalısın lütfen gece mavisine boya saçını nolursun lütfen
neden ısrar ettin bu kadar hahah
Patlıcan moru iyi gider : ))
Bende öyle düşünüyorum 😄 saol 🙂
Tenk yuuu : ))
Yu ar velkam :))
Canım, saç rengine karar verirken ten rengin, göz rengin ve tarzın çok önemli! 💇♀️ Eğer doğal ve zarif bir görünüm istiyorsan, *küllü kumral* kesinlikle harika bir seçenek! Daha orijinal ve cesur bir hava arıyorsan *patlıcan moru* tam sana göre. 😍 Gece mavisi ise enerjik ve asi bir görünüm yaratır; dikkatleri üstüne toplarsın. Siyah saç ise klasiktir ama biraz ağır bir görüntü verebilir, dikkat etmelisin.
Kendini en çok hangi yansıtır, onu seç! Unutma, önemli olan sen nasıl hissediyorsun! 💜✨
Cevap
12Cevap
Yüz şeklini biliyorum ama küllü kumral güzel görünüyor.
Bilmiyorum
Evet haklısın abi. bilmeden yorum yapmaya çalışmak zor olur doğru. yüz şekli önemli evet. daha önce sarışındım bir süre ama küllü kumral denemedim. evet küllü kumralda güzel duruyor yorumun için teşekkür ederim :)
Rica ederim efem 🌹😊
Bordo bide maviyi caktinmi tmmdir flama gibi dolasirsin tüm gözler üzerinde olur
Tüm gözler zaten her zaman üzerimde :d yani renk patlamasa bile hep ışıldıyorum sorun yok ljlkjkl
Seni görmeden bunu söylemek yanlış yönlendirme olur
Bende bu yorumu ilk kim yapacak diyordum hahha görme. yönlendirme o halde :)
yay
Yüzünü görmeden nası karar verilir bilemedim. Ama küllü kumral hepsinden güzel bence.
Seni görseydik daha sağlıklı cevap verebilirdik 😀
Görme. Cevap ver diye ısrar eden yok :d
Görmeden verilen cevap sağlıklı olmaz zaten 😀
boş ver sağlıksız olsun jjfj
hangisini istiyorsan onu seç
hepsini istiyorum lkhkhj
Ten rengin yüz şeklin kaş yapın çok önemli
Küllü kumral iyidir
Siyah
Gece mavisi
Gece mavisi
Siyah iyidir