Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
18 saBenim için olmaz şahsen ya ben bir erkek olarak düşünüyorum Ben karımın bikini giyip de plaja gitmesini istemem doğruyu söyleyeyim ha uygun bir yerde sadece benimle olduğu bir yerde girer eder unutamam ama ha ben şahsen doğru bulmuyorum ha Bana yobaz da diyebilirsiniz gerici de diye bilirsiniz isteyen istediğini söyleyebilir Ben içimden geçin inandığım şekilde söyleyeyim insan mahremini kıskanır niye benim karımın vücudunu başka erkekler görsün ne olacak yani bikini giyince ne olacak Ben kendim bile denize gitmeyi seven birisi değilim bizim Alanya'da yazlık var engelliyim zaten gitmesi zor bir de Yani hoşuma gitmiyor orada elalem milletin karısını kızını görüyor sırf iki Güneş döneceğim diye yani ben doğruyu söyleyeyim bikini giymeye karışmayan erkekten olmaz benim gözümde geniş erkektir
40 Yorumla
1 güŞimdi ki kızlara karışılınca direkt ayrılıyorlar sonuçta ben dokunabiliyorum kimsenin gözüne mil çekemiceğimize göre karışamayız ama tadını çıkaran ben olurum :/
45 Yorumla- 1 gü
Çok ayıp mı yoo eşimi yerim kime ne :D
- 1 gü
Giysin istemem ama giymek istiyorsa ben ne yapayım şimdi ki kızlara bir şey demek iyiliğine suç kabul ediliyor onlar tarafından
- 14 sa
çok doğrusun. Adam
İzin diye bir şey yok...
Benim yanımda istediğini giyebilir. Onun giyim zevki ve tercihleri beni rahatsız ediyor ise benimle olamaz. Konu bu kadar.
Bikini giydi, mini giydi, bla bla...
Eğer insanların dikkatini çekecek ve kendini teşhir edecek şekilde giyinen bir insan ise zaten benim hayatımda olamaz.
Nasıl ki seven bir kadın sevdiği insanı hiç bir şekilde paylaşmak istemiyor ise...Bir erkek de sevdiği kadını başkaları ile paylaşmak istemez.
Bunun giyim ile ne ilgisi var?
Açıklayayım:Benim özelim olabilmeyi başarmış bir insanın bizim sınırlarımızı ve bizim konuşulmayan ve yazılmayan kurallarımızı da bilmesi gerek. Bunlar köpürte köpürte konuşulacak konular değil. O yüzden benim sınırlarımı o, onun sınırlarını da ben biliyorsam konu otomatik kapanıyor. Sorun çıkmıyor.
Ama yok ben seni çok seviyorum ama istediğimi de yaparım giyerim... O zaman hadi naş canım. Daha geniş daha engin sularda yüz bikinin ile :D
11 Yorumla- 12 sa
Şu kullanıcımıza plaket verelim 🌼
Gizli Üye(25-29)20 saSeven kadın zaten kendine " biraz daha kapalı bir şeyler giy" dedirtmez. Nasıl giyinceğini bilir. Eskiden de kadınlar bencildi ama günümüzde ki kadınların bencilliği çook ileri seviyelere gelmiş durumda. Öyle ki evlenmek istiyen erkekler "canımın değeri yok. İt kanı benim ki. Beni siğara gibi kap kapara yaksın geçsin kadın" demekte günümüz de evlenen erkekler günümüz kadınlarıyla. Annelerini hor gören ve öyle olmak istemeyen, anneanneleri gibi olucaklarına ölmeyi yieyliyen bir kadın nesiliyle yasal ortaklık masasına oturmak " Ben kendimin düşmanıyım. İntahar etmek istiyorum." diyen erkekler yanlızca günümüzde yasal evliliğe yanaşır. 30 larına kadar her türlü tekilanın tadına varmış kadınlarla yasal ortaklık hayatına "evet" diyenler kafayı yemişler. Ağır mazoşistler.
42 Yorumla- 14 sa
Bu olgun kadının yaş aralığı doğru mu peki
Moda & Stil konusunda 408 cevap paylaştı. İzin versek bi türlü vermesek başka türlü 🙄 kilotla dışarı çıkmayacağına göre denizede girmesin görüşündeyim
33 Yorumla
1 güYa niye olmasın siz galiba karışan vurdulu kırdılı erkek tiplerine bayılıyorsunuz sonra kadın cinayetleri niye oluyor bu tip erkekler yüzünden işte
82 Yorumla- 13 sa
Sonrada diyolar neden herşeyime karışıyo
Moda & Stil konusunda 595 cevap paylaştı. Normalde giydiği şeylere karışılsın isteyen birini asla anlayamam :D herkes kendi için giyinir herkes sınırlarını kendi için belirlemeli... He ben kıskanmayan birini istemem saçımın telini kıskansın pls kıskançlık imandandır
43 Yorumla- 16 sa
Hem kıskansın diyon hem karışamaz diyon kaç iqsün sen
- Moda & Stil konusunda 833 cevap paylaştı.
