Güzellik & Bakım Sizce hangi renk oje süreyim? eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mesela ojeli bir tırnak gördüğünüzde hangi rengin olması hoşunuza gider? Değerli fikirlerinizi alabilir miyim? Güncellemeler+1 yıl Sizce bana siyah oje yakışır mı Sizce hangi renk oje süreyim? Cevapla Oje Soruları Tırnak Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Bordo hoşuma gider gadası 1 3 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Selam gadası Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Selam Yorumla eLzaa123 +1 yıl naber Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Sana bordo koyu kırmızı yakışır 1 2 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Ricaederim 😊 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lila rengi tam yaza uygun 1 2 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Lila da severm:) gizemlikız4444 +1 yıl 💜
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mümkünse sürmeyin kötü duruyor 1 2 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Öyle mi düşünüyorsunYani mesela böyle uzun tırnak getirme aklına normal hoş kibar bir tırnak ve hangi renk oje olmalı sence Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Yani ben uzun olmasa dahi kotu olduğunu düşünüyorum ama illaki bir renk sureceksen şu haki yeşili oje var ya onlar olabilir pastel'in ojelerinden Yorumla
omerxd_16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beyaz 1 2 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Hmm Yorumla omerxd_16 +1 yıl Benim manita geçen protez tırnak mı ne yaptırmış rakı beyazı falan birşeyler diyordu ordan aklıma geldi beyaz oje yakışıyor kızlara Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Siyah ya da kırmızı 1 1 Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Siyah yakışır tabikide uçlarına da gümüş rengi french mi ne diyorlar o şekilde olabilir Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Nude 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bordo hoşuma gider gadası
Selam gadası
Selam
naber
Siyah
Sana bordo koyu kırmızı yakışır
Teşekkürler
Ricaederim 😊
Lila rengi tam yaza uygun
Lila da severm:)
💜
Mümkünse sürmeyin kötü duruyor
Öyle mi düşünüyorsun
Yani mesela böyle uzun tırnak getirme aklına normal hoş kibar bir tırnak ve hangi renk oje olmalı sence
Yani ben uzun olmasa dahi kotu olduğunu düşünüyorum ama illaki bir renk sureceksen şu haki yeşili oje var ya onlar olabilir pastel'in ojelerinden
Beyaz
Hmm
Benim manita geçen protez tırnak mı ne yaptırmış rakı beyazı falan birşeyler diyordu ordan aklıma geldi beyaz oje yakışıyor kızlara
Şeffaf nude seviyorum temiz duruyo
Siyah ya da kırmızı
Siyah yakışır tabikide uçlarına da gümüş rengi french mi ne diyorlar o şekilde olabilir
Tek gerçek kırmızı
Nude
Kırmızı candır yaa