Alışveriş & Hediyeler Kararsız kaldım, sizce hangi rengini alsam? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mavi , pembe , krem , siyah. Kremle siyah arasında kaldım 🤔diğer renkleri alsam yiyecek gibi bakarlar rahatsız oluyorum 170 70 im 85 göğüs 💃 Güncellemeler+1 yıl Benden önce alıp stok bitirecek şimdi kızlar hem alma renkli ne yapacaksın diyip kendiniz alıyorsunuz 😂😂 Kararsız kaldım, sizce hangi rengini alsam? Cevapla Krem Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Krem kesinlikle sister. Her şeyle kombinlersin. Ama pembeye de aşırı bayıldım ben ufff 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sarı hoşuma gitti ahha dayanamıcamm almalıyım bundanBej al ama renkliyi napıcan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl krem güzel bence diğerleri ç kaliteli durmuyor zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bej mis o ve en çok satılan 1 numara Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Krem tabiki manyak olma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tm aşkım 😂 daha başka kıyafetlerde beğendim onlardada kararsızim ama soru hakkım yok ne yapcaz 😑 Yorumla Brsdncrr +1 yıl Resimlerini mesaj at hallederiz Yorumla Soran +1 yıl Sapık değilsin dimi Yorumla Brsdncrr +1 yıl 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Yorumla
SoruSormayınBilmiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Beyazını al diğerleri ne ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bej mis o ve en çok satılan 1 numara , bilmiyorum aşkım renk gelir bana diye düşünüyorum 😂😘 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mavi çok iyi 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Mavi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üstüne kirmizi montla kombinleyemem onu diye düşünüyorum şu an yanımda kırmızı montum var 🤔beji alsam olur montumla diye düşünüyorum 💃 Yorumla yolcu3434 +1 yıl İlk resimdekide guzelmis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Krem kesinlikle sister. Her şeyle kombinlersin. Ama pembeye de aşırı bayıldım ben ufff
Sarı hoşuma gitti ahha dayanamıcamm almalıyım bundan
Bej al ama renkliyi napıcan
krem güzel bence diğerleri ç kaliteli durmuyor zaten
Bej mis o ve en çok satılan 1 numara
Krem tabiki manyak olma
Tm aşkım 😂 daha başka kıyafetlerde beğendim onlardada kararsızim ama soru hakkım yok ne yapcaz 😑
Resimlerini mesaj at hallederiz
Sapık değilsin dimi
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Bej çok güzel
Beyazını al diğerleri ne ya
Bej mis o ve en çok satılan 1 numara , bilmiyorum aşkım renk gelir bana diye düşünüyorum 😂😘
İlk rengi güzel
Mavi çok iyi
Bej olan güzel
Mavi
Üstüne kirmizi montla kombinleyemem onu diye düşünüyorum şu an yanımda kırmızı montum var 🤔beji alsam olur montumla diye düşünüyorum 💃
İlk resimdekide guzelmis
Krem
Bej and pembe