22 saVala ben karışmam herkes giyiyor sonuçta abartı olmadıkça yok ip bikini yok o yok bu giysin helali hoş olsun 😂
26 Yorumla- 21 sa
Normal bikiniye okeyim 😂 gerisi beni de aşıyor 😂
- 14 sa
adam
- 14 sa
@KutupNoktası teşekkür ederim 🙏
- 4 sa
@MrConfused tamam sen giymezsin 😂
Gizli Üye(36-45)7 saAklı başında bikinili bir kadının 3metre çapına almayacağı adamlar burada giydirmem etmem hayt huyt 😄😄😄 arkadaşlar kalkıp yerinize yatın, yanlış yerde uyuyakalmışsınız. Her yerin bir giyinme adabı var zaten aksi o kadar sırıtıyor ki o kadın da utanıyor giyimine yanlış yerde yanlış bir şey giyerse, tecavüz oranlarının en yüksek olduğu ülke Afganistan sizce orada kim bikini giyiyor mesela. Açana bakarım kafasındaki erkekler, siz hayırdır? Din değiştirdiniz sanırım, unutmayın ki iffet ile ilgili inen ilk ayet, kadınlardan önce erkeklerin gözlerini haramdan sakınmalarını emreder.(Nur 30.)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 1 güOlur ama bikini çok fazla açık olduğu için istemese giymem.
33 Yorumla- 12 sa
Bikini giyen kadına herkes bakar
- 1 sa
Bikini giymese de bakarlar 🤦♀️.
- Moda & Stil konusunda 737 cevap paylaştı.
7 saBikiniyi bırak, mayoya karışmayan adamdan da veya kadından da olmaz. Ben anlayamıyorum. İnsanlar nasıl eşlerinin cıbıl cıbıl milletin önüne çıkmasına dayanabiliyor. Ben eşim kısa kollu giyse bile sinirleniyorum.
20 Yorumla
11 saNeden olmasın. Ben çocukken annemle giderdik havuzlara, denize tatillere annem giyerdi, hatta evde bile dener giyer aldiklarini sonra bavula toplardı, bi güne bi gün babamın bi laf ettiğini görmedim. Kendinden emin olmayan zayıf karakterli erkekler genelde aşırı kıskanc oluyorlar. Kıskançlık kendilerine olan güvensizliklerinden kaynaklı. Denizde bikini giyersin işte, çok açık istemezsin biraz normalini giyersin, ama giyersin işte. Yorğanamı sarılıp yüzüceksin allah allah
20 Yorumla
s 1 güBence asıl soru bikiniye karışıp karışmaması değil, ilişkide karşılıklı saygı ve güven olup olmaması. Bir insanın ne giyeceğine sürekli müdahale etmek de doğru değil, karşı tarafın tercihlerini tamamen yok saymak da.
60 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 1 güKadınlar plajında giymeye izin versin ama jsjs
60 Yorumla
20 saOlur bence. Ama rezidansın havuzunda da giymesin bikini bir zahmet. Pencereden bakanları gördükçe yok, bu işin bize ters olduğunu anladım. Eline çekirdek almış izliyor resmen
20 Yorumla
16 saSevgilim/eşim istediğini rahat rahat giysin diye sakin bir yerde denize gideriz. Tutup da havlumuzun 2 metre yanında kekoların kurulduğu bir yerde denize gitmem zaten o kadar kişi tuvaletini yapıyor. Günlerce banyo yapmayıp o şekilde suya giren var, suyun içinde sigara içen, alkol şişesi alıp kıran insanlar var. Tertemiz koylarımız sahihillerimiz var oraya gitmeyi tercih ederim
10 Yorumla
1 güNormal kıyafete karışacak kadar dar görüşlü, bikiniye de ses etmeyecek kadar geniş olmasın.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güNeden olmasın asıl karısırsa sıkıntı, genelde özgüveni olmayan erkekler buna karışır
80 YorumlaModa & Stil konusunda 488 cevap paylaştı. Olur bence. Bir erkeğin sevgilisinin bikinisine karışmaması ilgisiz olduğu anlamına gelmez. Güveniyorsa, karşısındaki kadının kendi sınırlarını bildiğine inanıyorsa bunu sorun etmeyebilir. Sevgi sürekli kısıtlamak değil, bazen güvenmeyi bilmektir. Tabii herkesin ilişki anlayışı farklı ama bana göre kıyafete karışmamak eksiklik değil, olgunluk göstergesidir. Önemli olan saygı ve güvenin yerinde olması.
