Kadın olmak istiyorum Kadın kıyafetleri giymeyi seviyorum Kadın olarak yaşamak istiyorum Şu an saçlarım uzun üstümde uzun elbise var Kendimi kadın hissediyorum Öneriniz nedir ablalarım 💜 Teşekkür ederim ablalarım 💜 💜
Kendimi kadın hissediyorum, kadın olmak ve kadın gibi yaşamak için ne yapmalıyım?
AA ne kadarda güzel, Feminen görünmek istersen yapabilceğin en güzel şey güzel bir saç stili, Saçın uzun olabilir ama yüzüne yakışan bir saç seni daha da çekici kılar🙂 Cilt alt tonuna göre saçını boyatabilirsin istiyorsan tabi En iyisi chatgpt gibi yapay zekalardan yüzünü atıp sana uygun saç kesimlerini sıralamak, Hoşuna gideni yaptırırsın. Ve klasik olcak dediğim şey ama makyajda yüzde çok feminen bir hava katar şahsen uzun kirpikleri ben her insana yakıştırıyorum. Son olarak tarz. Trendyolda "köstebek"karakedi" aramalarını yaparak çok güzel kıyafetler elbiseler bulabilirsin kız elbiseleri ve bence çok hoş kıyafetler var goth tarzındalar biraz, Lakin cilt bakımını aksatmamaya çalış İstersen sana makyaj malzemeleri önerebilirim veya cilt bakım için kullandığım, önerip önermediklerimi sana yazabilirim 🙂
Yürüyüşten hareketlerden anlaşılmaz çok belirgin bir sorun yoksa, saçlarını uzat dilediğin gibi hevesini al fakat yüzüne uygun saçlar çok güzel gösterir ilerde deneyebilirsin, Mağazalar bana ait değil reklam değil ben o markalardan giyiniyorum bana göre hoş kıyafetler var sende beğenebilirsin belki trendyolda yazınca çıkıyorr
Hmm açıkcası ben hormon ameliyat estetik falan demezdım çünkü bunları demek biraz kırıcı olabilir ki hiç bir insan zorunda değil ama sen istiyorsan istediğini yapp mutlu hissedeceksen neden olmasın yani ama ben birinin yüzüne bakıp burnunu yaptır falan diyemem Sadece değiştirebileceğin şeyler hakkında yorum yaparım kıyafet saç makyaj gibii
En İyi Cevaplar