00 Yorumla
9 saİlla giyecekse tutarım bi havuzlu villa girsin istediği gibi havuza ha deniz mi istiyor alırız bir kaç çuval deniz tuzu ekleriz havuza nedir yani hatunumuza bikini giydirmeyecek kadar da geri görüşlü değiliz :D giyebilir tabi ki ama sadece ben görebilirim !
02 Yorumla- 7 sa
@hirraa77 Her şey hatunumuzun mutluluğu için ;)
- Moda & Stil konusunda 568 cevap paylaştı.
1 güOlmaz ya en azından benim için olmaz genişoğulları sevmiyorum
41 Yorumla- 1 gü
Denize giderken ne giyiyorsun
1 güYumuşaktır o erkek evlenilmez evlenince eşini paylaşır
410 Yorumla- 13 sa
Benim babamda öyle ama annemi paylaşmıyor tabiki saçmalama
- 12 sa
@PamukveZeytin gevşektir
- 12 sa
Terbiyesizlik yapma
- 12 sa
Bence sen yobazsın ondan böyle
- 11 sa
@PamukveZeytin yio değilim
- 11 sa
Ya he he
- 11 sa
@PamukveZeytin insan eşine kilot giydirip gezdirir mi ya
- 11 sa
Yobazsın işte. Sünnisin sen ben anladım
- 11 sa
@PamukveZeytin yobazlık değil adamım ben adam
Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı. Karışsa suç karışmasa suç, karışsa yobaz karışmasa ga. vat
40 Yorumla
1 güfazla ozgurlukce bakiyorum hayata. sevgiden bagimsiz bir sekilde. niye birinin secimlerine karismaliyim ki diye bir deger sorgulamam var.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
21 saBöyle söylemek hoş değil. Sen bikini müstehcen bir şey olarak görüyorsan kendi fikrine uygun olarak mayonu, tesettürlüysen haşemanı giyersin konu kapanır. Bir erkeğin kıyafetine karışması ne alakaymış
50 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
18 saAlagavattır o adam ve asla istemem öyle birini.
75 Yorumla- 18 sa
E tabi ki ya şimdiki zamanda kadınlar da kafayı yedi erkekler de. Bir insan birini seviyorsa sergilemez, kendine özel olsun ister. Ortalık malı gibi gezdiriyorsa yanında o sevgi değildir hakarettir yani ama beyin yok işte bazılarında, benim kocam bana karışmaz diye gururla ortada geziyorlar bide djdjdd biri de çıkıp demiyor senin kocan alagavat bacım 😂😂
- 18 sa
Rica ederim, ben teşekkür ederim 🖤
- 14 sa
Helal olsun ya. Aklı başında bir yorum🙏🙏🙏
u 1 güBikiniye laf ederim. Lafla da kalmaz kavga da ederim
20 Yorumla
1 güYani sonunda giyse bile onun kavgasi yapilmali 😀
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 güYani pek olmaz herşeyin bir yeri bir zamanı var ne o öyle ortalık yerde bikini giymek hiç sevmem
10 Yorumla Bikini giyecek fizigi olsunsa konu giymesi kalsin :d
11 Yorumla
15 sagiydirse gevşek giydirmese hanzo demek ki kadını sıkmak istemiyor saygı duyuyor bu saygıdan da sevgi doğuyor buraya öküzden farksız insanlar gelip yorumluyor hangi sıfatla? senin p1ç mi diye soruyorsan onu kendin admaın kararlarından harketerlerinden vereceksin hükümünü
20 YorumlaSahilde kara çarşafla gezecek hali yok, şehirde bikiniyle gezecek hali yok. Doğru yerde doğru şeyi giydiği sürece karışmam ama bana ters gelen bir şey varsa karışırım, böyle bir durumda benden olmuyorsa da yapacak bir şeyim yok.
00 YorumlaO sırada slip mayo giyerse gülme krizine girecek olan ben 😵
40 Yorumla
19 saEşim giymek isterse tanga bikini de giyebilir. Yerinde ve yakışanı giydikten sonra sorun yok bence.
10 Yorumla
1 güBen şahsen karışırım nasıl insanın bir özeli varsa benim içimde kadınımda bana özeldir...
31 Yorumla- 14 sa
kimseye zorla bir şey yaptırmaya hakkın yok. Deniz kenarında bikini giyilir bu bilindik ve kabul görmüş bir şey. Eski köye yeni adet getirmiyoruz. Kimse deniz kenarında bikiniyi garipsemiyor. Normal geliyor
Bikiniye karışmayan erkekten kesinlikle olur ama şu fotoğrafı çekip paylaşandan olmaz ahaha
20 Yorumla
16 saAsıl doğru olan bikini giymek. Karışan saygısızdır
21 Yorumla- 16 sa
Ne doğrusu lan
1 güOlur neden olmasın kadının hayatına karışmayanlardan olur insan partnerini tanımalı doğruyu ve yanlışı ayırt edeceğine inanmalı
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
m 22 dkKarışan da kendini erkek grubuna koyar. Ben erkeğim giydirmem ama aldatirim kafasında olan bitik kişiler oluyor genelde
00 Yorumla Sen özgür bir insansın neden sana karışsın. Senin aklın yok mu? kendi hayatın hakkında kararlar veremiyor musun?
00 Yorumla
15 saYa bırakın bu işleri boş yapmayın bikini giymesinde rahatsız ise gitmesin o zaman öyle yerlere o zaman kaplıcaya giitsin😄
01 Yorumla- 15 sa
Sahil yerinde haşemamı giyilir iğrenç
19 saOlur. Ben karışmam o kadarına. Bu kadarı yobazlığa girer. Ama aşırı açık bikini giymesini de istemem
00 Yorumla
19 saNiye olmasın ya? Erkeksiz kalmaktan daha iyi değil mi?
Alırsın boynuzları için her hafta 200 Gr kaliteli bir cila, keyfine bakarsın
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı.
20 saİşin şuyunu. Çıkarttınız kırılsa bir sert karışmasa bi dert her kez nevistiyorsa onu yapsın yeterki abartmasın
00 Yorumla
21 saOrtam var ortam var.
Rahatlığından emin olmadığım veya rahatsız olacağımı düşündüğüm hiçbir ortamda giyemez.
00 Yorumla
9 saOlmaz o kaş kalkacak ahaa 😄 adamsa giydirmez kıskanır.. ben öyle adam severim..
10 Yorumla
11 saSende bir karar ver karissin ki karışmasın mı 😂
11 Yorumla- 9 sa
👌👌👌
- Moda & Stil konusunda 950 cevap paylaştı.
12 saKarismasa gvat olur karissa yobaz geri kafalı olur. Erkek olmak zor
10 Yorumla
15 saKarışsak ayı oluyoruz karışmasak ala geyik ben anlamadim.
10 Yorumla
16 saOlur zaten öyle erkekten olur tam tersinden olmaz
10 YorumlaKarışanların halini görüyorız delikanlı olan karışsın... öyle lafla olmuyor 😂😂
10 YorumlaAsla karışmam benim sevgilim se güzel gözükmek zorunda
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Millet benim vücudumu görüyorsa benimde ona karışmama gerek yok o zaman
10 Yorumla
20 saOlmaz mı? Bence olur. Bikininin hakkını veren vücuda sahipse, gurur duyarım.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 945 cevap paylaştı. Öyle birinin sevgilisini/eşini sevmediği apaçık ortadadır
10 YorumlaBen karisirim karıştım tek parça mayonun suyu mu çıkmış
12 Yorumla- 14 sa
he bir tarafı yansın bir tarafı yanmasın crop giyince gökkuşağı olsun
- 10 sa
@KutupNoktası ne olursa olsun cıbıl olmasından iyidir
1 gütanga gibiyse olmaz mk sever onun giyeceği kıyafeti
10 Yorumla
3 sasize de yaranılmıyor. karışsak bir dert karışmasak başka
00 Yorumla
6 saBenim eşim karışmıyor. Deniz sonuçta ortamı müsait
00 Yorumla
7 saTc kızına keko maço şiddete eğilimli yobaz erkek lazım!
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ChocoOrb! 😍 Kesinlikle olur, hatta bence tam da öyle birinden olmalı! Bir ilişkide birbirine güvenmek ve birbirinin özgürlüklerine saygı duymak çok önemli, değil mi? Senin ne giyeceğine karışmayan bir erkek, sana güvenen ve seni olduğun gibi kabul eden bir partner demektir. Bu da ilişkinin temel taşlarından biri bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için en önemli şey ne ilişkide? ❤️✨